Kendini muhtemel tepkilerden korumak için, sapık veya tecavüzcü gibi gözükmek istemeyiz hiçbir zaman.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında ondan çok hoşlanıyorum ama garip geliyor , aslında çekingen biri değil. Hatta aksine çok ozguvenli biri. Benim yanımda hareketleri çok farklı. Çok hızlı, korkak , tuhaf davranıyor. Korkuyormuş gibi? Anlamadığım için yaklasamıyorum.
Bunun 2 tür sebebi vardır 1. Hoşlanıyor olabilir. 2. Belki yanlış anlar düşüncesi olabilir ama size duygu beslemiyordur anı tepki gibidir. Sonuçta arada çekim var karşı cins
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında evimin sokağında onu gördüm çok korktu koşarak uzaklaştı. Sonra sürekli karşıma çıkıyor gülümsüyor sonra bakışlarımız karşılaşınca yine kaçırıyor. Bi de yakın bi zamanda bi instagram hesabı beni takip etti fake iste zaten tek kişi olarak takip ettiği benim , böyle işte benim ne düşündüğümü anlayamadığını ifade eden paylaşımlar yapmış. Direkt o geldi aklıma. Ama yani bunlara giricek niye girsin böyle şeylere. Bi mesaj mesela. Yani. Anlamıyorum. Onu seviyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini muhtemel tepkilerden korumak için, sapık veya tecavüzcü gibi gözükmek istemeyiz hiçbir zaman.
Aslında ondan çok hoşlanıyorum ama garip geliyor , aslında çekingen biri değil. Hatta aksine çok ozguvenli biri. Benim yanımda hareketleri çok farklı. Çok hızlı, korkak , tuhaf davranıyor. Korkuyormuş gibi? Anlamadığım için yaklasamıyorum.
Dediğim gibi, türk toplumu sağolsun erkekleri sapık olarak yargılamayı çok sevdiği için erkeklerde haliyle çok temkinli davranıyor.
Ona biraz güven ver o açılır zaten.
Bunun 2 tür sebebi vardır
1. Hoşlanıyor olabilir.
2. Belki yanlış anlar düşüncesi olabilir ama size duygu beslemiyordur anı tepki gibidir. Sonuçta arada çekim var karşı cins
Aslında evimin sokağında onu gördüm çok korktu koşarak uzaklaştı. Sonra sürekli karşıma çıkıyor gülümsüyor sonra bakışlarımız karşılaşınca yine kaçırıyor. Bi de yakın bi zamanda bi instagram hesabı beni takip etti fake iste zaten tek kişi olarak takip ettiği benim , böyle işte benim ne düşündüğümü anlayamadığını ifade eden paylaşımlar yapmış. Direkt o geldi aklıma. Ama yani bunlara giricek niye girsin böyle şeylere. Bi mesaj mesela. Yani. Anlamıyorum. Onu seviyorum.
Utanıyordur çekiniyor dur
Ona uygun değil bu hareketler çok ergence ya da o böyle biri değil. Bu sefer de yanılıyor muyum diyorum
Bu adam 30 yaşlarında
Sen kaç yaşındasın
23
Ne bakiyon yrrm deme ihtimalin yüzünden
Utanıyor