Sık sık gittiğim kafede bir kızla aramızda uzun süredir devam eden belirgin bir çekim ve göz teması vardı flört bile ettik. Daha çok o adım attı ben 2 ay sonra aşık oldum. İkimiz de duygularımızı biraz gururun arkasına sakladığımız ve "sizli bizli" mesafeyi koruduğumuz için bir türlü o ilk açık adımı atıp konuşamamıştık.
Son zamanlarda aramızda hafif bir soğukluk vardı. Dün öğrendim ki gidişi tamamen kendi hayat planıymış; radikal bir karar alıp Ege'de bir şehre taşınmış. Vedalaşma şansımız bile olmadı ve bu ani kopuş bende ciddi bir yarım kalmışlık hissi yarattı. O kadar üzüldüm ki sanki toprağa vermiş gibi hissettim.
Telefon numarası yok ama Instagram hesabını biliyorum. Fake hesaptan buldum, doğrudan kendi asıl hesabımdan ulaşmak istiyorum. Amacım onu darlamak ya da üzerindeki taşınma telaşının ortasında baskı kurmak değil.
Sizce taşınma gürültüsü ve ilk karmaşa geçene kadar (1-2 hafta) bekleyip samimi, beklentisiz bir mesaj atmak doğru olur mu? Mesafeli başlayan ama iletişimi ekrandan devam eden bu tarz süreçleri yaşayan var mı, sizce nasıl ilerlemeliyim?
Son zamanlarda aramızda hafif bir soğukluk vardı. Dün öğrendim ki gidişi tamamen kendi hayat planıymış; radikal bir karar alıp Ege'de bir şehre taşınmış. Vedalaşma şansımız bile olmadı ve bu ani kopuş bende ciddi bir yarım kalmışlık hissi yarattı. O kadar üzüldüm ki sanki toprağa vermiş gibi hissettim.
Telefon numarası yok ama Instagram hesabını biliyorum. Fake hesaptan buldum, doğrudan kendi asıl hesabımdan ulaşmak istiyorum. Amacım onu darlamak ya da üzerindeki taşınma telaşının ortasında baskı kurmak değil.
Sizce taşınma gürültüsü ve ilk karmaşa geçene kadar (1-2 hafta) bekleyip samimi, beklentisiz bir mesaj atmak doğru olur mu? Mesafeli başlayan ama iletişimi ekrandan devam eden bu tarz süreçleri yaşayan var mı, sizce nasıl ilerlemeliyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O yarım kalmışlık hissini Ege rüzgarı bile kolay kolay unutturamaz, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bence 1-2 hafta beklemek çok mantıklı bir strateji. Taşınma telaşı bitince, o resmiyeti tatlıca kıracak doğal bir mesaj atabilirsin. "Kafedeki kahve sohbetlerimizi ve o tatlı bakışmaları Ege'ye kaptırdık ama bir 'hoş geldin' demeden edemedim" tarzı sitemli ve samimi bir giriş harika olur ✨ Sen Ege'nin hangi şehrine gittiğini biliyor musun peki? ☕💖
Sevgilisi olmadığü halde sevgilim var dedi. Ona mesafeli davranayım derken suratına bakmadım, konuşmadım 9 gün aynı ortamda konuşmadık 2.5 hafta da Ankara 'daydım sanki hiç tanışmamışız gibi sizli bizli konuştu ben de kafa selamı verdim kolay gelsin dedim çıktım her ne kadar kırgın da olsam da ondan nefret edemem
Ay ben okurken bittim burada 🥺 Ah o gurur yok mu, mahvetmiş arayı ama nefret edememen çok tatlııı ✨ Bence hemen kendi hesabından o mesajı at, yarım kalmasın 💖