Offf ben bunlara hiçbir şey anlatamıyorum mmmmm şöyle insanı anlamak istemiyorlaaaar 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
öncelikle allah kurtarsın kahvesine siyanür atarak kendine ve milyonlara iyilik yapabilirsin.
onlar rtenin hav havları be anlamazlar
bu nedir yahu? birini sevmek o insanın köpeği olmak mı? ayıp değil mi? sadece lütfen cevap ver. birisini sevmek ya da tarafını tutmak onun köpek olarak hitabını ayıp kılar mı? kılmaz mı?
@Muhabir01 ekonomi kötü diyoruz Bunlar uçak yaptı siha yaptı uzaya insan gönderdi diyorlar bak gerçekten çevremde böyle insanlar var AVM'ler tıklım tıklım herkesin altında arabası var diyorlar bir insan başkalarının arabasıyla neden övünür onu anlayamadım ayrıca bana ne uzaya insan gitmesinden ben aç olduktan sonra
@Muhabir01 Kendi zanlımca evet olur ayıp kaçmaz eğer tutulan taraf, kişi, kişiler devletin gücünü, milletin güvenini, dini kendi çıkarı için kullanıyor ve buna da birileri destek oluyor ise ne olur ben bilmiyorum kusura bakmayın
yapmayın, etmeyin. siyaset konuşunca ne geçiyor insanların eline? nefret... başka hiçbirsey değil. herkes zaten kararını vermiş oy konusunda. kimse kimseyi değiştiremez.
aklıma Güney Afrika cumhuriyeti geldi. 200 sene önce oraya ingilizler tarafından getirilmiş hindistan da hiçbir bağı olamayan hintlileri istemiyordu. gidin baskıları var.. nereye gitsinler? ve artık hintlilerde zencileri sevmiyor. memleket bizim başa kim gelirse gelsin. seveceğiz.
@Muhabir01 bir konu hakkında tartışınca nefret mi oluyor Adaplica konuşsun tartışalım insanların açlıktan pku gelmiyo crvremdeki çoğu kişiden duydum bu sözü 😭😭😭
Bir yıl içinde 3 kez psikiyatriye gittim antidepresan yazdı üçünde kullanamadım çünkü onlar beni daha kötü yaptı bir antidepresan kullanımı arttı hepsi bu sıkıntılar yüzünden
Akp li birşne ne anlatırsan anlat boş hatta seni hain görür
Uzaya insan yollamışlar bununla övünüyorlar açlık var diyorum ekonomik kriz var diyorum Bunlar siha diyorlar bak sadece CHP'ye atsınlar demiyorum AKP'li olmak çok ayrı bir kafa gerçekten bir kere beynini alıp ayrı bir kenara koyman lazım tabii beyin varsa bunlarda 😂😂
Ben bıraktım artık bunlara bişey anlatmayı bi ara dövüşecektim
Suriyelileri o getirdi diyorum yollayacak azaldılar ama diğer partiler yapınca vatan haini bilmem ne bilmem ne çok boslar 😂😂😂
Azaldı diyorlar onda kastı vatandaşlık aldıkları için azalmış görüyor
Başkalarının zenginlikleri ile neden övünür bu insanlar sen neden açsın sen kendine bakacaksın ama çoğunluk aç ülkenin hemen hemen alim gucu düştü yalan yok
Kendileri markete manava gitmeye korkuyorlar ama ejder meyvesinden aşağı yemeyen insanı savunurlar
Su akplileri asagilayanlar akplilerden daha eğitimsiz.
Asla aşağılamıyorum laf anlatılmıyor diyorum sen konuyu nerenden anlıyorsun daha doğrusu dinlemiyorsun ki cevap vermek için dinliyorsun anlamak için değil işte akp'lilerin tek sorunu bu çomar olmak 😂😂😂✌️
Hepinizin cumleleri ayni. Akpye oy verme diyeceğineze bi parti savunun ona oy verin deyin. Muhalet olmak kolay. Senin gibi egitimi olmayan 4 islem bilmeyen tipler bile konusuyor
Ah canım sen bizi kendinle karıştırdın sanırım sadece lise mezunları oy kullansa AKP'nin oyları düşüyor bil bakalım neden hadi bil bakalım 😂😂✌️
Lise okumak zaten zorunlu. Lise mezunu olmayan mi kaldi? Ayrica o kadar egitimsiz kultursuzsun ki beni dinlemeden akpli saniyorsun :):):) hahahaha algin bu kadar kapali iste..
al işte sende... ben akp vs değilim ama ayıptır arkadaşlar. sen birilerine sadece tarafın da değil diye köpek diyorsun. EEe o şimdi sana ne diyecek? lütfeeeeennnn
Ben sana akp'lisin demedim sen bana akpyi savunu bana AKP'yi savunan her insana bunu yaparım herkesin Baba tarafı o kadar leş ki genellikle hep AKP'li ve herkesin altında araba AVM'ler tıklım tıklım insanlar aç değil ezberlemiş laflar ben kimseye ezber laflarla konuşmuyorum hadi bakalım buna ne diyeceksin
Akpnin yıllardır iktidarda olma sebebi senin gibi cahiller.
@Muhabir01 AKP'yi savunduğu için öyle dedim AKP'li demedim ki bir de at gözlüğü takmayacaklar başkasının arabalarıyla övünmeyecekler
Okuma yazman var ama okudugunu anlamama sorunun var. Eminimki egitimsizsin hayatinda kitap okumamissin. Akpyi hangi cumlemle savundum ben?
yani şayet bir kişi politik olarak bir partiyi savunuyor, seviyor ve o senin sevip savunduğun parti değilse sen o kişiye köpek diyebilirsin. bu cümlem doğru mu?
@Muhabir01 kanka boş ver bh kiz cahil en fazla lise mezunudur. Hayatinda kitap okumamis. 4 islem sorsak bilmez. boş ver cahille tartisma yenemezsin.
sen farklı mısın? tepkim sanada aynı. akp yi sevmiyenler cahil mi oluyor?
@Muhabir01 akpyi sevmeyenler değil. Akplileri asagilayanlar cahil oluyor
@Muhabir01 akpyi ben de sevmiyorum zaten
hahahaha al işte şu cümlenizde sizi eğitim yoksunu bir insan yapar.
ben? akp savunmak? ASLA. kırıcı olunmasına karşıyım.
@Muhabir01 canım tarafını belli edeceksin o zaman ne b** olduğun belli değil kanka o zaman kimi savunuyorsun
anlatma. chp-akp bile birbirini anlamak istemiyor ki...
Konu ekonomi kanka
ohhooo o zaman hiç oralara girme. ya da kolları sıva benle gir oralara. sakın ekonomi kötü deme lütfen
Ekonomi kötü sizce neden
uluslar arası haberleri seyretmek gerekli, 6 ay kadar önce SRİ LANKA iflas etti. bakın araştırın.
Gerçekten muhabir misiniz
evet ben gerçekten muhabirim. ya da başka deyişle haber kovalarım. haber seyrederim. yaparım incelerim. Türkiye de ki insanlar üzüyor beni. ama bu sadece hayal kırıklığı. Venezuela da olan krizlerde venezuala lı insanlar sorun sadece kendi ülkelerinde sanıyor, sri lanka da oyle, türkiye de öyle. bulgaristan da öyle. Bulgaristan da son 1 yıl içinde 6 seçim yapıldı. kaç kişi bunu biliyor? ABD oraya da el attı. hala toparlanmıyorlar.
ayrıca neden yüreklice nick adınla yazmıyorsun?
Siyasi sorularını gizliden sorarım bu sene bu kadar rahatsız etti kimseye hakaret ve küfür de etmem karşımdaki ileri gitmediği sürece haddini aşarsa ben de onunla o şekilde konuşurum Bunlar seni düşüncelerin herkes aynı düşünmek zorunda değil bak sizinle gayet iyi konuşuyoruz
İnsanlar KPSS'ye giriyor 90 alan işe giremiyor ama 40 puan alan işe giriyor Bu nasıl iş kadın cinayetleri neden arttı suç oranı neden arttı ve adalet yok yani ben daha farklı sorunlar görüyorum özellikle mülteciye sorunu Suriyeliler her yer Arapça tabela rahatsız olduğum konular bunlar
yani bir kısır döngüye girmiş memleketim. kan davasına dönüşmüş. hadi ben bombayı koyayım öyle ise. yeni bir aprti kurulmuş KUMAR partisi. en samimisi o.
Senin için kumar partisi kimmiş o
Benim halamlar da aynı
Sen ne düşünüyorsun hangi partiye oy vereceksin
Ekonomi kötü evet tayyip sayesinde..
Hukuk adalet de yerlerde..
Ben chp ye atıcam çünkü sosyalist bir insanım ama kılıçtaroğlu hç bi bk beceremez vu memlrkrt için onu iyi biliyorum.. bir de şöyle bi şey var hani ekonomi kötü diyorlar ya sosyal medyada falan onu diyenler samimi söylüyorum gisip bi teknosaya media markt a bi gidip Dyson veya iphone standının önünde brklesinler dakikada kaç iphonr vr kaç Dyson marka süpürge satılıyor. Baksınlar insanlsrımız ekmek peynir alır gibi iphone alıyorlar Dyson süpürge alıyorlar
Sen ne diyorsun açık konuş
Böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü ben göremiyorum avmlerde
Ben media mark personeliyim dün 40 tane Dyson süpürge satıldı ortalama Dyson süpürge 13.000-17.000tl arasında
Ekonomiyi böyle ölçemezsin bak insanlar kredi kartları ile geçiniyorlar ve çoğunluk borç harçlığı alıyor süpürge alındı diye ekonominin iyi olduğu anlamına gelmez ben rahatça dışarı çıkamıyorum para harcayamıyorum 🤐🤐
İphone 35.00tl ile 52.500 tl aradı fiyatlsrı var son model olanlsrın. Bu modelleri sadece tek çekim ya da ticari (şirket) kredi kartına taksit oluyor sadece
Kanka ben de diyorum ki ekonomiyi böyle ölçemezsin ben alamıyorum böyle insanlar çok var çevremde alim gücü önemli önemli olan Evet parası olan alıyor ama sen ben niye alamıyoruz zenginler hep vardı eskiden beri
ekonomi kötü diyoruz Bunlar uçak yaptı siha yaptı uzaya insan gönderdi diyorlar bak gerçekten çevremde böyle insanlar var AVM'ler tıklım tıklım herkesin altında arabası var diyorlar bir insan başkalarının arabasıyla neden övünür onu anlayamadım ayrıca bana ne uzaya insan gitmesinden ben aç olduktan sonra
Bak sizinle uslubuma dikkat ederek konuşuyorum çünkü karşılıklı saygıyla insan gibi konuşabiliriz ama karşındaki haddini aşarsa ben de çirkinleşirim şöyle düşün arkadaşla dışarı çıktık menüler hep 100 200 lira yemek yemeden geri geldik eskiden rahatça oturup yemek yiyebilirdik şu an yok ayda ya da bir dışarı çıkabiliyoruz bu bile bize lüks oldu
İyi de o insan işte belki uzayda bi şey bulacak değerlenecek belki bi keşif yapacak.. ülkenin yararına olacak buna sevinmen yerine ben açsam uzaya niye gidiyor yok aya niye çıkıyor ya kardeşim sen zaten açsın adam da ülke yrr agı yemiş belki uzaya gitmem de bi fayda olur ülkeme diye uzaya gitmiş ya orada bi keşifle bi buluş olsa ülke geliri artsa sana da aylık 1000 tl o uzaydaki buluştan kazanılan gelirle her ay 1000 tl yardım parası atsa devlet sana kötü mü olur
Ben bunu misalen söylüyorum..
1957 de ruslar uzaya araç fırlattılar..
Teknolojide çığır açtılar dünyanın en güçlü ülkeleri arasındalar ?
Biz osmanlı dönemi ok yay kullanıyorduk adamlar tüfeklerle çıkmış bizim karşımıza
Yani bırakın da biraz yenilik yapalım yani
Bir dr kusura bakma sen orta doğu ülkesisin
Biz zaten osmanlı dönemi battı balık yan gider hesabı hep yan gitmişiz.. Atatürk uğraşmış etmiş sağ olsun ama işte biz içimizdeki isyankar kafadan kör insanlsr yüzünden gep geriye gitmişiz, gidiyoruz da..
Tm gir avm de çalış o zaman 8500+700 lira yol + 3000 tl yemek parası veriyorlar her gün 100 liraya gayet ortalama bi yemek yiyebilirsin?
İş varsa çalışırım iş var mı sıkıntı orada
Nerde yaşıyorsun
Çalışmak zorundasın ksrdeşim iş varsa çalılırımı geç çalışmak zo run da sın
Bak klasik AKP'li sözleri çalışıyorum zaten evet neden dinlemiyorsun 😂😂😂
Dikleniyorsunnn
Ya okuyacaksın.. ya da okuyacaktın vakti zamanında doğru düzgün.. hadi okuyamadın ailen kötüydü vs tamam o zaman çalışıcan meslek öğrenşcen kuaförlük vs herhangi bir şey.. hadi o da olmadı e mecbur bi işe girip çalışıp velli bi birikim yapıp işinden mutsuzsan vs mesleki eğitim kurslarıyla vs kendini bi yerlere getirmeye çalışacaksın
Ama işsiz olan birçok arkadaşım var hadi onlara da iş bul madem iş çok diyorsun ya
Ben sana okudum diye bir şey demedim veya okuyamadım sen kendi kafanda nasıl kuruyorsun işsizlik var diyorum okuyanda var okumayanda
Şimdi bak bu konu ney biliyor musun..
"Evlenip dul kalan çok arkadaşım var ben o yüzden asla evlenmeyecem.." demek gibi bşr şey bu iş yok deme olayı
İşsiz olan arkadaşların.. hangi b. ktan üniversitelrri vr bktan bölümleri okudular acaba veya üni okudular mı acaba?
Bak sen Ağustos böceği zihniyetini bırak ben akpli değilim ama boş yapanı da secmem kardeş herkese hakkını veririm istanbuldayım grl sana iş bulayım o arkadaşlarında gelsin hrpsinr iş bulurum tamam
Avm nin bşr sürü restoranı var
Burger king i var
Mc donalds var
Kfc
Popeyes
Hd iskender
Ramiz köfteci
Bay döner
Gelin buralsrda garson kasiyer bulaşıkçı aşçı aşçı yardımcısı her türlü eleman açığı var sülaleni topla gel hepsine bulurum iş
Okuyan da var okum ayanda ama fakir olan nasıl okuyacak okuyamayan da bu yüzden okuyamıyor çevremde çok var senin tuzun kuruysa ve at gözlüğü ile bakıyorsan gerçekleri göremezsin �stanbul'da yaşamıyorum şehir ismi vermeyeyim nasıl olacak bu bal gibi de akp'lisin sürekli savunuyorsun
AVM'ye gir çalış yemeğini yersin diyorsun tek sorun yemek mi sadece tek sıkıntımız yemek olsaydı eskisi gibi sosyal hayat yok
İşsizlik yok.. kötü aile var kardeşim..
Araştırmayan bşr genç toplum var
Devamlı boş beleş sosyal medyaya özenmiş isyankarlık var gençlerimizde bak ben sivil hava ulaştırma okuyorum.. mezun olduğum zaman iş bulamayacağım hava limanında şimdi ben iş yok deyip ağlamam mı gerekecek ? Senin şu an yaptığın gibi
Hava limanı völümünü bir sürü grzekalı okuyor ama okuduktan sonra bilmitorlsr ki hava limanına turistler ruslar almanlsr ingilizler araplar gelşyor ve yabancı dil gereksinimi gerekecek ingilizce öğtenimi şart orada işe başlamak için ingilizcr bilmeyeni işe almıyorlar e işte adam bunu vilr bile okuyor sonra ingilizce öğrrnmiyor re sonra brn işsizim?
İngilizcr öğrenip işe alınmayadabilir bu arada ama üni okuyup ingilizce öğrrndiği için x bşr firmada herkesten önce müdür olmayı hak eder ve olur böylr bşr bilinçtr de olmalıyız..
Anlamazlar boşa uğraşma
Sacini basini yol
Bencede. 😂😂😂✌️
İyi fikir hatta yolmusken bi kac kisi daha var onlarinkinide yolarmisin 😅
Kim onlar adres ver bakalım 😂😂
Tm yazarim da kim bu arkadaşlarından akrabalarından mı teyzen falan mı dayınmo kim sksksksk
Cok gizli gelirsen soylerim 😅
Akp iyidir
AKP iyidir diyen biriyle konuşmayacağım tartışmıyorum da artık hiçbir konu hakkında seçimleri az bir süre kalmış zaten bu adamı göndereceğiz
İnşallah
Görcez
Uğraşma
boş ver biz sevişelim
Sen halani dinle
İlkokul mezunu biriyle tartışmayacağım 😃😃✌️
Sen okul öncesi olduğun için ilkokul mezunu senden üstündür unutma
Okul öncesi mi AKP'yi destekleyen biri Oxford harwward dan mezun kendisi
😂😂😂
Oxfordunu yesinler bende ODTÜ ne olmuş yani
Bu zeka ile ancak ilkokul terk olabilirsin 😂😂🤷♀️
Nasıl bir kuyruk acın varsa daha konuşmadan bana saydırmaya başlıyorsun daha konuyu bilmeden
Tenekesin sen boş teneke
amip sin sende 🥴🥴🥴
Teneke
İlkokul terk zor cahil 🖕🖕🖕🖕😉😅😅😂
Eminim AKP'yi eleştirdiğim için ağlıyorsun ama açlıktan b*ku gelmiyordu r kıyamam 😉😉😉😉
Tenekesi. Bom bos
Beyinsiz olan biriyle tartışma m TM anlafim özürlüsn zihinsel engelliler öğretmeniyim de senin gibi engellisini görmedim 😂😂😂🖕
😀😀😀😀 bence engelli olan sensin