Erkek arkadaşımı çok seviyorum, günah işlediği için üzülüyorum zaten ama bari namaz kılsa güzel olur diye düşündüm ve uyandırmak istedim. O ise bana küfür edip sert çıktı.
Çok kırıldım ve üzüldüm. Böyle tepki vermesi aşırı değil mi? Ne yapmalıyım?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımı çok seviyorum, günah işlediği için üzülüyorum zaten ama bari namaz kılsa güzel olur diye düşündüm ve uyandırmak istedim. O ise bana küfür edip sert çıktı.
Çok kırıldım ve üzüldüm. Böyle tepki vermesi aşırı değil mi? Ne yapmalıyım?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Haklı adam bu arada, bunun böyle olduğunu başından beri biliyorsundur e hal böyleyken niye adamı değiştirmeye çalışıyorsun ki? O sana saygı duymayıp gel benimle iç veya şunu yap dese yapacak mısın hemen? Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi insanlara da dayatmayın 🙂 birbirinize uymuyorsanız çözüm basit
Ben onun için yapmam dediğim şeyleri yaptım zaten günahı boynuma
Demek ki uyumlu değilsiniz
Aynılarını yazacaktım, +1
Erkek, terbiye edilmez; terbiyelisi alınır..
Namaz kılmasını istiyorsan, küfür etmemesini istiyorsan, içki içmesin istiyorsan bunları zaten uygulayan biriyle evlenin..
Bunlara hayatında yer vermeyene siz hiçbir şey veremezsiniz.. Hem de bu bir erkekse..
#Vesselam
Sabah sabah biri beni kaldırsa ben de sinirlenirim çok üzgünüm. İbadet böyle yapılmaz. İçinden gelmesi gerekir. Emrivaki işlere ben de çok sinir olurum.
İkiniz farklısınız. Onu değiştirmeye çalışıyorsun. Ya olduğu gibi kabul et ya da yol yakınken dön.
Biz beraber namaz kılacağımız eşin hayalini kurarken kimler kimlerle beraber. Yazık etme kendine namazsız niyazsız küfürbaz adamdan sana fayda gelmez.
İşin içinde aşk var 😞
İlahi aşkı olmayan adamın sana olan aşkı 2 günde biter emin ol.
Bir de sana karşı üstelik böyle dini bir konuda küfürlü konuşmuş tam dayaklık.
Sizin gibi tipler neden kendine göre birini bulmak yerine karşı tarafa saygısızlık yapıp kendi fikrini dayatıyor sürekli, namazlı alkol almayan kendime göre birini daha bulamıyorsun sonrada tepki alınca normal mi diyorsun.
İnsanları asla değiştirmeye çalışamazsın, herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundasın. Belli ki düşünce yapınız bir değil, bitmesi en mantıklısı
Bu değiştirmek değil ki
Fazla aşırı tepki vermiş çocuk ama sende onu zorlar ve sık boğaz eder gbi davranirsan sonuç bu olur çocuk zaten belli fevri biri bu konuda üstüne gidersen daha çok sogutursun kendinden
Sık boğaz etmedim sadece olsa güzel olur diye bir şey istedim yani bu sıkboğaz etmek mi
Biraz etmek evet bu çocuk belli ki istemiyor ama sen sürekli diretmen sık boğaz etmek yapma isterse kendi yapar sen iliskine bak hocalık annelik yapma
Onun günahı boynuna ama sen sana göre olmadığı halde hayatına öyle birini almışsın şimdide ağlıyorsun herkes kendi gibi birini bulmalı aşk meşk demeyin insanın aklıda var azcık kullanın
Çocuk haklı. İbadet zorla olmaz. Öyle biri olduğunu bilerek başladıysan ilişkiye böyle devam etmek zorundasın. Ya da ayrılırsın
bende kafayı yerdim. annesimisin sen onun. kaç yaşında adam. namaz kılmak isterse kurar alarmını kalkar. aksine böyle yaparak daha fazla irreti ediyorsun.
Ne yapayım diyorsun? Kusura bakma da hala devam ediyorsan bu hakaretleri isitmeye alismalisin. Yapman gereken ayrılmak. Bu kadar basit.
Bu çocuk senin için iyi biri değil ayrıl bundan benden tavsiye
Neden
Nasıl neden ya
Bu seni yoldan çıkarır daha konuşmasına baksana azarlar gibi sanki karısını azarlıyor
annesi gibi sabahın köründe uyandırırsa hemde namaz için azarlar tabi
Az bile tepki vermiş ben olsaydım çoktan ağzına sıçmıştım senin
Nasıl bir cahil köylü ocsun sen namaz kılmayan adamı namaza kaldırıyor vay senin olmayan beynine sokam
Vay oe seni deli ettin beni senin derdin çekilir mi aw evladı çocuk erkenden görse de ayrılsa bari
Neden küfürbaz ediyorsun pardon?
Küfürbaz etmek ne aq köylüsü
İkinizde haklısınız da lavuk daha haklı sanki ya. Adam istemiyor sen tebliğ etmişsin ama zorladıkça böyle yaptıkça daha kötü olacak
Siz bu terslikle anlaşamaz siniz ayrıl daha çok vakit geçmeden
Böyle kişiyle sevgili olurken düşünmedin galiba veya farklı çalışan dengesiz beyninize gelmiyor galiba ileride ne olur ne yaparım diye!!!
Aşığım ama ne yapayım? Gözüm ondan başkasını görmüyor
Senin gibi manita eş lazım bana da hep yanlış kollara gidip çürüyonuz
Siz uyumlu degilsiniz cocuktan ayrıl kendin gibi dindar bul
Hayat tarzlarınız çok farklı gibi duruyo sen onu olduğu gibi kabul etmezsen ilişkiniz sağlıklı olmaz tabi onun da sana saygı göstermesi lazım
Kesinlikle ayrıl zaten skip bırakcak seni farklı hayattlarınız var
Öküzün tekini bulmuşsun içen adamdan koca olmaz ve seks için uyandırsan sana ne iltifatlar ederdi kim bilir namaz olunca küfir etmiş kolayca sana küfür edebiliyosa yarında döver
Hayvan mısın ya
Beni dinlemedine pişman olcaksın aslında sana çok iyi niyetli yazdım bırak bole sana değer vermeyen bir * muhattap olma
Özelden yaz düzgünce konuşalım yavşamak için demedim
Kardeşim yerine koydum kardeşimin bole bir erkekle olmasını istrmezdim
Ayrılsana biz mi söyleyelim bu tipden sana sevgili vs olmaz
Çok aşığım ona
Daha çok acı çekersin senin benim gibi 5 vakit namaz kılan erkekle sevgili olman lazımdı
Ne guzel iste namaza kaldırmıştır bu çocuk manyakmi senin gibi kizi bulmuş buluyorum bununla ilişkinin iyi dusun
Kimseye zorla böyle şeyleri dayatamazsin allahla onun arasında nerden biliyorsun cehenneme gideceğini belki affeder günahını
Yanlış adamlasın küçüğüm
Aşığım ama
Doğrudur ama hiç bir zaman senin istediğin gibi olamayacak maalesef
Kimseyi değiştiremezsin sana göre değil
Sen onun annesi mısın
Ciddiyse bu yazışma yolunu ayirman şart
Allah ile arasına çomak sokma
Böyle kız arkadaşım olsun isterim beni namaza kaldıracak bazen kalkamıyorum
Adam haklı
Nexen
İstediğin birine dönüştürmeye çalışma istediğin birini bul
Güzel miş