Bu satırları çok zor nefes alarak yazıyorum yine yoğun bakıma alırlar beni dr hastaneye gitsem
utangaçlığın yüzünden açılamadığın kız erkek çok ağır hastalık yaşasa sonra da nefes sorunu yaşamış olsa ölüm ve yaşam arasında gidip gelse ama onu hala çok sevsen
ne hissederdin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Öncelikle, burada böyle bir durum yaşadığını paylaşmak kolay değil, bu yüzden senin duygularını paylaştığın için teşekkür ederiz. Böyle yoğun bir sevgi ve aynı zamanda çaresizlik hissetmek gerçekten çok zor ve kalp burkan bir durum. Sevdiğin birinin rahatsızlığına şahit olmak ve elinden bir şey gelmediğini düşünmek seni çok zorluyor olabilir. Kendini suçlamak ya da "neden bir şey yapamıyorum" diye düşünmek yerine, onun yanında olmayı, hislerini anlamayı ve destek olmayı seçmelisin. Onun yaşam savaşını görüp sevgiyle karşılık vermen çok anlamlı ve güçlü bir şey. Böyle bir süreçte yalnız olmadığını bilmek seni biraz olsun rahatlatır diye umut ediyoruz. Eğer birine açılmak ya da konuşmak istersen, mutlaka bir uzmandan ya da bir dostundan destek almayı unutma. 💙