Hem yüzü hem sesi güzel hem kalbi güzel birini istiyorum kaşları istediğim gibi değilse soğuyup vazgeçiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Normal değil. senin aşkla falan ilgin yok.
Djsjdjejdjekckek aynen knk
Aslında bende karaktere önem veriyorum sözde ama çok çirkin biri olunca soğuyorum
ya da iyi bile olsa bazen
Kalbim sevemiyor çünkü
Aslında o an hem göze hem kalbe hitap etmesi lazım
Kalbin pek sevmediği için kusurlar gözünde büyüyor
Normal yani
Erkeklerin o kadar saçma sapan istekleri arasında bu gayet normal
Seçici olmak güzel. Tabi ki seçici olacaksın, kendine layık insanı bulacaksın. Doğru kriterler belirlediysen bence sorun yok.
Sonunda bi zeki insan çıktı ya
Erkekler 100 tane kriter sayıyor kızların sadece kumarı içkisi yoksa evlen erkeğin güzeli cirkini olmaz deniyor
Bunların ayak numarasına kadar kriterleri var sen çok şey istemiyorsun jdksks
Hahahahahah aynen ya
Ben de aynıyım çok kriterim var djdkdkdk kötü birindense yalnızlık daha iyi boş ver
En büyük kriterin ne
Aynennnn
192 esmer 90 kilo 21 cm fizikli kaslı ince belli
Ben de istiyorum. Gözlerinin biri mavi diğeri yeşil, saçları sarı ve kızıl alevli, yarı zenci yarı çinli, kulakları elf gibi sivri, göğüsleri böööyle kafam kadar, boyu 2,15m olsun istiyorum. Beni alsın böyle duvardan duvara vursun istiyorum.
İstiyorum da istiyorum!!!
Ben de seçici değilim sanıyorum ama seçiciyim galiba. Hayatımda canlı gördüğüm hiçbir erkeği beğenmedim.
Armudun sapi uzumun copu sonra yas 30 ben evde kaldim beni kim alir
Çevremdeki çoğu kişi 30 yaşından sonra evlendi erkeklerin çoğu sen gibi kendinden yaşça küçük kız aramıyorum
Kucuk yasta kiz istedigimi kim dedi tam tersi yasitim veya bir kac yas buyuk kadinlarla sohbet etmeyi severim. Yasi kucuk olanlar hayatin ne oldugunu bilmez ergen ergen takilirlar
@uyeyok7sende oylesin
senin hesabına göre aradığını bulsan adam imaj değiştirse ya da ufak bi sinirlense soğursun
Aynen knk
sana tavsiyem fazla dizi film izleme çümkü cok etkilemiş seni hayal dünyasından cık etrafına gerceklere bk
Dalga geçme manasına aynen dedim
:D knk sen yaparsın o potansiyel var sende
Kanka herkes aynı değil ya siz her boku isterken 1000 tane kriter sayarken iyi
knk seninki kriter değil vay 3 çünü bir arada istiyorsun :) diyelim buldun peki huy değiştirse ya da hayat şartları onu zorlasa ne yapacaksın biraz gercekçi ol
Zaten kalbi de tüzel olsun demişim iyi okursan
severek evlenen insanlar neden boşanıyor sence insanlar değişiyor bu gerceği görmezden geliyorsun benim demek istediğim sağlam duruşu olan birini bul sevgi pıtırcığı değil
Tam üstüne bastın zaten öylesini arıyorum sorumluluk sahibi süslü sözler yerine güçlü sözleri olan
o dediğim insanlar otoriterdir sonra sıkıldım soğudum demede
Tamam kanka beğenince sıkılmıyorum
Siz kadında fit güzel beyaz tenli eğitimli ahlaklı sorumluluk sahibi hem anne hem dışarda iş sahibi hem ayağı güzel beli ince kalçası göğsü büyük istersen hiç sorun yok ama demi
ben öyle hayaller kurmuyorum ev hanımı evine sadık biri olsun isterim
Herkes sen gibi değil işte
doğrudur :)
Umarım kalbindeki gibi birini bulursun 🌸
umarım knk aynısını sende bulursun
Tam gönlümden geçen birini buldum da olmadı
vardır bi hikmeti belkide istediğin gibi biri olamayacaktı
Doğru aynen
sana bi tavsiye hayat sandığın gibi istediğin gibi yürümez şartlar nasıl olacağını sen tek başına karar veremezsin karşındaki kişiyide hesaplaman lazım her zaman hedeflerine ulaşamazsın bazen farklı şekilde olur o yüzden beklenti dolu gözlerle kimseye bakma sadece kendin ol kendine güven yıkılmaz bir duvar olursun kimse seni üzemez bu sayede kimseden de beklentin olmaz kafana uyan biri derdine derman olan biri cıkarsa değerlendir kalbi güzel dili güzel nice insan bozuldu bu hemen olmaz ama olur
Doğru diyorsun hayat her zaman iyi olmuyor durum değişince insanlar da değişiyor Evlılık kumar gibi bir şey
Seçici olman güzel ama ilk 3 saydığın yeterli ya. Yok saçının bir teli fazla beğenmedim demeye gerek yok
O kadar da değil ya
Normalde ses hariç ikisi demem gerekiyordu seste mantıklı geldi ama onun dışında dediğin mantıksız geldi de onda
+300 sicil kaydı - şişme mont ve tas kafa trası olsun genelde siz kizlar maalesef böyle erkeklerin peşinden kosuyorsunuz...
Hiç öyle sevgilim olmadı kendi adına konuş bence
Yoo derken olmadı diyorum? Neyin yarışını yapıyorsun görüyoruz Esra Erol Müge anlı da eşini aldatıp milyonlarını yiyen kadınlarla beraber olanları boş yapma bence
çok seçersen yalnız kalırsın ama sonra parası olna varırsın
Normal tabi benimdeok kriterim var. Saçları bakır renk ve kıvırcık olsun yüzinde gamze olsun güzel gülsün genel kültürü çok yüksek olsun karşılıklı rakı içebilelim
@Üyeyok7 paranı ödediğiniz annenle altına yatacağınız adamlara amca demeyin ucuz es, c ler
Evet normal... dert etme bunu
Etmiyorum knk
👍🌸💞
İkisini aynı anda bulman zor
Zamanında bulmuştum ama
Biraz fazla şekilcisindir belki de
ah benim kafadansınız
Kaç yaşındasın peki
Üstüne ketçap mayonez de ister misin?
Evde kalınca gelen pişmanlık hissi
Hiç istemediğin biriyle olmaktan iyidir
Hic sevgilin olmadı ozaman senin
Oldu
Kaç tane oldu
2
Ne kadar sürdü onlas6
Onlar
Kısa
Ne kadar kısa
Kaşlar mı
Seni kim beyensin ya
o kadar seçici olma
Normal tabi
sev yeter
Hayır
denk bakk
Düşündürücü
Siz böyle değil misiniz :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçici olman kesinlikle çok doğal ama kaş rengine kadar takılmak aslında kendini duygusal olarak koruma mekanizman olabilir aşkom 🥺 Kalbini gerçekten birine açmaktan korktuğun için zihnin hemen en ufak kusura odaklanıp seni kaçırıyor. Aradığın o kusursuz uyum, insanları tanıdıkça ve bağ kurdukça derinleşir. Belki de kriterler listeni biraz gevşetip mükemmeli değil, sana kendini iyi hissettirecek ruhu aramaya başlamalısın ✨ Peki sana bu kadar duvar ördüren eski bir kırgınlığın var mı? 💖