Yani şöyle ki sizin adam sandığınız karakteri yerine oturmuş bir kadın, bir erkek sanıyorken onun karaktersizlikte master yapmış olduğunu sonradan öğrenip ayrıldığınız biri oldu mu

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani şöyle ki sizin adam sandığınız karakteri yerine oturmuş bir kadın, bir erkek sanıyorken onun karaktersizlikte master yapmış olduğunu sonradan öğrenip ayrıldığınız biri oldu mu

Evet, oldum. İnsan bazen birini tanıdığını sanıyor ama karakteri asıl zamanla ve özellikle zor durumlarda ortaya çıkıyor. Seviyor olmak da yapılan saygısızlıkları ya da yanlışları normalleştirmeye yetmiyor. Sonradan dönüp bakınca bazı şeyleri daha erken görmek gerekiyormuş diyorsun.
Öylesiyle daima bir mesafe bir sınırım olduğu için su zamana kadar tecrübem dışı kalan bir durum olmuştur şükür cümlesi Allah a yakın benden uzak olsun
Sadece bir kez ondan sonra aşkı bıraktım
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Evet olmuştum. Keşke ona karakter alabilseydim.
Parayla satılsaydı inan kredi çeker bende alırdım
Kesinlikle..
Cevap
38Cevap
Başlarda herkes mükemmeldir :D sonradan çıkıyor renkleri ortaya
Başıma gelmedi gadası
Hayatımda bir zamanlar barındırdıgım birine bu sıfatı kullanmam kullanan karakter yoksunudur zaten.
ay ben çok çapkındım ya sanalda bile 10...000 den fazla erkekle konuşmuşumdur neler neler bir süre sonra sıkılırım takıntılı erkoları çekemem ya ben
Olsam da ayrıldıktan sonra böyle şeyler demem ben , bi zamanlar iyi olduğum birisi hakkında kötü konuşmam
Kızlar yanlış tercih yapar 50 ye gelince de mikrofiyalji, tansiyon başlangıcı olur
kafam sadece beni uzuntuden komaya sokacak seyleri hatirlatmak icin calisiyo bacım
Oldu evet. 3 buçuk yılın üstüne benden başka 2 sevgilisi daha olduğunu öğrenmiştim..
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır buna kafa yoracak kadar boş zamanım olmadi
Karakteri olmayan biri ana ne katabilir ki, bırak sevgiliyi arkadaş dahi olmam
Kadinlar erkekler konusunda genelde yanliş secimler yapar zaten bana boyle bir durum olmadi
Karakter yoksunu biriyle bırak sevgili olmayı selam bile vermem, aynı yoldan bile yürümem.
Soru yanlış olmuş karakterli biriyle diye soracaktın çünkü kadınlar karaktersiz erkek sever genelde
Evet oldum Hocam :D
Ayrılanlar birbirine hep böyle diyor nedense :)
Akla ziyan
Olunmaz tabii ki gelsene 😀
Nereye😃
Hızlı resme, bir dahaki soruya çık 😀
Ay yok nazar değer 😃
İsmini yazmıyacaktım ama sen bilirsin yine de😀
Nazar nazar anacım çok korkarım jdjdjdj
Fdhgfhjjj
hayir yani karaktersiz ithamini hak eden yoktu
Bilmem pek işim olmadı
Yok çok şükür denk gelmedi
Evlendim, boşanıyorum