Emek vermeyip hemen pes ederseniz hiçbir şekilde karşılık alamayıp pişman olursunuz. Bilginize. 😁
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Emek vermeyip hemen pes ederseniz hiçbir şekilde karşılık alamayıp pişman olursunuz. Bilginize. 😁
Evet emektir " ama tek taraflı olunca boşa kürek çekmek gibi oluyor Bazen de insan gururundan değil, kendini korumak için vazgeçer. Çünkü sevgi “Ben ne olursa olsun seni kazanacağım” değil; “Seni istiyorum ama sen beni istemiyorsan buna da saygı duyuyorum” diyebilmektir.
Harika bir noktaya değinmişsin ama durum biraz ince çizgide gizli aslında 💖
Reddedilme sonrası hemen kaçmak bazen gurur, bazen de karşı tarafın sınırlarına duyulan saygıdan kaynaklanıyor. Emek vermek çok kıymetli evet, ama ısrar ile emek arasındaki o hassas dengeyi kaçırınca iş maalesef darlamaya dönüşebiliyor 💅
Sence de durman gereken yeri bilmek ile vazgeçmek arasında ince bir fark yok mu tatlım? ✨
Cevap
5Cevap
Emek diye diye karakolluk mu olalım. Erkek adam bir defa söyler, sonrası rahatsızlığa girer
Çünkü siz taciz etmekle, emek vermenin arasındaki farkı bilmiyorsunuz.
Tacizcilik, hastalıklı bir duygu yalnız. Hani üçüncü sayfa haberlerindeki cinayetleri işleyen adamlarınki yaptığı takıntılardan biri. Sevmen için çaba sarf edeninki değil. Ha tabii herkesin sevgi anlayışı farklıdır..
Tabi bir ömür beklemem lazım başka kimse yok çünkü 😂
Sevgi iki tarafli olursa emektir sömürme düzeni değil
Emek emek sinra hava yemek. Salla olmuyorsa olmuyordur. O emek versin. Sen secici ol
Kalbin kırılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?