selammm, aslında aşksız da hayat gayet yürüyo ama şöyle mutlu çiftlere bakınca da insan bi özenmiyo değil. yine de güzeli olmayacaksa hiç olmasın ya, umarım herkese en güzelleri 🌸💖🧚🏻✨🪽
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
selammm, aslında aşksız da hayat gayet yürüyo ama şöyle mutlu çiftlere bakınca da insan bi özenmiyo değil. yine de güzeli olmayacaksa hiç olmasın ya, umarım herkese en güzelleri 🌸💖🧚🏻✨🪽
Güzeli? Evet güzelini istiyoruz her şey güzel olsun bunu diliyoruz ama doğarken bile ağlayarak doğuyoruz kıçımıza tokat atıp ağlatıyorlar yani burada başlıyoruz aslında bedel ödemeye peki o zaman bedel ödemeye hazır mıyız karanlık gecelerde ben burdayım bana yaslan diyebilecek miyiz? Yoksa hemen bırakıp NeXT mi diyeceğiz? Gerçekleri hiçe saymadan iyi günde olduğu kadar zor günde de o insana tahammül edip sevdiğini daha güçlü söylemekten tarafım kaldırın kadehleri 🍻
ne edebi bi sey bu ya, okuyamadim
tesekkur ederiz bu derin gorusun icin, umarim faydalananlar cikar
Yalnız kalmamak için yanlış ilişkiler yaşamayo tercih etmiyorum, birçok insan zaten hastalıklı artık, ya psikolojik rahatsızlığı var ya da cinsel rahatsızlığı. Birini tanımak, maddi manevi zamansal duygusal yatırımları yapmak büyük risk, bir de üstğne karşındaki bunlara değmeyecek biri çıktığında uğraş dur sonra. Birileriyle konuşmadığımda çok daha sakin, mutlu, huzurlu hissediyorum bu nedenle. Yalnız yaşayıp yanlız ama asil va sakin bir hayat da oldukça olabilir bir şey.
Bu kadar aşka odaklı olan kişiler evliliklerin ilerleyen zamanlarında rutini oturup aslında gayet sıradan bir şey olduğunu görünce mutsuz olduğunu düşünüp sorun yaşıyor. Sevgi saygı uyum denklik vs. olduktan sonra aşka o kadar da takılmayın. Bekar kalma korkum yok ama artık eskisi kadar da evlenmekten korkmuyorum.
8 senedir bilinçli olarak yalnızım. Memnunum da. Saçma sapan biriyle hayatımı ziyan edeceğime paşalar gibi özgürlüğümü yaşıyorum. Bekar kalmaktan korkmuyorum. Huzurevine düşmekten de. Ben işime bakıyorum. Nasipse zaten olur kafasındayım. Kimin ne yaptığı beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Cevap
65Cevap
Korkum bu yönde değil.
ne yonde o zaman
bu da korkunc ahshahsh
ama hep yalniz olmak korkunc
bi yastan sonra yaninda kimse olmuyo derler ya hep
mantikli ahshahs
Hayır umurumda değil. hiç bir şeyden korkum yok
Hiç korkmuyorum ya bekar teyze modelini kendime çok yakıştırıyorum
@LastGuest söyle canım shshdş
ama yine de bekar olmasan da yakisir yanii
Öyle bir korkum yok.
Karşılıksız talepler , ilgi bağımlılığı ve sadece sevilme isteği olan insanlarla huzurlu olabileceğimi düşünmüyorum.
Aksine şahit olursam elbette fakat her şeyi sadece sözde bırakanlarla bunun mümkün olma ihtimali imkansıza yakın buluyorum.
Hayır, yalnız kalmaktan korkmuyorum. Evcimen bir adamım aslında tam aile babası olacak adamım :D Ama yalnız olmaktan da zerre korkmuyorum. İnsanlar yaşlanınca napcan falan der. Ben yaşlanınca yataklara düşmeyecem kii oyle çökmeyecem inşallahhh.
Korkmuyorum ya her insan çift yaratılmıştır. Benim saf gelecekteki karım kim bilir kimlerle evlenme hayali kuruyor acaba.
umarim saftir ya
Çaqqalın önde gideni olsa daha mı iyi olur acaba diye düşünmeden edemiyorum jdşshdpsjsjs
saf kisi cok az ya ondan dedim ya ahshahs
bence ikisinin ortasi olsun ahshahs
Olur. Siparişim ne zaman ulaşır bi yardımcı olsanız yok mu çevrenizde helal süt emmiş orta şekerli biri 😄
olsa once abime falan bulurdum ama malsf ya ortalik cok iyi degil sanirim ashahshah
Bekar kalmaktan korkmuyorum. Bence tek başına huzurlu olmak, mutsuz bir evlilikten iyidir.
Ama aşksızlık kötü. Aşk da kısmet meselesi. Arayıp bulunabilecek bir şey değil.
asiri haklisin
Hiç bekâr kalma korkum olmadı, aksine evlilik korkum var.
iste surda klasik bi erkek oldun ya ahshahsh
Klasik olmak iyidir, modası hiç geçmez 😀 hem haklı milyon tane sebebim var
gecsin modasi ya ahshahs
hep ozgun cevaplar verdigin icin oyle dedim yani
simdi anlat dicem ama benim de bunlara cevabim olmayacak cunku tecrube sifir. anlatinca haklisin dicem ahshahs
yorulma o yuzden
Biz de 10 defa evlenip boşanmadık ama çevreden görüyoruz işte. Mutlu evliliği olan yok. Bendeki de biraz korku sanırım
catilardan sapanlarla suikast duzenleyen bi cocugun buyumus hali olarak evlilikten korkmani yakistiramadim ahshahs
umarim guzel olur her sey senin icin
Çocukken 23 yaşında evleneceğimi söylemiştim anneme. Çok şey değişti, çook 😀 teşekkür ederim senin için de umarım 🙏
olumlu yonde de degisir umarim
ben de tesekkur ederiim 🌸
Bekar kalmaktan değil yalnız ölmekten korkuyorum. Yanımda kimse yokken
sen bekar kalmaktan da kork birazcik ahshahhsh
Evlilik umurumda değil ki
sakaydii
Sen peki
detaya yazdiim, bos ver de sen otel transilvanya izledin mi ashahsh
Hayır ama ilk izleyeceğim film olacak
Bana onu yaz da not defteri olarak dursun djdjkd
hii oldu sana ajanda yapiyim bi de ashahshs
Ölcen sanki cjcjx
olmicem ama napiyim ahshahs
Gıcık kadın
😒
aslında evlenmek istemiyorum ama bekar kalmakta çok korkutucu geliyo nedense bilmiyorum ya
tam olarak bu ahshahs
Burcun ne😂
koc
Benimde yay😂
Ufaktan tırsıyorum. Bazen ne gerek var diyorum ama insan hayalini kurmadan edemiyor. “Dünya çiftler için yaratılmıştır derler, sadece birisi seni seviyorsa yaşamaya değer”
Böyle düşüncelerim yok şu an. Sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyorum. Onlar yeterince beni yoruyor. Onlara odaklanıyorum şu an. Düşünmüyorum onları dolayısıyla.
Hayir tersine ben cocuklugumdan beri evlenmekten korkuyordum evlenmek istemiyordum zaman keske dursa hep cocuk kalsam diyordum
Bir an önce biriyle karşılaşsam iyi olacak. 9 aydır hayatımda kimse yok. Yaşlanmaya başladık ne olacak bilmiyorum böyle..
Bu tamamen bizim elimizde olan bir şey değil ya yalnız olup olmamak korkmak çözüm değil umursamazsın en fazla
Aslında bu beni dusundurmuyor değil, ama bu işlerin doğru zaman ve doğru kişiyle olması gerektiğine inanırım ve bu zaman aslında hiç gelmeyebilir de
Korkmuyorum. Sırf evlenmek için evlenmekten korkarım
Bekar kalmaktan değilde aile evinde kalmaktan çok korkuyorum
Tam tersi daha çok hoşuma gider, bekar hayatı iyidir
Yok çok şükür öyle korkularım ama dediğin gibi olsa da hayır demem
Korkmadım zaten kendi isteğim ile hiç evlenmedim
Hayatım boyunca bekar kalmaktan korkmuyorum da. Yalnız kalma korkusu sanırım hepimizde var biraz.
elbetta hayır ama hergün birileriylede yapamam
Kaderde varsa yaşanacak şey odur ki bana da hep öyle geliyor ama eskisi kadar korkutmuyor da
Hayır korkmuyorum hayatıma sokacağım kişiyle mutsuz olacağıma tek başıma kalmak daha mantıklı
Korkmaya başladım. Çünkü herkes evleniyor çevremde 😩
Yok bir sürü yakışıklı erkolar var Sizi seviyorum yakışıklı olanlar😘
Bu korkulacak bir şey değil. Yanlış insanlar ile olmaktansa yalnız olmak bir özsaygıdır.
Her dönem hayatımızda birileri vardı, yalnız kalacak adam değiliz
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bildiğin gibi sjgsjg
https://www.youtube.com/watch?v=muuJ5HIXfxU
Hayır korkmuyorum Bi kaç seneye himmet agam bana seherli bi kadın alacak😂😂
Evet lorkuyorum ama yapacak bişey yok yalnızlık kaderim
Hayır gayet normal bu
Hiç korkmuyorum ihtimali bile yüksek jdng
biraz oyle gibi ahshahsh
Hayatımızda illa aşk olsun diye yanlış kişileri alıp harap olacağımıza bekarlığımızı ve yalnızlığı kucaklariz dah iyi
Aşksız da hayatta kalınabiliyor ben de aynı dertten muzdaripim ama kendi tercihlerim sebebiyle. Lütfen böyle temiz ve sağlıcakla kal
Hayır iyice berbat biri oldum
ne alaka ahshahs
Bana baksana kalbim bomboş benim hiçbir acı hissedemiyorum artık
depresyonda misin nesin ya
Yoo ben kim depresyona girmek kim dkdkd benim yüzümden insanlar depresyona giriyor
sen biraz yalniz kal ahshahs
Beni bırakma djdkkd
🏃🏻♀️
16 dk once bıraktın zaten yeni mi kaçıyorsun şeytan
psikolojik destek verme yetkim yok
Psikolojik sorunlarım yok ki ayıp be hasta gibi mi duruyorum oradan beni hiç tanimamissin o kadar sohbet ettik
yorumlarda gordugum kadariyla oyle bi imaj cizdin biraz ahshahs
Kibirli ve egoistim diye mi jdkdkd
bunu dusunmemistim
Ne hastalığım olabilir başka
bunlar varsa kotu
Çok değil daha kötüleri de var
Genel olarak dedim bende yok
hi, e yoksa iyi iste
Ben de onu diyorum iyi işte diye sen kaçıp gidiyon
ben kacarim genelde
Kaçarsan kovalanirsin dikkat et
kovalanmam
Çok mu hızlı kaciyosun idkdkd
gerektiginde evet
Kovalamayi pek sevmem yavaş kaç yorma kendini
Korkacağım tek şey bu olsun.
umariim
✨✨
Ya ben çok arada kalıyorum
nedenn
o zaman bos ver ya ashhsah
olsun gelen yasta olacak diye bi kural yokk ashahshs
o oyle ama nasip ya
en guzelii
Evlilik korkutucu bence
evet buna da katilirim malsf
Yok korkmuyorum elbet zamanı gelince bulacaktır
Sarışın erkekleri niye hep sarışın kızlar götürüyor ya 😒😒
Hobileriniz olsun kendinizi geliştirin... korkunuz böyle konularda için olsun... cok saçma buldum bu soruyu
tamam degerlendirmeye alicaz merak etmeyin
Bekar kalmaktan değil şey yüzü görememekten korkuyorum
yok hiçbir zaman küçük kıllı deliklere tapan to plardan olmadım
oyle bi korkum yokta biraz ihtiyaç olan bir şey Bence aksini söyleyende ihtiyaç oldugunun farkinda degildir ya da yediremiyodur kendine
Burası varken insan bekar kalır mı?
Biraz yalnizlik korkusu var evet maalesef
Hiç korkmuyorum kendi kendime mutluyum
Korku nedir bilmez soyumuz
Bu. Saatten sonra beni ilk isteyene vericem 🤣
Korkmuyorum ya. Nasip işi çünkü
Hayatım boyunca bekar kalacam ✨
Olsun diye olmamalı hiçbir şey
Allah gonlunuze gore versin
Hayır asıl evlilik daha korkunç bence
Evlenmek de korkutucu evlenememek de
Yaşım 28 Evet şimdiden sardı bile korku