Eşim sürekli trip atıp beni manipüle ediyor, bu psikolojik şiddetle nasıl başa çıkıp sağlıklı kalabilirim?

7 yıllık evliyim

Canım bu aldığım kırışıklık kremiyle 8 haftada bütün ince çizgilerim yok olacakmış 🤗🤗
-sen de ince çizgi yok ki kalın çizgi var (ahahaha)

Aşkım pasta yapıyorum beraber yeriz.
-internet bi gitse aç kalacağız ahahaha (pasta tariflerine bakıyorum diye)

Canım çok güzel bi dizi buldum madem sen arkadaşlarının yanına çıkıyorsun ben de sen gelesiye bunu izleyeyim
-(suratı asılır) ben böyle... olduğu diziyi kendi başıma izleyebilir miydim izleyemezdim o zaman sen benim yapamadığım şeyleri nasıl yapabiliyorsun sen de izlemeyeceksin ben gidiyorum (çat kapı kapanır)

Canım hadi her gece olduğu gibi bugün de beraber film izleyelim
-hep senin istediğini açıyoruz al ya kendin izle ben izlemeyeceğim
Tamam gel hadi ne istiyorsan aç karışmayacağım
-istemez gerek yok

Küsüyor üç gün surat asıyor ben peşinde dolanıyorum, sonra öyle mağduru oynuyor ki kendimi özür dilerken buluyorum.
Özür dilerim her ne yaptıysam, her ne yapacaksam özür diliyorum ama lütfen adam gibi davran kadın gibi küsme işini bi bırak lütfen.
-bu evde bi tane erkek var o da sensin. Ben erkek miyim adam mıyım ben bu evde var bile hissetmiyorum kendimi.

(Ben çıldırırım yüzümü gözümü parçalarım sinirden)
-Şu haline bi bak yaaa, kendini ne hale getiriyorsun.

Yine ben=ayağına kapanırım,
Allah aşkına lütfen bana böyle davranma seni çok seviyorum lütfen ne istersen onu yaparım ama lütfen benim ayarlarımla oynama. (Ayağına kapandığımı görünceye kadar yüzüme bakmayan adam) İstediği boyun eğmeyi görünce,
-tamam tamam gel buraya, seni çok seviyorum (saçlarımı sever yemi kazanırım itaatle)
Benim her günüm böyle.
Güncellemeler
18 sa
🥹🩷
Eşim sürekli trip atıp beni manipüle ediyor, bu psikolojik şiddetle nasıl başa çıkıp sağlıklı kalabilirim?