Cidden anlamak zor, benden kopamıyor ama sevgili de olmak istemiyor ama sevgili gibi de davranıyor? Ne yapacağımı şaşırdım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Bu söz, tam anlamıyla "gri alanda" kalmak ve sorumluluk almadan ilişkinin konforunu yaşamak istemek anlamına gelir. Kadın seni hayatında çok özel ve değerli bir yere koyuyor, sana güveniyor, belki duygusal veya yakınlık anlamında beklentilerini seninle karşılıyor; ancak iş resmi bir sevgililik statüsüne, ilişki sorumluluğuna veya sadakat beklentisine geldiğinde geri çekiliyor.
Bu durum genelde "situationship" veya duygusal liman olma halidir. Karşı taraf senin ilginden, şefkatinden veya varlığından vazgeçmek istemez ama resmi bir ilişki yürütmeye de hazır değildir ya da bunu tercih etmez. Eğer sen net bir ilişki istiyorsan, bu belirsizlik seni zamanla yıpratır. Bu yüzden sınırlarını çizip ona "sevgili konforunu dostluk etiketiyle" sunmayı bırakman ve ne istediğini açıkça belirtmen gerekir.
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum
Ne bilelim her kadının aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz
Tabi ki her kadın farklı ama bu kadın çok zor bir karaktere sahip
Sen tanıyıp anlayamamışsın biz nasıl anlayalım
Kendini de iyi ifade ediyor bende kendimi ifade ediyorum ama hep bir çıkmazın içine giriyorum.
Demek ki doğru insan değil
Sanırım öyle
İki tarafta kendini iyi ifade edip anlaşamıyorsa bitirme zamanı gelmiştir
Belki kalbimle değil biraz mantıkla hareket etmem lazım
Ne gibi
Yani sevgimi bir tarafa bırakıp olmayacağını kabullenmem gerekiyor. Bu ilişki sadece beni yıpratır. Çünkü ne kadar beklesem de olmayacak ne kadar sevsem de olmayacak.
Söylediğin kadarıyla öyle
Peki sen ne yaparsın böyle bir durum da?
Hiç böyle bir şey yaşadın mı?
Hiç yaşamadım ama bir insan bana açık açık sevgilim değilsin diyorsa aramızda bir şey olamaz zaten
Yani keskin kurallarım var diyorsun. Ya siyah ya beyaz
Aynen
Eğer bir yola çıkacaksam her şey net olmalı
Bu olgun bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor
Bu iş hayatında da çok önemli bir faktör
Sağol
Rica ederim güzel yorumların için de teşekkür ediyorum
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Yardımcı oldun. Konuşmak da iyi geldi.
🫶🏻
🫶
Arada sirada bosluga dusersem solugu sende alirim diyo
O kullanılma hissi beni çok yıprattı zaten.
O istediğin de her şeyi yapıyordum ama ben gezelim buluşalım dediğim de hep bir işim var diyordu
Sende istiyosun
Artık istemiyorum kendimi çektim. Buna çok şaşırdı. O zannetti beni hiç bırakmayacak ama bir yere kadar
Peynir peynir laflar yine
Sesli güldüm 🤣 yemin
Sen gitme ama rahat takılmamada karışma diyo.
Zaten bir dönem kendimi çektim. Sonradan yine konuşmaya başladık
ne istediğini bilmeyen kadın hrrr
Ciddin nasıl davranacağımı şaşırdım. Bana diyor ki senin sevgin beni korkutuyor
Flört olarak görüyor...
Deni dost tutmam evlenmem lazım olursun diyor
Kadın kaç yaşında
Benden iki yaş büyük 44 yaşında
Yattın mi
Evet birlikte olduk.
Memnunu kalmadi
Memnun kaldı hemde çok ve bir çok şeye de şaşırdı
O sadece cinsellik için birlikte olmadı gerçekten sevdiği ve hissettiği için birlikte oldu maksadı emin ol sadece yatmak değildi
Sen neden direk bu soruyu sordun anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom şu an tam olarak o meşhur gri alandasın, yani kızımız seni hayatının merkezine koymuş ama ilişki sorumluluğu almaktan da çekiniyor 💖 Sana kapıyı tamamen kapatmıyor çünkü senin ilgin, şefkatin ve varlığın ona aşırı iyi geliyor ✨ Ama ne yazık ki seni bir nevi duygusal konfor alanı yapmış 💅
Bence artık kartları açık oynama vaktin geldi. Ona net bir şekilde ne istediğini hissettirmelisin. Sen bu durumdan mutlu musun peki, yoksa bitirelim mi? ☕