Bir erkek neden kendisine bakan kızdan hemen gözlerini kaçırır?

Benim yaşlarımda (27-32) bir çocuk var, gördüğüm ilk andan beri aklımdan çıkmıyor. Tanışmıyoruz, ama iş yerlerimiz yakın, dolayısıyla birçok kez görüyorum kendisini. Çocuğu görebilmek için türlü fırsatlar yaratıyorum, çocuk da sonuçta beyinsiz olmadığı için ona ilgim olduğunu anladı elbette , 4 ay içinde 10 kere falan göz göz geldik çünkü. Şimdi, sorum şu: ben ne zaman ortama girsem çocuk gözle görülür şekilde geriliyor, kız arkadaşlarıyla hararetle, gülerek falan konuşmaya başlıyor (kıskandırmaya çalışır gibi), ortamı terk ediyor, veya kaşlarını çatıp başını eğiyor, herkese bakıp sanki bilerek yapıyor gibi bir tek bana bakmıyor. Sadece 3 kez bana dikkatlice bakarken yakaladım. Ama ben ona bir keresinde fark etsin diye baktığımda gözlerinde bir panik belirdi ve hızlıca gözlerini çekti. Bir de, bir keresinde hiç hesapta yokken karşılaşmıştık, kız iş arkadaşlarından biri vardı yanında beni görünce kızdan uzaklaştı. Yani sinyaller bunlar. Sizce hoşlanıyor mu yoksa benden nefret falan mı ediyor?

Bir erkek neden kendisine bakan kızdan hemen gözlerini kaçırır?