Kavgada, sen benim için doğru kişi değilsin, ilişkiyi bitirmekte kararlı olan bir erkek neden son anda affeder ve dudaklarına yapışır? Sizce ilişki çok yıprandıysa ve çok kötü şeyler yaşandıysa sizce seviyor mudur?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavgada, sen benim için doğru kişi değilsin, ilişkiyi bitirmekte kararlı olan bir erkek neden son anda affeder ve dudaklarına yapışır? Sizce ilişki çok yıprandıysa ve çok kötü şeyler yaşandıysa sizce seviyor mudur?
Bilmediğimiz bazı şeyler yaşanmış ilişkinizde sanırım... ( Çok yıpranma, çok kötü şeylerden kastım ). Yani buna dışarıdan yorum yapmak yardımcı olabilmek nasıl olur ne kadar doğru olur bilemedim ben şahsen.
Erkekler bazen yoğun kriz anlarında mantıklarını devreye sokup duygusal duvarlar örer ama aşık bir kalbin gardını düşürmek sadece tek bir bakışa bakar ✨ Sen benim için doğru değilsin cümlesi tamamen o anki öfke ve çaresizliğin savunma mekanizması. Son anda sarılıp seni öpmesi ise mantığının duygularına yenik düştüğünü gösteriyor. Seni kesinlikle çok seviyor ama yıpranan güveni toparlamak için biraz sakinliğe ihtiyacınız var 🥺 Peki şu an aranızdaki iletişim nasıl, biraz daha yakınlaştınız mı ☕💖
Cevap
3Cevap
Wattpad okumayı bırakmalısın djdjdjdjdj
İnanmıyor musun
iyi gidiyordu ama sonuna doğru klişelesti
anlamadım
Başkalarından bir şey duymuştur
Nasıl?
Şöyle düşün o kendş arladaş ortamında ya da başka birinden bir şeyler duygulandım olabilir Bü yüzden kızar gururuna yedirememiştir sonra kavga esnasında işte ayrılmak istiyorum ama sonra senin dışında ona kimsenin bakmayacağını düşünüp son anda affediyo
Yo öyle değil ben suçluydum tam tersi ben yalvardım barışalım diye daha kötü şeyler söyledi hatta ben dedim 1 hafta ara verelim o dediki eğer yine aynı şeyi yaparsan biter dedi yapıştı dudağıma
O zaman gerçekten seviyo değer veriyo
çok aşıktır dayanamamıştır
sevmes.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?