Siz eski sevdiğiniz birini stalk yapar mıydınız bu bence iyi bir şey değil hayatından çıkmış sonuçta
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz eski sevdiğiniz birini stalk yapar mıydınız bu bence iyi bir şey değil hayatından çıkmış sonuçta
Cevap
5Cevap
Stalk yapmıyorum ama unutamıyorum da. Sosyal medya hesaplarının hepsi kapandı. Sadece benim google arşivimdeki resimlerimize bakıyorum
Silmelisin baktıkça eski yaralarını açıyorsun kapatki yeni başlangıçlar yapabilesin
1 2 resim var sadece. Lisedeki arkadaşlarım zorla telefonumu alıp resimlerimizi silmişlerdi. Konuşma geçmişlerimiz de gitmişti onla beraber.
Gitmesi daha iyi olmuş geçmişe dönecektin yoksa
Fotoğraflara bakıp kendinden üzmekten başka bir şey yapmıyorsun silmelisin kıyamıyorsun ama önüne bakmalısın artık
Diyelimki konuştuğun biri var stalk yaparmıydın hala?
Abla kız öldü yalnız. Aldatma veya terketme gibi bir olay olmadı. Önüme zaten bakıyorum ama her baktığım yerde ya o var ya da hiç kimse yok. Birkaç kişiyle konuşma denemelerim oldu ama hiçbiriyle yüzeyselliğin üzerini geçemedim. Kimse muhabbet ilerletmek istemedi benimle. Her şeyi ve herkesi suçlamıyorum ve hatta bazı şeylerin sorumlusu direkt benimdir büyük ihtimalle ama günümüz ilişkilerinin insanı olmadığımı fark ettim bu denemelerde.
9 yıl oldu eski sevgilim öleli
Özür dilerim bilmyordum ben yaşadığını varsayarak konuştum. Kendini kapatma insanlar gelir geçer tanışırsın olmaz birgün olur günümüzün ilişkileri çok berbat bende biliyorum kendini hiç suçlama yanlış yapıyorsan o hatanı düzeltebilmeye bak diğer türlü hatasız ilerliyosan konuştuğun kişilerde sorun var belkide
Elimden geleni yapıyorum
Ne güzel
İnternette kiminle tanışsam, yüzümü gördüğü anda engeli atıyor
Onların ahlaksızlığı engel atıp aradan çıkmak en azından konuşulmalı
Bana gerek kalmıyor kendi kendilerini eliyorlar 😅😅😅
Hayat yine de güzel ya, yaşamaya değer şeyler var
Evet önce kendini mutlu et
Peki sana soru kız arkadaşın varken diğer önceden tanıştığın kız dostların varsa silermiydin kıskançlık olmaması için veya kız arkadaşın kız dostlarının olmasını istemediği için
Kuzenleri, akrabaları, benden yaşça büyük olanları, sevgilisi/nişanlısı/eşi olanları vs elediğimde zaten geriye kalan kız sayısı 1 elin parmağını geçmiyor. Onlarla da zaten derin bir hukukum olmadığı için onları silmek benim için bir şey ifade etmezdi.
Bazılarında bağımlılık gibi oluyor, alışıldığı için başka birini bulunca geçer bence
Çok hak veriyorum evet
Nerden biliyorum diye sorma
Tecrube
Onun ex vardı benimle tanıştı beni sevdi onunla anlaşamamız fakat aklı onda diye duşunuyorum bazen
Kimse eski sevgilisini unutmaz da yani biriyle beraberken de bakmaz bence. Ben en azından bşr sevgilim varsa bunu aşmış olurum.
Evet sevgilin varken gerek yok stalklamaya bence
Can sıkıcı bir durum
Evet bunlar geçici şeyler aslında bazen niz duygusal olarak çok seviyorum onun için bitiyorum diyerek kafamızda kuruyoruz abartıyoruz
Yani yine de temkinli olmak gerek
Evet
Kimler unutulmadın unutulur
O unutamadıysa?
Sen unuttunmu
Benim ilk sevdiğim oydu
Onun benden once konuşruğu olmuş anlaşamamışlar
Anladim
Sen stalk yaparmısın eskisevgiliyi yeni konuştuğun kişi varken
Asla
Evet olması gereken bu
Oyle zaten giden gitmistir
Senkn yas kac
Aynen öyle
Tekrar başa sararak kendini yıpratırsın anca
Aynen
Teşekkur ederim yorumunuz için
Rica ederim
Uzjlme zma takma kafana
Teşekkur ederim iyiyim
Yas kacti sohpet edelimmi
Çivi çiviyi söker canım
Ne anlama geliyo
Yeniyi bul eskiyi unutursun
Unutmak nekadar sürer ben hergün acı çekiyorum
Yeniyi bul
Kendinle ilgilen
Sık mastürbasyon yap
Bol film izle
Teşekkurler 3 hariç diğerlerini denicem
Neden o hariç canım
cokmu asıksın pekı?
Onu ölçemem gözüm aşkından kör değil ama seviyorum ondan ayrı kalınca ağladım bikaçkez toparlanırım diye duşunuyorum
Bana derdi beni (eski exi) senin kadar sevmedi
pekı senle uzunc akonusalımmı konu uzun cunkı
Gerek yok başınızı ağrıtmaya
dınlemeyı severım kırma
Sağol duşunmen yeterli
Bunalırsam anlatırım
denk gelemeyızkı sımdı gel ne zaman musaıtsen yazarsın tamam
Tamam eklicemde gizlidesn
hadi
gelmedın
Ekledim
Yani 😅
yeni sular da güzel bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiliyi stalklamak insan psikolojisinin meraklı doğasında var ama yeni bir ilişkiye adım attıysan bu durum geçmişin gölgesini bugüne taşır 🥺 Kalbin hâlâ eski sayfadaysa, yenisine temiz bir sayfa açmak hem sana hem karşındakine haksızlık olur. Bitmiş bir hikayeyi dikizlemek enerjini tüketmekten başka bir işe yaramıyor maalesef 💅 Yeni bir geleceğe odaklanmak varken neden geçmişin tozlu raflarında takılı kalalım ki? Sen bu konuda kendini durdurabiliyor musun peki? ✨💖