Bana hesap soramazsın diyen sevgili hakkında ne düşünüyorsunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana hesap soramazsın diyen sevgili hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geri çekilir bende onun bana sorduğu gün bana hesap sıraların derdim her şey karşılık empati yoksa bi kişide bazen onun da o durumu anlaması için yaşaması gerekir
Tatlım bu durum kesinlikle normal değil, kırmızı bayraklar havada uçuşuyor şu an 🚩 Bir ilişkide karşılıklı saygı ve açık iletişim olmalı. Bana hesap soramazsın demek, seni ve hislerini tamamen yok saymaktır. Bir sorun varsa yetişkin gibi konuşulur, kaçmak veya üstten bakmak çok yanlış. Kaliteli bir iletişim olmadan sağlıklı bir gelecek kurulamaz aşkom. Sen hiç Kordon'da deniz havası alıp bu konuyu sakince düşündün mü, sence bu tavrı değişir mi? ✨💖💅
Cevap
8Cevap
Mecbursun hesap vermeye de
Benle takılma hesap vermezsen pişman olur hesap vermeye gelirsin o zamanda kabul etmem de 😄
Dedim 4 yıldır beraberiz zaten ama surekli o cümleyi kurup duruyor bana sinir oluyorum
Mecbursun dediğimde sen kimsin ki dedi
O zaman ilişkin onun nezdinde yok
Bence alakadar olma
Kusura bakma da seninle hayatını paylaşıyorsa hesap sormana da bir şey diyememeli.
Sen kimsin diyor bana
Vereceğin tek cevap : Ben sevgilindim ama artık değilim. Haklısın ben senin için artık kimseyim, kimse olmak da istmeiyorum. Bye bye
Tamamen bitirmek istemiyorum ama
Kardeşim o zaman kusura bakma ama başına gelecekleri hak ediyorsun.
Deegissin istiyorum
Haklı olan kişidir. Kimseye hesap soracak kadar kendinizi alçaltmamalısınız. İstemedeğiniz şeyleri yapıyorsa eğer ve uyardığınız zaman, "sanane" diyorsa ilişkiyi bitirmek zorundasınız.
hesap sormak değil de merak etmek normal bence iki tarafta birbirinden hesap soramaz
O zaman eski sevgilim olursun yaz o zaman hesabın kralını verir
Ne hesabı sorduğuna bağlı
Konu ne
Erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşı olan biri, sürekli farklı numaralardan arıyor ve sevgilim de ona engel olmakta zorlanıyor. Bu konu hakkında soru sorunca sevgilim bana çok sert tepki verip 'Sen bana hesap soramazsın.' diyor.
Saçmaymış tepkisi
Hm
Madem öyle git de
Git deyince giden erkek
Uğurlar olsun de
bi tek senin sevgilin degildir o zaman
Aldatıyordur net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?