Nerde hata yapıyorum ben?

Biraz duygusal bir soru olacak kusura bakmayın. Buraya yazıyorum; hiç bilmediğim anonim kişilere anlatıyorum çünkü gerçekten kimsem yok. 28 yaşındayım. İlk kez 22 yaşımda sevgilim oldu. O yıldan bu yana 9 sevgili + sayısız flört deneyimim oldu. Slut gibi algılanmasın çünkü abartısız söylüyorum bir tanesi (şu anki sevgilim) dışında kalan hepsi bir iki haftalık ilişkilerdi. Flörtler dahil hiçbiri tarafından sevilmedim. Hani ajitasyon yapmak için söylemiyorum ama gerçekten hiç sevilmedim. İnsan anlar. Zaten bir iki haftada ayrılmalarından belli değil mi sevilmediğim? Şimdiki sevgilim seviyor sanıyordum ama o da çok uzak şehirde ve günde üç mesaj anca yazıyor bana. Sırf yedekte durayım diye benle birlikte değilse ben de bir şey bilmiyorum. Kendim diye söylemiyorum aşırı anlayışlı, fiziken 7/10 diyebileceğim güzellikte, işimde gücümde, esprili bir kızım. Nasıl sevilmiyor olabilirim yemin ederim anlamıyorum. Ne tribim, nazım var ne darlamam var. Nolur biri şundan sevilmiyor olabilir misin diye fikir atsın ortaya. Tüm objektifliğimle dürüst olup özeleştirimi yapıcam yoksa kafayı yicem.
Nerde hata yapıyorum ben?