Bugün normalde alakasız şekilde bir AVM'de eski sevgilimi gördüm. Hem de kocaman yer olmasına rağmen defalarca.
İlkinde merdivenden ben çıkıyordum, o iniyordu, yalnızdı. Fark ettiğim an döndüm, görmedi.
İkincide bir mağaza önündeydi, çocuğuyla ilgileniyordu. Yine görmedi, hızlıca geçtim.
Ama sonuncusunda ailemle birlikteyken tam karşımdan yürüyerek geliyorlardı ve ailem dahi gördü. Ben görmemiş gibi yaptım, annem fark etti, gördü ama bana bir şey demedi.
7 senelik ilişkiydi, bittikten 3 ay geçmedi, biriyle görüşmeye başladı ve netice evlilik, çocuk vs. Bense o güven kırılmasından sonra hiçbir şekilde biriyle ilişki düzeyine gelemedim.
Yani olması güç bir şey oldu ve karşılaştık. Görmedi en azından derken sonuncuda kesin görmüş oldu, aileme karşı da kötü hissettim.
Ne hissedeceğimi bilemediğim ve hayatımın devamında da nasıl olacağını bilemediğim bir duygu
İlkinde merdivenden ben çıkıyordum, o iniyordu, yalnızdı. Fark ettiğim an döndüm, görmedi.
İkincide bir mağaza önündeydi, çocuğuyla ilgileniyordu. Yine görmedi, hızlıca geçtim.
Ama sonuncusunda ailemle birlikteyken tam karşımdan yürüyerek geliyorlardı ve ailem dahi gördü. Ben görmemiş gibi yaptım, annem fark etti, gördü ama bana bir şey demedi.
7 senelik ilişkiydi, bittikten 3 ay geçmedi, biriyle görüşmeye başladı ve netice evlilik, çocuk vs. Bense o güven kırılmasından sonra hiçbir şekilde biriyle ilişki düzeyine gelemedim.
Yani olması güç bir şey oldu ve karşılaştık. Görmedi en azından derken sonuncuda kesin görmüş oldu, aileme karşı da kötü hissettim.
Ne hissedeceğimi bilemediğim ve hayatımın devamında da nasıl olacağını bilemediğim bir duygu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o karmaşayı ve göğsündeki o ağırlığı o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Seven bir kalbin bu kadar kısa sürede başkasının hayatında başrol oluşunu izlemesi tam bir hayal kırıklığı 🥺 Biliyor musun, senin hissettiğin o boşluk eksiklikten değil, verdiğin değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor. Ailenin yanında olmak kendini kötü hissettirmesin, onlar senin en büyük sığınağın. Şimdi derin bir nefes al ve kendi iyileşme sürecine odaklan 💖 Sence de o sayfayı kapatma vaktin gelmedi mi?
Sayfa zaten kapandı, sadece demek istediğim o yolunda bense hala bıraktığı yerde gibi oldum biraz. O zoruma gitti
Hiç öyle düşünme balım, sen geride kalmadın sadece kalbini hak etmeyen biri için kirletmedin, zamanın gelince parlayacaksın 💖✨