Görücü usulü ile evlenir miydiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tanımadan ve sevmeden evlenmem. Kendi istediğim kadına giderim ve söylerim. Önce düşüncesine, sonra duygusuna bakarım.
Teşekkürler
Rica ederim :)
Evlendirdiler boşandım. Sakın evlenmeyin. Evlilik öyle disaridan görüldüğü gibi basit değil. Bir insanı her anlamda tasiyabilecek sağlam bir psikolojiniz maddi ve manevi gücünüz varsa evlenin. Öbür türlü yazık etmiş olursunuz hem kendinize hem de karşı tarafa. Aceleye getirmeye de gerek yok. İlla ki herkes evlencek diye bir kural olmadigindan ben günlerimi sayılı 3-5 dostumla geçirmeyi düşünüyorum. Gazapizm'in babasi Mehmet hocam, babam ve amcam... Bu üçlüyle bir araya gelince tavla oynayıp her konudan konuşuyoruz. Hayatımda bir erkeğin eksikliğini hissetmiyorum. Sevilmek uğruna başkalarinin yanlışı olmayın. Keza keyfiniz için de başkalarinin canını yakmayın.
Eig verdiğin için teşekkür ederim. Bildirimi gördüm de vaktim yok benim şu an oraya girip yazmaya. Telefon 7 senelik olunca kasıyor.
Senin için zor bir tecrübe olmuş olmalı ama şu an mutluysan gerisi boş değil mi? :)
Bu arada rica ederim, ne demek.
Aynen oyle gerçekten huzurluyum..
Cevap
3Cevap
Gorucu usulu evlilikler eskisi gibi degil ki. Yine flort ediyorlar yine sevgi oluyor. Damdan duser gibi bu senin kocan bu senin karın demiyorlar. Arkadas ortaminda birileri vesile oluyor tanisiyor kisiler
Görücü usulü ile tanışırım. Tanıma süresince bir şeyler hissedersem evlenirim. Yoksa evlenmem.
Büyük söz konuşmak istemiyorum ama evlenmem.
Görücü usulü saçma geliyor bana
Olabilir
Hayır yaa uzak olsunlar
Evet evlenirdim.
Hayır
Tabiki la hedefim o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?