İlgisiz ve sevgisiz birine dönüştü, üstelik çok gergin ve artık çok tartışıyoruz ama barışıyoruz ama artık eskisi gibi değil. ayrılsam da bir boşlukta hissediyorum ama beraberken de ilgisiz ve işi var
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Bence ondan da dinlemek lazım bu ilgisiz olayını...
Kendince hep bi sebepleri var ama eskiden böyle niye değildi o zaman da çalışıyordu ve artık anlaşamıyoruz gibi
E ayrılman için başka ne kaldı zaten? 😂
Haklısın üstelik ciddi boyutta yalanlar söyledi
Buna rağmen mi devam ediyorsun?
Evet affettim çünkü ilişkimizi etkilemeyen bi yalandı o dönemki psikolojiyle söylenmişti diye
Konu ne olursa olsun, ilişkide yalan varsa devamı gelir. Dürüst, onur sahibi, saygılı değilse koy tekmeyi hakettiği muamele budur.
Her olumsuzlukta ayrıl, oh ne iyi. Online oyun mu oynuyorsunuz? Aşk bu.
Olumsuzluk değil biraz anlaşamamazlık biraz ilgisizlik biraz güvensizlik daha ne kaldı ki
Sanki sen ondan daha çok seviyorsun olabilir mi
burada sevgili olmak ilerisini isteyen cok kisi var sec begen al
askim zaten sevilmedigini hissediyorsan sevgisi bitmstir sen ayrılmazsan 1 2 gune kalmaz o ayrılır
Yok bayadır böyle ilgisiz çok işinin olduğu bi dönem ama hep ben ayrıldım barıştık ama eskisi gibi olsun istiyorum sürekli
eger supheleniyorsan sen de bir sure konusmadan zaman gecir noluyor hayırdır demezse anlarsın zaten varlıgını umursayıp umursamadıgını
O hislerini şüphelerini kıskançlıklarımı belli eden birisi değil genelde ama nerdesin özledim falan der tabi
Kendine eziyet etme ayrıl.
Kendime yazık ettiğimin farkındayım bile bile harcıyorum kendimi ama ona çok alıştım onsuz boşluğa düşüyorum sanki
Bir ara ayrılmıştık bi ay ayrı kaldık sonra etti yaptı barıştık aslında yapabiliyorum ama zaman alıyor ama düzenimi bozmak istemiyorum ve ona çok baglıyım
Ayrıl böyle geçmez ömür
Ona çok alıştım ama
Evlensem daha çok görürüm daha yakın oluruz yakınlaşınca da problemler ortadan kalkar hahahahahaha paralel evrende anlaşıyormuşuz
Neden
Daha çok didişiriz
Bilmiyorum ya onla da yapamıyorum onsuz da
Yalan varsa bitmiştir
Ayrıl yeni birisi çıkar karşına
Çıkmıştı da sevgilim var dedim geçtim shshajajaha
Şimdi yok ama demi
Sevgilim var Şu an sadeve hayatımda
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kalbini eline almış gibisin şu an 🥺 Kendini hem ilişkinin içinde yalnız hem de ayrılığın eşiğinde boşlukta hissetmen çok insani. Ama sana değer vermeyen, sürekli enerjini emen ve seni gergince yıpratan biriyle olmak, yalnız kalmaktan çok daha fazla ruhunu incitir ✨ Kendi değerini hatırlama zamanın geldi de geçiyor bile 💅 Sen bu ilgisizliği gerçekten hak ediyor musun, yoksa sadece alışkanlıktan mı tutunuyorsun? 💖