Kısaca anlatmam gerekirse, yaklaşık bir ay önce League of Legends ve Discord üzerinden bu çocukla tanıştım. Her şey çok hızlı ciddileşti ve bu benim ilk gerçek ilişkimdi, o yüzden ona oldukça hızlı bağlandım. O da beni sevdiğini söylüyordu ama zamanla benim ona kıyasla ilişkiye duygusal olarak çok daha fazla yatırım yaptığım belli olmaya başladı.
Onun ciddi para sorunları vardı, yaklaşık 32.000 TL civarında borcu vardı. Onu sevdiğim için elimden geldiğince yardımcı oldum. Borçlarının bir kısmına yardım ettim, diş tedavisi için yaklaşık 8.000 TL gönderdim, hediyeler aldım ve hatta 95 € değerinde bir Diana figürü sipariş ettim. Ona bir oyuncu koltuğu almayı bile planlıyordum.
31 Temmuz'da yüz yüze buluştuk ve buluştuktan sonra ona daha da bağlandım. Ama aynı zamanda bazı garip şeyler fark etmeye başladım. Gönderdiği bazı fotoğraflar ve anlattığı bazı şeyler şüpheli geliyordu. Mesela bana serum aldığını gösteren bir fotoğraf göndermişti ve sonradan internette neredeyse aynısını buldum. Ayrıca abisinin Discord mesajlarımızı gördüğünü ve bu yüzden onu dövdüğünü söyledi. Bunun ardından da beni Discord'dan engelledi.
Birkaç gün sonra ayrıldık. Bana çok hızlı bağlandığımı ve bunun onu korkuttuğunu söyledi. Beni sevdiğini ama sadece arkadaş olarak sevdiğini söyledi. İlk başta onu engelledim ama sonra çok özledim, geri döndüm, özür diledim ve sonunda arkadaş olarak tekrar konuşmaya başladık. Ama ben hâlâ onu seviyordum ve maddi olarak yardımcı olmaya da devam ettim.
Sonra benden tekrar para istedi ve parayı neden istediği konusunda bana yalan söylediğini yakaladım. Sonunda paranın aslında ev/doğalgaz faturasını ödemek için olduğunu itiraf etti. Bana daha önce çok fazla yardım ettiğim için tekrar doğrudan para istemeye utandığını ve bu yüzden yalan söylediğini söyledi.
Bu olay ona olan güvenimi tamamen bitirdi. Çünkü bana başından beri dürüstçe söyleseydi muhtemelen yine yardım ederdim. Üstelik bu yalan, daha önce anlattığı her şeyi sorgulamama neden oldu: serum fotoğrafını, dişçi olayını, ailesiyle ilgili anlattıklarını, abisiyle yaşadığını söylediği şeyleri... Kısacası her şeyi.
Şu an geldiğim nokta bu. İlk ayrıldığımızda mahvolmuştum ve onu çaresizce geri istiyordum. Ama onu yalan söylerken yakaladıktan sonra içimde bir şey değişti. Artık eskisi kadar üzgün bile değilim. Daha çok rahatlamış hissediyorum ve artık beni ne kadar sevdiğimi bildiği için bundan faydalanmış olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer