Mesela esmer seversin sarışın olur, kilolu seversin zayıf olur gibi gibi...
Hiç tipiniz olmayan biri ile sevgili oldunuz mu?
Mesela esmer seversin sarışın olur, kilolu seversin zayıf olur gibi gibi...

Aklımda belli başlı yüz ya da fiziksel herhangi bir kriter yoktur, bir bütün olarak görüyorum ben karşımda ki insanı. Yapılan hareketler ve davranışlar farklı bakmamı sağlıyor, biraz göreceli, biraz karakteristik bir durum bu benim için.
Oldu gerçekten karakterine aşık olabiliyorsun.
Ya da sana yaşattığı güzel duygulara sonuçta aşk bu vakit ve adres sormuyor.
Her an her yerde ve alakasız kişilere vurulabiliyoruz.
Normalde asla dediğim kişiye aşık olmuştum.
Gayette mümkün bir ihtimalmiş olmayan inkar edecektir bunu ☺
Aynen fiziken kriterimin tam tersi olan birine aşık olmuştum 🤦♀️
Aynen aşk bittiğinde baktığında ben mi buna mı oluyorsun😂
Hiç tipim olmayan kişilere evet dedim neden bende bilmiyorum bazılarının karakteri iyi sandim onlarda fos çıktı boşuna çirkin seçmiyim beni sevsin düzgün biri olsun dedim çirkinler bile karaktersiz çıktı işte Allah bir yerden alıyor bir yere veriyor sözüne çok kanmamak lazım dnjdjdjd
Ne çirkin çocuk dediğim birine aşık oldum ki ilk ve askimdi. Garip şu an yerine sevemem çalıyor onun için dinlerdim... Bu arada seneler sonra gördüm ve yine nasıl bunu sevmiştim dedim. Ask başka bişey izahı yok
Karolin fişekçiye benziyorsun
Cevap
68Cevap
Nefes alsın yeter bana, tipe bakmıyorum.😕
😳😳 şaşırdık mi hayır tabiki 😁😂
Benim gözümde insanların tipleri tanıştıktan sonra ortaya çıkıyor. Sevdikçe güzelleşiyor, sevmedikçe çirkinleşiyor. O yüzden şu benim tipim bu benim tipim diyeceğim bir tipleme hiç oluşturmadım. Tipime denkten ziyade zekama denk arıyorum ben dsha çok
Hiç tarzım olmayan biri ile sevgili oldum. Bugün yarın ayrılırım derken nişanlandı😅😱🤔
Neee nisanlandiniz mi 😳
Evli ile olmam dedim oldum. Fantezilere gulup gectim hayal dedim ama ogretmenimi becerdim. Internnete bulusulmaz yaw dddim ama taa adanaya iki kez gittim. Demem o ki olur mu olur 😂😂
Hiç insanları sınıflandırma huyum yoktur bir ansa aşık olmam zaten zamanla oluyor bende😘
Sevincede bütünüylee beğeniyorum zaten mümkünse kimse hiiç beğenmese muazzam olur dkdkdk💃
Ergenlik döneminde platonik bir aşk olmuştu.
Şimdi inanılmaz geliyor nasıl beğenmiştim diye, şimdiki ben olsa asla dönüp bakmayacağım insanlara nasıl da aşık olmuşum yaaa😃😃
Ayy kendini beğenmiş 😂😂😂
Tipim olan biri yok. Kime aşık olursam onunla sevgili olurum. Aşık olmadan sırf tipim diye sevgili olmak bana cidden aşırı saçma gelir mesela.
Esmer, sarışın ayrımım yok. İlla öyle olsun diye bir kriterim yok. Hayatımda beğenmedim kimseyi de sevgilim yapmadım 😀
“Tipim” diyebileceğim bir erkek yok aslında. Sarışınlar pek hoşuma gitmiyor sadece. 😄 Ki sarışın sevgilim de olmadı.
Birkez aşık olmak, bana yetti de arttı. Dayak yemiş gibi hissettim kendimi. Ve bir daha Gönlümün kapısını kimseye açmadım. Tipim olsun olmasın
Murat131 uçan teneke modelim. Hata mı yapıyorum anlamıyorum ki şahin veya doğan gelince model uymuyor gibi. 😂😂😂
Genel olarak zekayı önceliklendirdiğim için tipim şu diyebileceğim bir profil çizemem. Ama tabii ki gözüme hoş gelmeyenle de sevgili olmadım.
Evet kaç kere hem de tipe de bakmadım ama sonuç gene hüsran oldu
Demekki kalp güzelliği yüze yansırmış. Kalbi güzel olanın yüzü de güzel olur 😉👍
Mk cok iyiler ya insanlari tipi var tipi yok diye yargiliyorlar haspamlar 😂
İki sevgilim oldu ikisi de tipim değil. Ağzı iyi laf yapan tipler.
Pek ilişkim olmadı olanla da gayet iyidik sıkıntım yoktu ya
Tipim olan biriyle bile sevgili olmadık ki, tipim olmayanlara kadar düşelim :D
Oldum ve dedim ki acaba lezbiyen miyim o kadar hayati sorgulatti bana😂
Yemişim tipini karakteri ıyı olsun , kafa dengi olsun gerısı boş iş
Yalan olması için tek bır mantıklı sebep? Güzel olup uyum sağlamadıktan sonra ne yapayım o guzellıgı ben. Beraber egleneyım , uyum sağlayalım bana zaten dünyanın en güzel kadını gibi gelır o
Tipe hiç bakmadım. Ben neyim ki karşı tarafa standart belirleyeyim..
Hayır hep kendime yakın ve üst kızlarla birlikteydim.
Hiç sevgilim olmamasını tercih ediyorum daha çok. 😂
Birinin bana asik olmasi fikrinin sebebine neden olan seyi bilmek?
Tipim değil derken karşındaki insanın tipinin senin tipinin altında kalmasından mı bahsediyorsun?
Tabi senin olunca en kıymetli ama elden gidince tipsiz bırakın bu ayakları
gönül değil hormonların seçmiş , istediğini yap genede mantığına söz geçiremezsin
Bir söz vardır:
"Eğer çirkinsen çirkinsindir, içgüzellikten bahsedip durma insanlar Xray Cihazı ile gezmiyor içgüzelliği görmek için"
-Bay Karaboğa
Şaka maka, bende Çekik Gözlülerden hoşlanıyorum her ne kadar geçmişte iri gözlü sevgilim olsada ama sırf Çekik Gözlü sevdam yüzünden Beyaz Irktakilerin suratına bakmaz oldum resmen. Yani, dış güzellik önemsiz olsa piyasada Çekik Gözlü kızlardan hoşlanan adamlar olmazdı.💪🏿😎🤏🏿
Her şey ilgiye ve sevgiye dayanıyor tipin olan kişiden beklediğin ilgiyi tipin olmayan birinden görüyorsun önce o ilgiyi sonra buna neden olan o kalbi seviyor sun
Sonuç olarak hayat istediklerini vermez çalmasını bileceksiniz @jiglo_0
194 üm 155 kızla sevgiliydim ve cidden saçma oluyor denemeyin😂
Offf düşündüm de nerden baksam olmuyor 😂
Yorumsuz😅
ya benden çirkini ya benden kat kat güzeli oluyor bende anlamadım nasıl oluyor. sanırım birincil kıstasım tip değil.
Evet 173 boylarında cılız bı çocuk omuzu düşük falan
Oldum iste ilk sevgilim sanki ilk insandı zaten o tipiyle hep güzel kızlarla çıktı ya ona şaşırırım benim bildiğim değer de veren bir tipte değil iyi özellikleri de yok.
Merhaba,
Genellikle başarısızlık ile sonuçlanıyor.
Lisede kızı reddettim, aradan 5-6 sene geçti kiz şu an taş gibi. Öyle bir geçer zaman ki arkadaşlar 😅
Sende jilet gibi ol😉😉
Sevgililikte tipim olayını hiç takmadım. Karakteri hoşuma gidiyor ise sevgili oldum.
Ben normalde sarışın ve hafif kilolu erkek severim. Ama esmer ve zayıf bi iki sevgilimde olmuştu. Aradaki sinerjiyle alakalıydı o da.
Sapyoseksüel biri olarak olmuştu öyle bir kaç tecrübem
İnsanları dış görünümlerine göre yargılamam. Doğru da bulmam.
Evet sonradan cok pişman olmustum nasil ciktim ben bununla diye
Kızların hepsi oldum demiş ahaha beğeni uğruna her yalan söylenebilir işte
Hiç sevgilim olmadı..😃
Senin nasil olmadi la 😃
Ben daha aşık olmadım hiç
yoklukta sevişmek için evet
Sevince tip ayırt etmiyorum kör oluyorum baya
Hayır sevgili olmadım
Arada gönül bağı varsa tipin okadarda önemi yok
her şey tip değildir..
Oldum sevdim de oda herkes gibi çıktı
Hiç sevgilim olmadı ki
@Tubaacelyaaa bence de
Yo olmam mesela sarışın hiç sevmiyorum
Herhangi bir ilişkim olmadı
öğle bir şey başıma gelmedi
Maalesef geçmişte var öyle bir hatam
Tipim değil den kasıtım sadece neden fiziki algılanıyor ki...
Sadece güzellikten bahsettiğimi kim söylüyor ki...
Evet oldum ne yazık ki
Evet oldum. Bazen farklı tatları denemek gerekm
Oldum evet karakterinden hoşlanmıştım
Oldum sarmadı ayrıldım
Hayır olmadım..
Hiç sevgilim olmadı ki. Çünkü çirkinim tipim yok.
Evet sırf kız üzülmesin diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?