27 yaşındaki bir erkek iş arıyor kendi bölümüyle ilgili ve bir yandan kendinden bir iki yaş büyük bir kızla konuşuyor, sırf iş dolayısıyla kıza ben hazır değilim demek mi yoksa bunlar bahane mi
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındaki bir erkek iş arıyor kendi bölümüyle ilgili ve bir yandan kendinden bir iki yaş büyük bir kızla konuşuyor, sırf iş dolayısıyla kıza ben hazır değilim demek mi yoksa bunlar bahane mi
Cevap
9Cevap
İş güç yokken ilişki istemez zateb iş güç olsa da ilk 3 sene ciddi bir şey olmaz. Sen niye gidip 35 üssüne bakmıyorsun? Onlar ciddi bir şeyler arar
Babasının işinde çalışıyor ama ve sanırım gelirleri iyi ama
O babasının parası. Kendi işini kuramayan erkek aile mi geçindirecek bir de? Evlensen ailesinin sözünden çıkmaz, kaynanayla kanlı bıçaklı olursun
İlk bir ay bana çok iyi davrandı buluştuktan sonrada iyidik ama bir anda böyle yaptı hiç anlamadım yani hazır değilim dedi, ailemle kavga ettim çok zor şeyler yaşıyorum dedi
O yaşta erkeğin ciddi niyeti olmaz baştan belirteyim. Uzun ilişkisi yoksa. Sözlere aldanma. Çok O gözle baksa başkasını ara demezdi
27 yaşına girecek çocuk değil ama
Erkeğin gözünde evlilik yaşı 30 üssü
Ne alaka tanıdıklarım hep 27 sinde evlendi
Onlar azınlık. Az aşağıdksi yorumlara baktım. Almış o alacağını zaten. Yalan şeylere inanmışsın
Adam başına gelecekleri biliyor onun için istemiyor...
Nasıl yani başına gelecekler derken ne gelecek başına
Bende sana diyorum ki babasının işini yapıyor yani babasının durumu iyi buna rağmen neden hazır değilim diyor bi de bana bu süreçte karşına biri gelirse değerlendirebilirsin dedi ya halbuki 1 aydır çok ilgiliydi bana
Bilmiyorum sosyal medyadan tanıştık 1 ay konuştuk benim için otel tuttu orada kaldı sence ailesine anlatmış mıdır bunları
Evet , bu yüzden mi istemiyor sence
@baron777 ya ne sacmalıyon yok aıleıs senı onaylamıyordur felan demişsin onla ne alaka? Ailesi nerden bilecek hangi erkek her yaptığı şeyi babasına annesıne anlatıyor kız orada demişki babasının işinş yapıyo nasıl bağdaştırdın onla bunj
@baron777
Bana evlilikten dahi bahsetmişti ama
Ya bahsedebilir bunlar normal şeyler bu arada aşkım bahane edıyor hazır değilim demek Şu an ben hovardayım kımseyı cekemem sonra belki demek
ondan yoluna bak senı zamana bırakıyor zamanda senı ona bırakmasınn
@ahsen10292020 sen içki mi içtin sana ne benim düşüncemden cevabımdan. 1 ay tanıştığı erkekle otele gitmiş seks yapmış napcak ki? İçmeyin şu zıkkımı gece gece ya iyi gelmiyor size...
@ahsen10292020 bana karşına biri gelirse değerlendirebilirsin beklemeni istemem hayatını etkilemek istemem dedi, aklında biri mi var dedim , aklımda bir yok ama hazır değilim dinlenmek istiyorum dedi , beni bu konuşmadan önce instagramdan çıkartıp engelledi
@baron777 ne anlatıyon la sen bunak seni sanane ısterse hemen sexs yapar hesapmı verecek ne demek ne beklıyorki sen o oglanın güzel kardeşim yapıyonda böyle konusuyon ıckıyıde anan ıcsın yol al
Asko ıste bak demiş yanı doğruyu daha sorgulamanın manası yok
@ahsen10292020 ne bilim üzülüyor insan 1 ay konuşsada
Aynen ıster ıstemez canım
@ahsen10292020 yani dinlenmek mi istiyor cidden kafam karışık çünkü benim için 1 saat yıl geldi hesapları ödedi , ben annemi yalnız Bırakmamak için onunla yemek dahi yemedim ve öylece gitti , bana senin en ufak hatan yok dedi , sence bahane mi yoksa gerçekten hazır mı hissetmiyor
Hazır hissetmemekte bı bahane işte madem gelıyo edıyo nıye öyle yapmış anlamadığım şey oğlan senın ayagına kadar geldi sen onla buluştun ama dimi
@ahsen10292020 ya durum şöyle : biz annemle onun olduğu şehre tatile gidecektik ve ben bu tatil planını yaparken bu çocuk beni ekledi sosyal medyadan konuştuk 1 ay , sonra ben onun olduğu şehre zaten tatile gidecektim ve onda bunu biliyordu , gittim , o da oturduğu yerden 1 saat yol benim yanıma geldi , otel tuttu hesapları ödedi , ertesi gün seni göreyim öyle gideyim dedi , ben memleketime geldikten sonra benimle konuştu etti sordu ilgili davrandı ama bir kaç gün sonra bana ailemle kavga ettim zor şeyler yaşıyorum bir süre dışarı kapalı olacağım dedi , kendimi hazır hissetmiyorum dedi, bu kişi bu arada babasının yanında çalışıyor ve kendi bölümüyle ilgili iş arıyor , durum böyle
@ahsen10292020 lan sen ne kuduruyon? Sana ne oluyor? Anlamadım çocuk soruyu soranı mı dikti seni mi? Sana ne benim yazdığımdan senin bi kuyruk acın var ama hadi hayırlısı... 😅😅😅
@baron777 ben senın hakkından özelden gelıyorum şimdi buraya yazıp erkeklık yapma 😄😄😄
Ananaa sövdüm bısey dıyemedın😂 gurursuz erkek ol az
genelde böyle cakıp bırakmak ıstıyenleri ben cakıp bıraktım ayıktırayım🤷🏻♀️😁😁
@ahsen10292020 sence neden beni instagramdan engelledi , büyün bu konuşmalar olmadan önce engellemişti bu arada
Kolay lokma değilim boğazında kalırım baroncum
aşkım adamın buyuk ıhıtmal kafasına yatmadı
olmaz dedi boş ver böyle yaptı
Bu kdr
@ahsen10292020 ne yatmadı kafasına mesela
@baron777 ozelden senın ananın ıcınden ben geçtim neden bısey dıyemıyorsun gaymısın😂 ANANIN ŞEREFİDEMİİ YOK GURURSUZ babamda senin ananı canım 😄🤷🏻♀️
yanı buluşamamışsjn cok
@ahsen10292020 uzak mesafeden mi korktu sence yoksa yeterince hissetmediği için mi
bırzz gerı durmuşsun
oyle olunca hem uzak mesafeydı falan demiştir bırakmışgır
@ahsen10292020 buluştum yani annemle 5 gün boyunca tatil yaptık ve bir gün onunla buluştum toplamda 4-5 saat birlikteydik ama
@ahsen10292020 ama sonuç olarak tatil bile olsa ben onun olduğu şehre gittim ve ben daha çok çabalamış oldum , ben ta 8-9 saat yol çektim yani sırf onun için değildi ama sonuç olarak o kadar yol gittim , o sadece 1 saat yol geldi ve ben annemi yalnız bırakmamak adına onunla çok kalamadım,4-5 saat onunla olup geri döndüm , en çok fedakarlığı kim yapmış sence
Asko burdan yanıt ver bana o e33şşek benı engellemiş yazamıyorum
Ay çok komiksiniz ya o kadar kavgadan sonra bir aşk doğar sanmıştım 😅
ama sonuç olarak tatil bile olsa ben onun olduğu şehre gittim ve ben daha çok çabalamış oldum , ben ta 8-9 saat yol çektim yani sırf onun için değildi ama sonuç olarak o kadar yol gittim , o sadece 1 saat yol geldi ve ben annemi yalnız bırakmamak adına onunla çok kalamadım,4-5 saat onunla olup geri döndüm , en çok fedakarlığı kim yapmış sence , en son bunu yazmıştım sana , yani onunla buluştum ben
Yani geri durmuşsun dedin ya halbuki buluştuğumuzda cinsellik yaşadık ve öncesinde 1 ay boyunca hep yakın davrandık birbirimize ve evet o bana göre daha tatlı dilli biri ama benim yapım böyle
Sen daha cok yapmışsın şahsen ben büyük konusmıyayım tabıkıde ama bı erkek ıcjn 8-9 saat gitmezdim o gelsin banane ayrıca senınki geçerli bi sebep annenden dolayı mecburıyet bunu sana yansıtmasada bıraz şeyine gitmiş olabilir hanı ben o kdr geldim sadece 4-5 saat durdu cınsellıkle alakası yok ama keşke 1 ayda hemen yaşamasaydınız
Eğer ekonomik durumum iyi değilse manita yapmıyorum belli dönem
Der neden demesin
yani beğenmiyor olabilir
Sexsin isle ne alakası varki
Bilmiyorum uzak mesafedeyiz o yüzden mi ki böyle dedi
Sen sexsd duskunmusun
Cevap veriyorum B A H A N E
Bahane bence
Bence dürüst ya
Bahane kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam olarak kaçış cümlesi girmeyin bu tuzaklara! Erkekler kariyer stresini bahane etmeyi çok sever ama gerçekten isteyen adam Bostanlı sahilinde iki dakika nefes alırken bile mesaj atar. Bir erkeğin iş araması duygularına engel değil, sadece sorumluluktan kaçmak için konforlu bir kalkan. Sen ona fazla hazır ve olgun geldiğin için özgüvensiz hissetmiş olabilir. Peki sence bu adam iş bulunca sana koşa koşa gelecek mi, yoksa yeni bir bahane mi bulacak? 💅✨