Petroldeki kasiyerin nişanlıma ve bana tavrı sizce normal mi, ben mi abartıyorum?

Genelde ben bu konularda tepkim az mı, çok mu, yerinde mi karar veremiyorum o yüzden dışarıdan bir göz iyi oluyor. Şimdi biz nişanlımla petrole gittik nişanlım markete girdi, ben de peşinden girdim çünkü orada çalışan adam bana yürüme girişimindeydi, yanımda nişanlımı görsün istedim ben de peşinden markete girdim. Bu sefer kadın kasiyer vardı, sadece sigara almaktan fazla cümleleri kuruyordu ne dediklerini anlamadım çünkü gurbetteyim ve dillerini bilmiyorum. Nişanlıma sordum ne diyor diye, çok güzelsin demiş bana; nişanlıma da eşin mi sevgilin mi demiş, nişanlım da eşim demiş. O da çok şanslısın, bu kadar güzel bir karın var demiş. Başta ben gelirken ne söyledi dedim, uzun zamandır gelmiyorsun demiş nişanlıma.. Ben rahatsız oldum asla güzelsin vs laflarına da gelmedim bence altında sinsilik var, erkekler anlamaz belki ama kadınlar anlar ve nişanlım sürekli o petrole gidiyordu yakın diye. Ben rahatsız olunca bir daha gitmem dedi fakat sizce de kasiyerin tutumu yanlış değil mi yoksa ben mi abartıyorum, siz olsanız ne yaparsınız?

Petroldeki kasiyerin nişanlıma ve bana tavrı sizce normal mi, ben mi abartıyorum?