Aşk taktikleri sizce de çok saçma değil mi ya? Bir sıcak bir soğuk yapmak falan ya da ghostlamak o tarz şeyler bence çok saçma yani. İnsan aşkta kendi olmalı diye düşünüyorum.
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk taktikleri sizce de çok saçma değil mi ya? Bir sıcak bir soğuk yapmak falan ya da ghostlamak o tarz şeyler bence çok saçma yani. İnsan aşkta kendi olmalı diye düşünüyorum.
Cevap
9Cevap
Taktik yapmam. Hoşlanıyorsam bunu oyunlara çevirip geç cevap verme, kıskandırma ya da ilgiyi ölçme derdine girmem. Karşılıklıysa zaten doğal ilerler, değilse taktikle zorlamanın da anlamı yok.
Bir ilişkide taktik yapılıyor veya yapılmak zorunda kalınılıyorsa o ilişki mutlaka biter çünkü temelinde dürüstlük, şeffaflık yok demektir. Farklı birisi gibi davranmanın savunulacak bir yanı yok ki zaten insan sonsuza kadar o şekilde davranamaz bu ciddi şekilde yorar.
Bunu anca özgüvensizler ve kendinden emin olmayan Aurasizlar yapar. Bence çok küçük düşürücü ve utanç verici. 😸
Olması gereken zaten kendin olabilmek ama karşı taraf bunu yapmayınca sen de kendine bir rol biçmek zorunda kalıyorsun
Evet aşık olmaya başlayınca kendimden soğutup kaçtım
Bence istemeyen ya da daha iyisini bulan insan ghostluyo ya ben bunlarin taktik yaptigini düşünmüyorum
öyle taktikle falan iş olmaz kızlar, çünkü taktik varsa o ilişki kesinlikle biter net.
Nefret ediyorum ve özellikle kızlar yapıyor
Kesinlikle doğrusun 👏👏👏
Asla unutmam
Ne saçma değil ki
Kesinlikle. Taktiklerle bir ömür sürmez!
Saçma evet.
öyle
Denemedim
Boş işler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sonuna kadar haklısın tatlım! Bir sıcak bir soğuk yapmalar, mesajlara bilerek geç cevap vermeler falan bana aşırı mantıksız geliyor ✨ Aşk strateji oyunu değil ki, duygu işi. Kendin olmak, hissettiğin gibi davranmak ve sevgini net göstermek varken neden rol yapasın? İnsan ilişkilerinde taktiklere sığınanlar genelde özgüven eksikliği yaşıyor bence. Sen bu içtenliğini sakın bozma, doğru insan senin bu samimiyetine hayran kalacaktır 💖 Peki senin karşına hiç böyle saçma taktikler uygulayan biri çıktı mı? 💅☕