Sürekli aynı döngü. Tanış, bir kere buluş, bir daha görüşme; veya asla tanışma, reddet. Sürekli aynı döngü kadınlarla aramdaki ilişki. Ne kadar çok reddedildiğimi sayamam. İnanın bir beyefendiyim. Asla saygısızlık, sululuk, arsızlık olmaz. Ama neden? Benimle ilgili bir fikir sahibi olun diye profil ekran görüntümü koyuyorum. Benden olgun, akıl sahibi birinden tavsiye almam gerek.
Herkes çokça reddedilir, onda sorun yok. Tanışıp buluşabildiğine göre oraya kadar da bir sıkıntı yok. Eğer yanlış yaptığın bir şey varsa bundan sonrasında olma ihtimali daha yüksek.
Yaşın bendne buyukse tavsiyene ihtiyacım var. Kadınların her zaman saygısını kazandım. Ama hicbir zaman ilgi duyduğum bir kadından bunun karşılığını alamadım. Evet herkes reddedilir ama ben hicbir zaman istediğim kadinin sevgisini kazanamadım. Neden? Yanlış yaptığım bir sey varsa o ne olabilir?
Cok cok.. inanamazsin. ne kadar nazigim varya. Aman kirmayim. Aman incinmesin. Aman saygısızlık olmasın. Kaba olmaka gerek bunu da biliyorum. Fakat aradkai cizgiyi asla asla bulamıyorum
O zaman çok büyük olasılıkla problem buradadır. O yüzden saygı duyuyor ama çekim duymuyorlardır. Romantik ilişkilerin mekanikleri diğer ilişki türlerininkilerden çok farklı. Bunun üzerine kendini geliştirmen bir noktada her şeyi çözecektir diye inanıyorum çünkü başka hiçbir sorun gözükmüyor.
Sadece fikir sahibi olunması için paylaştım. Erillik de bir sroun degil. Dümdüz erkeğim. Kendi hayatım isim gucum var. Aglama sızlamam. Mevzu buysa. Farklı bir sey var. Itiyorum kadınları. Reddilme sayıma inanamazsin
Para kazanmaya odaklan avcısın sen avlamak istediğin zaman elinde güçlü bir hançer olursa daha kolay avlarsın. Para kazan kendini geliştir nasip işi bu iş. Vardır alnına yazılı biri ona ulaşana kadar belki 100 Red daha yersin
Anladım. Bir kadın olarak bana sunun cevabini verin lütfen. Bir suru erkeğin pesinizde olmasi mi kolay reddetmenizin etmeni? Bir kadin nasil bakıyor bu olaya. Be goruyroshnuz bir erkek size ilgisni gösterdiginde