2026 yılındayız, yakında 2027'ye gireceğiz, az bir zaman kaldı. Hâlâ bu devirde görücü usulü biriyle evlenir misin?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2026 yılındayız, yakında 2027'ye gireceğiz, az bir zaman kaldı. Hâlâ bu devirde görücü usulü biriyle evlenir misin?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır severek evlenirim sadece
Hadi beklemedeyiz
Bakalım kanka
Görücü usulü evlilikler eskisi gibi değil çok eskiden hatrı sayılır kişiler gider tavsiye üstüne bakar kızı isterlermişti ne erkeğe ne kıza fikrini sormazlarnıştı sonradan sonraya fikir sorulsada yine baskıyla evlenirlermişti görücü usulüfe artık işin formalitesi tek tutar yanı ailelerin referans olması çok uzun oldu k bakmayın ama artık görücü usulü diye tanıştırma yöntemi var çok kişide sıcak bakmıyo belkide haklılar artık bir çok durum farklı bizden zaten geçti geçen birinin kız isteme organizasyonuna gittim o bile işin reklamı olmuş
İşin reklamı niye olmuş
Organizasyonlar falanlar filanlar zaten kızda erkekte evlencez demiş aileleride kabul etmiş eskiden anne baba oğlan birde ağzı laf yapan dua bilen yaşlı bi dayı ve hanımı gider kızı isterlerdi.
Buna absürt bişeymiş gibi bakanların daha sığ düşünceli insanlar olduğuna inanıyorum.
Sebebi de şu gerek ailenden gerek arkadaş çevrenden iki tarafı da tanıyan biri siz bir görüşün olursanız devam edin diyor bu sadece tanışmak için bir araç insanın karşısına nerden ne gelir bilinmez anlatırlar hoşuna giderde konuşur görüşürsün yoksa benlik değil dersin mantıksız bişey yok ortada...
Katılıyorum benim demek istediğim de buydu herkes yanlış anlamış
muhafazakar kuzenim seküler oğlanla evlendi (severek), oglan kuzenimin açılmasını istemişti.. siz ne düşünürsünüz bilmem ama bana göre makul olan evlilik görücü usulü olanıdır.
Evlenmem hayatımı paylaşacağım kişiyi kendim seçmek isterim
Nerden bulmak istiyorsun?
Aramıyorum 🙃
Asla tercih etmem. Eşimi ben seçerim eşim beni seçer. Bunun oluru budur
Evlenirdim. Sonuöta instagram profili bana bi yere kadar bilgi verebilir ama çevresi daha çok bilgi verebilir. Hoşuna gitmezse veya istemezsen konuşmazsın zaten
Senin gibi biriyle evlenmektense görücü daha iyidir
Tercihim olmasa da yapana karşı değilim
Evlenmem benlik değil
32 yaşındasın aşkı nerden bulacaksın
bulursak buluruz bulamazsak yapacak bir şey yok
Hayir
O şekilde evliyim zaten
İşim olmaz
Eve birinin gelmesinden bahsetmiyorum aile büyüklerinden birinin sizi tanıştırması
Hala görücü usulü ile evlenen var?
Olabilir neden olmasın
Anlaşabildiysek tabi evlenirim
Evlenilir tabi
Evlenirim
O an bu an
Neden olmasın
Olabilir
Tamam yakın da görücü usulü ile evlenmek dileğiyle
Daha kız arkadaşım olmadı
Evlenmem
Sanmıyorum