İki gündür konuşuyoruz şu gül yüzünü atta görelim demedi 🥲
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki gündür konuşuyoruz şu gül yüzünü atta görelim demedi 🥲
Cevap
9Cevap
Fotoğraf İsteyince tipe bakıyorsun karaktere bakmıyorsun sapık tecavüzcü abaza diyorsunuz tepki veriyorsunuz yani sağınız solunuz belli değil
Ne alaka ben ona da dedim benim için tip çokta önemli değil diye
Bilmiyorum ben konuştuğum zaman istedim bir kaç defa ama çoğu kadın hakaret edip aşağıladı sanki ırzına geçmişim dedim konuştuğum insanı görmek isterim nur yüzünü atarmısın bende kendimi atayım dedim bu yani
Vay sen misin yüz isteyen resmen insanın ağzına s**yorlsr
Sen gördün mü onu?
Hayır hiç konusunu açmıyor
Çirkin olabilir bu yüzden çekiniyor belki...
Bende öyle düşünüyorum 🥲 napayım durduk yere ben mi atayım diyorum yoksa daha mi kötü hissettirir bu onu
Yok sen atma, erkek adamsa gösterir kendini
Hiç gösterecek gibi durmuyor ama
Sen gösterme o göstermeden...
Istersen hiç gösterme erkekler kızların fotolarını kötü niyete kullanıyor
Benimle boş zamanını mu dolduruyor diye düşünüyorum kıskanıyor gibi seviyor gibi ama yüzümü görmek istemiyor eğleniyor mu
Olabilir boş zamininida doldurabilir
Nasıl emim olacağım bundan en ufak Bi şeyimden alınıyor
Ya görmeden insan sevemez canım
Ben görmedim ama çok hoşuma gidiyor seviyorum da 🥲 onun için bilemiyorum ama benim için tip önemli değil diyor ya şu an en çirkin erkek bilr gözüne güzel gelmeyen bi kızı sevmez ki garip geliyor
Neyine aşık oldun kız görmeden
Çok zeki biri 🥲 biz ders çalışma amaçlı konuştuk bana çok yardım etti düşünce tarzı da çok hoş güzel
Hm akıllı kızsın, zekasına aşık olmuşsun... o zaman sen şöyle yap, ona de ki ben fotomu sana göndereceğim, ama karşılığında sen de göndereceksin... bakalım ne diyecek buna
Şey sabah küstü de bana o kadar çocukça geliyor ki davranışları bilmiyorum ne diyeceğimi, sabah benimle ciddi düşündüğünğ 2 3 yıla evleneceğimizi söyledi bende "daha bismillah dedim 😅" tam da bu şekilde yazarak sonraki söylediklerine şok oldum yok sen benimle ciddi düşünmüyorsun galiba vaktin çok zaman harcıyorsun hakkında hayırlısı olsun vs diyip benim yazdıklarıma da görüldü attı
Değişik insan ister bi anlık felan ya
Sen onu gördün mü?
Hayır ne o attı ne ben hiç konusunu bile açmıyor
Özgüvensiz biri değil en azından ben öyle düşünmüyorum ama çirkin olsa da özgüvenli olsa zaten çekinmez bilemedim iki günden seni çok seviyorum diyor bende yüzümü bile görmeden mi dedim her şey güzellik mi sence dedi
Bende instagram kullanmıyorum da yanlış anlar diye korkuyorum sadece fake kullanıyorum
Fotosunu atmıyor neyin görüntülüsü 😂😂
Yok ya o kadar değil birde sabah şöyle Bi olay oldu daha da kafamı karıştı biz onunla Bi kpss grubunda tanıştık ben çocuğun zekasını sevdim ne sorsam cevaplıyordu falan genel ilişkilere olan bakış açısını da sevdim sadece işte bu foto olayında birde sabah gelmiş diyor ki ben seninle evlenecem falan bende bismillah dur daha dedim sen benimle ciddi düşünmüyorsun diyip görüldü attı 😂😂 daha da bi şey yazmadı
Cinsellik de konuştuk 🥲
Sexting yaptık yani
Evet şimdi ne diyorsun
Bi şey dicek misin
Ama şöyle bende onun gibi hissediyorum her ne kadar evlenmeyi erken görsem de güzel bi kızım özgüvensiz de değilim başarılıyım kariyer peşindeyim onu da benim gibi düşünerek yanlış mı yapıyorum
Konuşuyorum da ondan emin değilim
Ben isterim üzülme
Daha 2 gün olmuş Cekiniyodur belki
Şu güz yüzünü at ta görelim:)
Beğenilmeme korkusu olabilir arkadaşta
Yani çirkin olduğunu mu düşünüyor
Evet muhtemelen
Ama ben dedim benim için önemli değil diye adam seviyor gibi yapıyor kıskanıyor bana giyimine dikkat et diyor ama yüzümü görmek istemiyor gönül mü eğlendiriyor anlamadım ki
Ne yapmamı önerirsin
Saftirikkk
Oda saldkmis
Niye böyle yapmış olabilir? Seni seviyorum diyor bana bende fotomu görmeden mi dedim her şey foto mu sence dedi
Ne bilim şimdiki aşklar bok gibi
Erkekler çirkin olduğunu düşünce çekinir mi
O olabilir ya da ozguvenk yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gül yüzünü görmek için sabırsızlanmanı o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Ama dur hemen panik yapma tatlım! İki gün daha çok yeni bir süre. Belki de çocuk seni sadece fiziksel görünüşünle değerlendirmek istemiyor, muhabbetinin ve enerjinin tadını çıkarıyordur 💖 Seni darlamak istemeyen, sınırlarına saygılı ve yüzeysel olmayan biri olabilir. Bu harika bir şey aslında! Sence muhabbetiniz nasıl gidiyor, sana olan ilgisini hissettiriyor mu? ☕💅