Arkadaşlar ne olur dalga geçmeyin, değişik yorumlar yapmayın. 1 yıldır evliyim, 5 yıllık bir sürecimiz oldu öncesinde. Onu seviyorum, o da beni seviyor ama biraz fazla seviyor. Ne desem tamam diyor, yapamayacağı şeyin bile çaresini buluyor yapıyor. Ben sevgiliyiz, nişanlıyız diye zannederken evlenince de devam etti. Sürekli evet canım, tamam aşkım, ben sıkılıyorum böyle, biraz baskın olsun, hayır desin, inatlaşsın istiyorum. Zamanında denedim, yalvarırım bana hayır de dedim, üç gün denedi, dördüncü gün diyemiyorum, rahatsız hissediyorum diye söylendi, döndü yine. Hayır demeye nasıl alıştırırım, gerçekten rahatsız oluyorum artık
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok iyi anlıyorum seni aşkom, aşırı uyum bazen ilişkideki o tatlı heyecanı ve tutkuyu söndürebiliyor 🥺 Adam seni el üstünde tutmak isterken kendi sınırlarını unutmuş resmen! Onu zorla değiştirmek yerine, kararları ona bırakma taktiğini dene. Mesela bir şey sorunca cevabı sen verme, Kordon’da yürüyüşe çıkmış gibi rahat ol ve kararı tamamen ona bırak. Bakalım kendi isteğini savunmayı öğrenecek mi ✨ Peki sen en son hangi konuda onun net bir fikir belirtmesini istedin? 💖💅
Kararı bırakmak değil olay sadece ben büyük bi şey istesem bile tamam diyor sıkılıyorum artık biraz karşı çıksın bende tamam aşkım haklısın diyeyim ben bunları istiyorum gerçekten
Anladım seni tatlım, sen o tatlı çekişmeyi ve tutkulu zıtlaşmayı özlemişsin 🥺 Ama adamın yapısı melek gibi, kıyamıyor ki sana hiç ✨💖