var mı böyle bir korkunuz
Yoo hiçte korkmuyorum
Nasip kısmet
Çok korkuyorum cookkk
Evlenemezsem bittim ben :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mahhaledeki Hanife teyzeyle kokoş refiyeye yüzyılın dedikodusunu vermiş olurum Allah korusun yoksa umrumda bile değil napclmddk
Yoo korkmuyorum ama düzgün biriyle evlenememekten korkuyorum hayırlısını istiyorum hep... bir kere olsun ömürlük olsun
Evlenmek, Bir Olmak Biriyle Hem Eş Hem Dost Olmak Korkulacak Birşey Degilde Tam Tersi İstenebilecek Birşey Bence
Ne güzel anlattin
Teşekkürler
Evet. Çalıştığım birimden dolayı evlilikten tiksindim..
Hayırdır meslek ne :D
Ooo basın sisiyodur senin :D
Ahaha olsun ama ya is başka evlilik başka hem guzel bir evliliğin olur belki böyle dusunme
Ahah bence pişman olacaksın sen hep sorunlu ailerle ilgilendigin için öyle görüyorsun kadınlari bide mutlu evliliklere bakta iste biraz :D
Cevap
14Cevap
ne korkaçam zaten ne evlenecem evde dır dır mı dinliycem
her dakka sevişcen ne dırdırı
olur olur sıkma canını sen azgın birini bul bak nasıl oluyor
konu evlilikse her türlü gelir
hayır değilim evli daha lisedeyim
valla ben direk evlenmeyi düşünüyorum liseden sonra inşallahta öyle olur erken bulmuyorum açıkcası
evet zaten korkuyorum evlenememekten inşallah hayırlısı ile evlenebilirim
evet ya doğru biri çıkar umarım şu an yok ama nasip
Hayır, evlilik her dakika sevişmek değil. Oyle gibi gözüküyor ama değil. Sakin evlenmeyi filmlerde gordugun, yemek yaparken arkasına sarılırım, her gece birlikte yatariz diye romantik dusunme. Ediyorsun 3 çocuk, onların kakasiydi falan derken, esinin de boklu donunu yikiyorsun. O da seni hamalin gibi çalıştırıyor, şunu getir karı, hatta şurası tozlanmis bak sil diyen erkek eş bile var, butun sorumluluk kadında. Sakin bir hata edip liseden hemen sonra evleneyim deme. Kariyer yapmaya bak, meslek sahibi olmaya bak. Bosuna başına bela alma.
@aycaaltin42 abla neetin sen korkuttun beni :D neden oyle olduki evlimisin sen
He bir de kaynanası var bu işin. Aman diyim. Cok riskli iş evlilik.
@aycaaltin42 benim hayalimdeki evlilik çok güzel inş oyle bir evlilik yaşarım
Hayalindeki evlilik zaten güzel olur, adı ustunde hayal. Ama hayat toz pembe değil. Ben ne desem de zaten sen kendi kararinla hareket edeceksin, yasa ve gor o yüzden.
@aycaaltin42 korkuttun beni abla ama ben bu evlilik mevzusunu çok düşündüm inşallah pişman olmam
Benim 16 yaşında evlenen arkadaşım vardı. Kaynanasiyla birlikte yaşıyordu. İlk 6 ay çok güzeldi onun için her şey. Sonraki 6 ayda kaynanası tshirtini yirtmis inadına mesela. Eşi de annesinin tarafında olmuş. Şimdi 17 yaşında, 1 sene olmadan boşandı adamdan. Annem de aynı şekilde babamla araları hiç iyi değil, erkek tarafı ilgisiz ve annesinin taraflarını tutuyorlar. Butun yük kadında oluyo. Çok çok seçici olmalısın. bir de evlenmeden önce bilemezsin, erkekler evlendikten sonra değişirler. Erkeklere çok dikkat etmek gerekir, onlar ilginç bir şey.
@aycaaltin42 cok haklısın ama ben zaten kaynanamla yaşamayı düşünmem bile allah hayırlı insanlar çıkarsın
Âmin insaAllah
Eet bende yaşasın ve gorsun diyorum, her dakika sevişmek miymis evlilik.
Ya tamam haklisiniz ama bu sorumlulukları neden bu kadar buyuruyorlar ki? İllaki olur zaten olmayacak değil ki morelimi bozuyorsunuz :( yemek tır temizliktir biliyorum sukur
Sen evli misin ki
Aynen öyle bende onu diyorum zaten evlenmek isteyen arkadaşa. Bu işin senin dediklerin bitti bir de kaynana var. Ayni şekilde benim annem de, 16 yaşındaki arkadaşım da oyle. Aynen öyle, toz pembe değil hayat. Öyle evlilik yemek yaparken arkandan sarılmak, sevişmek, aşk içinde mutlu Mesud olmak degil
@aycaaltin42 iyide siz bütün evliliklere kötü gözle bakıyorsunuz bu kadar olumsuz dusunurseniz dua niyetine geçer Allah korusun inşallah hepimizde güzel evlilikler yaşarız
O kadar kotu dusunursen dua niyetine geçer givi seylere inanma bir, ikincisi ben zaten Allahın izniyle evlenmeyi dusunmuyorum. Ve arkadaşa katılıyorum, butun evliliklere kotu gözle baktığım yok. Butun evlilikler zaten kotu. Sen dışardan güllük gulistanlik görüyorsun.. kimse dışarıya böyle şeyleri yansıtmaz. O yüzden evlilikleri mutlu geçiyormuş gibi gorursun aslında öyle değil. Butun evlilikler kotudur.
@aycaaltin42 siz kötü gorun ben güzel görüyorum karşılıklı saygı sevgi anlayış olursa çok büyük sorunlar haric. her şeyin üstesinden gelinebilecegini dusunuyorum bide o kötü evlilik geçirenler belki de günahlarını oduyorlardir ya da imtihanı esiyledir biz bilemeyiz
Aynen öyle yalnız kız iyice korkmuştur evlilikten hee, evlilik öcü karabasan gibi gelmeye başlamıştır, iyi yüklendik😂 ama doğruları söyledik, gerçekleri gorerek bu yola adim atsin ki daha sonradan büyük hayal kırıklıkları yaşamasın diye
İstisnasız herkesin imtihanı ve günahlarını ödemesi evlilikle o zaman 😂 peki güzelim sen nasıl istersen, evlen, evlendikten 2-3 sene sonra bir daha konuşalım ayni fikirde olacak mısın merak ediyorum
@aycaaltin42 yanlış bisey demek istemiyorum buyugumsunuz ama fikriniz bana saçma geliyor kusura bakmayın her evlilik kotudur diye bir genelleme yapılamaz sizin içiniz kararmis
İçimi karartanlar sağolsun. 😒 Aynen öyle ya, evlenince daha detaylı konusuruz bu konuyu.
Eğer sen erkek olsaydın, sana aynı şeyleri demeyecektim. Kız olduğun için bunları söylüyorum. Gerçeklerle acı bir şekilde yuzlesmeyesin diye ama sen bilirsin, ben tanimadigin biriyim, hayatında vereceğin kararlarda ne kadar payim olabilir, ancak tavsiye verebilirim, dinlersen de kendine, dinlemezsen de. Zaten kafana koyduysan yaparsın sıkıntı yok.
En doğrusu kardesim
Aynen öyle
@aycaaltin42 siz ikimiz evlensenize valla bak ne iyi olur halden anlarsınız sonra her dkkada sevismezsiniz :D
:-D çok tatlısın ya. Yaşının daha ufak olduğu belli, bu dediğin çok safça. Çocuk ruhlusun yani, bu belli. Çok tatlisin :D
@aycaaltin42 evvett gerçekten :D deliyim doluyum gulerim guldururum Allah aglatmasin ablacim
İnsaAllah kardeşim İnsaAllah Allah gülen yüzünü daim etsin
Evlenememekten değil de, evlenmekten korkuyorum 😂
neden ki :D
Uzun hikaye :)
Önce değecek güvenilir birini bulmak lazım zaten bulduysan korkmazsın :D
yok. Ben evlenmeyeceğim zaten. :)
Niye hayırdır. :D
Evlenip de ne yapacağım ya? Bekarlık sultanlıktır. :D
İlerde çok ihtiyaç duyacaksin :D
Yok ya ne ihtiyacı? Erkek denen o mikroorganizmalara ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. :D
seve seve evleneceksin. 😊😁
@eraydogan34 Bu ne demek şimdi?
kacarin yok illaki evleneceksin demek. yarın birgün biri gelecek aklini başından alacak demek daha ne diyim tatlikiz336😉
@eraydogan34 Yooo evlenmeyeceğim. İlla ki evlenecrksin diye bir şey yok. Kimse benim aklımı başımdan alamaz o biraz zor. Hem evlilik bana göre değil. Gerçi hiçbir ilişki türü bana göre değil. Böyle yalnız daha mutluyum hem ben. 😊
seni bu dusunceye iten sebepler neler korkuyomusun yoksa
@eraydogan34 yooo korkmuyorum. Hem beden korkacakm9şım? Erkek denen mikroorganizmalara karşı bir gıcıklığım var da.
o gıcıklık sebebi ne iste onu soruyorum herkesi aynı kefede neden yargiliyosun
@eraydogan34 bir kere herkesi aynı kefede tutmuyorum Ben. Erkeklerle arkadaş olabilirim ama ben hayatımda asklı , sevgi olan bir ilişki istemiyorum.
sebep ne bende onu ogrenmek istiyorum. tamam oncesinde kotu seyler yasadigin kavga ettigin gicik kaptigin birileri olabilir normaldir olmamasi zaten anormal ama seni bu kadar sogutan ne herkesi o kisi veya kisilerle bir tutma
@eraydogan34 sebeplerini boşver. Zaten bu sebepler kimseyi ilgilendirmez. Yalnızlık her zaman iyidir bence. Yanlızken daha mutluyum. Hayatımda bir erkeğe ihtiyacım yok , olmayacak da zaten.
bu yazdiklarini unutma oldugu zaman bu yazdiklarimi hatirlarsin ya da sen 😉
@eraydogan34 bu dediklerinden bir şey anlamadım ki ben.
mesaj kutusunu acsana iki dakika
Hayır. Açmıyorum.
isine gelmezse tekrar kapatir beni engellersin
Evliyim mutluyum huzurluyum #Alişinyari
erken evlenmişsin bide ne güzel ya
Yok evlenemicem zaten :)
Hep öyle diyenlerden korkacaksin :D
Yas 27 oldu neyinden krkcan :)
27 bir erkek için çok ideal bir yas çünkü insan anca meslegini eline alıyor fikirleri daha bir oturuyor daha bir olgun oluyor bence senin için geç değil tam tikirinda :D
Benim hicbiseyim yokki lise mezunuyum sadece ozel sektorde 10 yildir calisiyorum araba alabildim sadece evde babamdan kalirsa ama kiz cikmiyor iste karsima :) sorun bu
Kiyamam ya :( valla böyle duyunca çok üzülüyorum inşallah tez vakitte çıkar gönlüne göre birisi peki neden üni okumadin
Canim istemedi gittim 1 ay sonra istanbula dondum dahada gitmedim 😄
He kazandın yani Allah seni ya :D neyse ne diyelim herşey üni değil sonuçta hakkında hayırlısı olsun
Kendi tercihim ya maddi acidan gelecek parlakta kiz yok kizzz
Kaderinde bellidir ne zmn evlenecegin kiminle evlenecegin insallahta evlenirsin hayirlisiyla takma
Insallah hayirlisi hakkinda
Evet korkuyorum galiba çevremden dolayı.😂
hayır evlenmek istemiyorum zaten
evlilik güzel şey.. tavsiye ederimm 😉
Evlenmicem böyle bir sorunum yok
hiç dert etmiyorum bile
Su an icin evet ama ilerisi icin istiyorum tabi.
Korkmuyorum, neyinden korkayım :)
iş ciddiye binince korkadabiliyormuş insan :( :)
korkmuyorum, tam tersi.
Hayır
evlenmesek de olur.
Yoo hiçte korkmuyorum
Neyine korkcam😂
b şıkkı
Cocuklar korkak :)
Hayrr
hayir
hayir
o benden korksun
Korkmam