Herhangi bir konuda sevgilinin sana hesap sorma hakkı var mı?

Herhangi bir konuda sevgilinin sana hesap sorma hakkı var mı?
Hayatıma almışsam belli başlı konularda hak sahibidir.. kimleyim nerdeyim bu kim neden bu kıyafet vs gibi.. bu konuda ona sen kimsin diyemem hakkıdır hakkı olsun ki onun üzerinde ben de hak sahibi olayım..
Mantıklı..
Hesap sorma konusu beni çok tilt eden bir konu. İnsanlar kendi kararlarını kendileri verebilecek düzeyde olmalılar ve ilişki içerisinde de güven olmalı. Sorgulamadan her konuda itibar edilsin de demiyorum ama bunun bir üslubu olur. Ne söylediğimiz de önemli evet ama nasıl söylediğimiz de çok önemli. Ayrıca insanlar kendi çıkarları doğrultusunda karşı tarafı onaylayıp, menfaatlerine hitap eden yanıtlar alamadığı zaman çirkefleşiyorsa kesinlikle o ilişkiye ilişki demem. Hesap sorulacak bir durum içerisine sokmamaya özen gösterilmeli her şeyden önce. Belirli bir olgunluğa sahip insanlar ilişki yaşama bilincinde oluyor, onun haricinde ilişkiler zaten toksik.
İnsanlar kendi kararlarını kendisi muhakkak verebilir ve vermelidir de ancak ilişkininde sorumlulukları vardır, bu süreç içerisinde belli noktalarda karşı tarafında söz hakkı olmalı ve sorgulayabilmelidir..
Sorgulayabilmek ve hesap sormak farklı kavramlar benim için. Tabi ki ne neden diye sorulabilir ama bu sürekli bir hal aldıysa ve paranoyak bir boyuta ulaştıysa sorun var demektir. Ki kaldı ki zaten taraflardan biri diğerine açıklama yapabilir hesap sorulmasına gerek kalmadan.
Şu an tam olarak aynı noktadayız..
😄👍
Hayatımda 'Sevgili' adı altında kimse olmasını istemem. İleride eğer olursa eşim aklına takılanları uygun bir üslupla sormakta ve söylemekte özgürdür. Ben de rahatsız olduğum durumları açıkça ifade eder ve sorularımı sorarım. Bu benim için hesap sormak değil, daha çok bir iletişim ve anlayış paylaşımı.
Hesap sormak değil bir iletişim biçimi, çok şık bir yaklaşım..
Benik varsa eğer onunda olabilir ama tek kararlıysa ve bana saygısızca konuşup hesap soruyorsa hesap sormayı bırak hiç bi sorunun cevabını alamaz benden orası ayrı tabi
Yaklaşım tarzı önemli..
Cevap
19Cevap
Sorabilir tabii belli başlı konularda, ben de soruruuum
Sen sorarsın..
O da sorur 😃
Tövbe haşa.. 😂
Ama yapma böyle djdjs
Bunu ben okumadım sende yazmadın.. 😂
Sen okudun ben de yazdım :D
Çok tehlikeli ve haklısın.. 💃
😃 vay pe
Araya giryorum ama doğrusu “sorar”, “sorur” değil
Oha inanamiyrum bunu hemen Google dayıya sorurum ben 😃
Soramaz, neyi neden yapıcamı bilir neyin hesabını sorcak...
Sevgilim bana hesap sorabilir tabi ki de ama mantıklı nedenlerle. yani her kon8uyu takıntı haline getirip gereksiz küçük olayları büyütüp de tartışma çıkartmasını istemem
Mantıklı bir düşünce tarzı..
Eyvallah abi.
Hesap soracak tek kişi varsa o da benimdir. Neyin hesabını soracakmış şaşarım, kükremiş sel gibiyim.
😅
Soramaz dersem. Gelir yine hesap sorar :D O yüzden evet sorabilir :D
😅
Sorabilir ama cevaplarmıyım bilmiyorum😃
Karşılıklı birbirimizin hayatında belirli bir düzeye geldiysek mantık çerçevesinde ilerliyorsa sorabilir. Bu bir yerde anlamak istediğini gösteriyor.
Farklı ve güzel bir bakış açısı..
Hesap sorabilir ama her konuyu barındırmıyor bu durum
Ne konuda sorduğuna göre değişir haklı ise olabilir ama saygısı çerçevesinde.
Sorabilir çok da büyütmemek lazım hayatımıza almışız bazı haklar tanımışız kapıdaki paspas muamelesi de göstermeyiz
Doğru, bir paspastan fazlası sonuçta..
Ben yaptıktan sonra soracağı hesabın pek bir hükmü yok 😀
Hiç böyle bakmamıştım.. 😅
Bu açıdan da bakmamıştım, sağ ol.. 😅
Hesap soramaz sadece soru sorar. O ne öyle sorgu çeker gibi soru sorma tarzı falan hiç haz etmem. Neyi niye yaptığımı sorgulayabilir ama sorgulama tarzına dikkat etmeli.
Hayır bir şeyi sormak başka, hesap sormak çok başka. Bu ikisini ayırt eden unsur da üsluptur ve aşırı önem verdiğim konuların başında geliyor.
Konusuna göre değişir ailem konusunda soramaz.
Sorar tabi kiii güvensizlik yüzünden soruyorsa hahh cevap alır.
Sevgilimse hayatımda bir yeri vardır bazı şeylerde sorabilir tabi ama sınırı aşmayacak şekilde
Kimse hesap soramaz bana. Bir konuyu tartışabilir ama hesap soramaz.
Sorabilir. Bu soramaz vs diye ahkam kesenler neden sevgili oluyor acaba? Free takılsınlar madem öyle
Densiz ve patavatsızsa sorar ama ben cevap vermem.
Konu önemli
Çocuk değilim
Ama erkeklik duygusuna sa saygım var
Sadece mantıklı olsun
Bir kadının bir erkeğe hesap sorması çok itici. Gözümdeki çekiciliği azalırdı
Sorabilir sorun değil ben kendimi biliyorum.
Gerçekten seviyorsam hesap soracağı şeyleri yapmam
Eşim olursa kısmen sorabilir ama sevgiliyken soramaz
Yani tabi ki sorabilir ama abartmamak şartı ile
Hayır ipini keserim😂
😅
sorsun hesap alabilir mi ona bakmak lazım jsjs
En azından denemedim demez..
Hayatıma eş olduğunda sorabilir.
Tamam..
Tabi ki sorabilir hesabını veremiycem bir durum yok
Hesap sormak adabıyla sormaz ama sorgulayabilir tatlı dille
Bal gibi de sorar. Sormuyorsa o sevgi değil çıkarçılıkdır.
Hayır soramaz
Sorsun sorması gereken bir şey varsa 😎
Anne babam değil ya sormasın bi zahmet
Ben bir halt yediysem sorabilir
Haklıysa belli başlı şeyler hakkında hesap sorabilir
Kimse bana hesap soramaz
Evet ama her şey karşılıklı
Ben sorarım, o soramaz
Tabiki oda sorar bende sorarım
Sorsun neyse sıkıntı çözülür 😀
Evet, sorabilir.
Birinin bana hesap sorması için kocam olması lazım
Sorabilir ama bende ona sorabilirim o kadar.
Yok soramaz. Bende sormam.
Sorardaaaa cevap?
Cevap alamasa bile bunun kafasında yer ettiğini bilmesini sağlar..
Basının uydurması onlar, inanmayınız..😅
Tüm olasılıkları değerlendirip ona göre hareket etmek yorucu olur, yapmayınız.. 😅
Aynı yatağı paylaşıyorsa hesap sorar
Yok hayatıma kimse karışamaz
sorabilir cünkü nisanlım
Yok ki sorsun
Sorabilir
sorabilir yoksa sevgili olmayız
soramaz
Soramaz net.
Hakettiysem evet
Sorsun bakalım
soramaz
Sorabilir