Dostça konuşuyorduk online tanıştık ben ona dost olarak baktım ama o daha sonra bakış açısını değiştirdi söyleyince ben olmaz ben sana öyle bakmadım dedim tm biraz düşün sen ben pes etmem diyor sonra pişman olursan kesinlikle istemem diyor😅
Dostça konuşuyorduk online tanıştık ben ona dost olarak baktım ama o daha sonra bakış açısını değiştirdi söyleyince ben olmaz ben sana öyle bakmadım dedim tm biraz düşün sen ben pes etmem diyor sonra pişman olursan kesinlikle istemem diyor😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
aynen öyle o kimmiş? sen daha iyilerine layıksın onu reddet belli ki egoist narsistin teki
Bir de bana diyor sen de kibir var değerlendirmeyi bilmiyorsun
işte bu onun narsist oldugunun kanıtı sakın o ilişkiye devam etme sakın
Kabul etmedim istemiyorum sınav senem kafam dağılsın istemem dedim düşünmen için süre veriyorum diyor
laflara bak, sensizliğe dayanamadığını kendine yediremiyor hayatından çıkar onu
Diyom neden pişman olcam tanıyom seni ondan öyle diyom diyor ya ben seninle oturup bir çay içmedim ne pişmanlığı
ay engelle gitsin allah askına
Konuşmayı keserim
gereğinden fazla özgüven.
Tipi de yok neyine güveniyor
onu bir anlasam işte, bana da faydası olur belki...
Kimse kimse için pişman olmaz hastersın ordan.
Yok yani senn kimsin kimsin ya sen
Tipi de yok neyine güveniyor
Yazık lan öyle de deme ya
Aaa küfürü sansürledi
Öyle ama
Dogrudur reis herkes herkesi beğenecek diye bişe yok ama öyle de denmez
Yani demek istediğim brad pitt değil kıvanç tatlıtuğ değil ne bu özgüven
Anladım reis o konuda haklısın zaten
Hala seviyordur yediremihordur
Maldır. Kendini ne kadar üstün görüyor dimi
Kafana göre
egoistlik kendini beğenmişlik
Kimsin yani sen
one ne de biliyon mu pardon ingiltere prensi ile konuştuğumu unuttum de bas engeli kudursun
Konuşmayı kesicem engel değilde keserim
ay haspam pişman olursa istemezmiş :D
engelle kudursun
Tip desem o da pek yok
bazı erkeklerin kadınların bi yerlerini kaldırdığı gibi bazı kadınlarda erkeklerin kaldırıyor sonra uğraş dur
İnan hiç yüz vermedim kendisi de reddedeceğini biliyordum şansımı denedim diyor
bak bak nasıl 5 ten r ye atmış vitesi şansımı denedim :D
İlginç
ağla. dogru demis
Yediremiyo