Herşeye hayır diyen bi koca?

8yıllık evliyim.18de evlendim. Fikirlerim değişti aslında 3aşağı5yukarı biraz belliydi şimdi neredeyse hiç uyuşmuyoruz. En ufacık şeye hayır diyor. Ama saolsun boğazımızdan kesmiyor dkdkdld. Yani kısacası okuduysanız sorum şu evine bakan çalışan gelişen gözü dışarda olmayan bi insan ama herşeyde hakimiyet kurmak istiyor hep onun dedikleri olucak çünkü ilerde ne olacağını görebiliyor filan hani dedikleride çıkıoda neyse herşeyede hayır diyor örn. ehliyetim var mahallede bi tur atalım dedim hayır dedi zamanı var işi yok ve yinede hyr ha bunda ne var demeyin biryıl oldu birkere bile bindirip tur attırmadı bi metre bile sürmedim çok nazlısın demeyin bikaçkere istedim bunu yapmasını neyse cidden nazlı olduğumu düşünmeyin herşeye hayır diyen bi insandan bahsediyorum tırnağımın uzınluğuna kısalığına karışan birinden. Bakış açısına ihtiyacım var birazda...
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bide ablamın düğününda bana kıyafet almayıp elbise giydirdi ve elbise aşırı darda olmuştu normalde bol giymemi isteyen biri. Durumumuz kötü değil gayet gelirimiz iyi. Yani daha nediyim kdkxkdkd.
Herşeye hayır diyen bi koca?