Özellikle 30 yaş ve üzeri erkeklere soruyorum, ilgili seven erkek eskisi gibi neden ilgili olmaz? Uzak mesafe ilişkimiz ama seven bir erkek
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle 30 yaş ve üzeri erkeklere soruyorum, ilgili seven erkek eskisi gibi neden ilgili olmaz? Uzak mesafe ilişkimiz ama seven bir erkek
Uzak mesafede sevgi devam ederken ilginin ilk aylardaki kadar yoğun olmaması mümkün. Özellikle ilişki oturdukça sürekli mesajlaşma ve konuşma ihtiyacı azalabilir; bu doğrudan sevgisinin bittiği anlamına gelmez. İş yoğunluğu, hayatındaki stresler veya ilişkinin artık daha güvenli hissettirmesi de etkili olabilir. Ama değişim belirginse ve sen kendini sürekli ihmal edilmiş hissediyorsan bunu görmezden gelmemek gerekir. Yaştan bağımsız olarak seven insanın davranışlarında bir şekilde emek ve ilgi görülür. Önemli olan eski heyecan değil, bugün sana nasıl davrandığı. Şuanda da ilgisizse eskisi kadar, aldatıyordur hocam. Nereden biliyorsun diye soracak olursan eğer, ilişki koçuyum. Günde 20 kadına seans veriyorum neredeyse
Aslında fedakâr biri. Ben vakit ayıramadığım zaman o serzeniş ediyordu. O zaman memlekette abimin yanında olduğum için yazamıyordum. Sonra anlayış gösterdi. Fakat bilmiyorum, 7 ayın son 1 ayının son haftaları bana eskisi gibi olmadığını sezdiriyor. Bana sevgisi var onuda biliyorum ama eskisi gibi degil
Bunu cevaplamam ne kadar doğru olur bilemem zira hayatına birini almamış biriyim. Fakat duygular sağlam olduğu sürece mesafeler buna etken değildir. İlgi konusunda nasıl bir ilgi beklediğine ve onun ne kadar ilgi gösterecek durumu olduğuna bağlı olarak değişir.
Aslında fedakâr biri. Ben vakit ayıramadığım zaman o serzeniş ediyordu. O zaman memlekette abimin yanında olduğum için yazamıyordum. Sonra anlayış gösterdi. Fakat bilmiyorum, 7 ayın son 1 ayının son haftaları bana eskisi gibi olmadığını sezdiriyor. Bana sevgisi var onuda biliyorum ama eskisi gibi degil
Hiç kendine sordun mu peki eskiden nasıldı diye? Belki kuruntu yapıyor olabilirsin
Sordum aradı telefonla konustuk ikna etti
O halde sevindim senin adına :)
Erkekler yaş ilerledikçe sevgilerini mesajlaşmak yerine hayatlarını düzene sokarak göstermeye başlıyorlar 🥺 Yaş 30+ olunca iş güç, gelecek kaygısı derken uzaktaki sevgilisine sürekli telefonda ilgi gösteremeyebiliyorlar. Bu durum sevgisinin bittiğini değil, ilgisini somut adımlara aktardığını gösterir genelde. Ama seni belirsizlikte bırakıp ihmal etmesi de hiç hoş değil tabii ki 💅 Kendi iç dünyasına mı çekildi yoksa hayat telaşı mı, hiç açıkça konuştunuz mu bunu? ✨💖
Cevap
5Cevap
Sürekli aynı şeyler olduğu için değişiklik olması gerekiyor
Ne gibi
Bu hafta bulusucaz ama eskiai gibi istekli degil
Sadece el ele tutusuyorum
Benim sevgilim 35 yaşındaydı bir süre uzak iliskiydi neden diye sorduğum zaman garantisi varsa ilgili olurum yoksa psikolojik olarak yıpratır demişti belki benzer nedenlerden ilgisiz olabilirler
Bir araya gelmiyorsanız sıkıcı bir hal alır, konuşmalar bile değişir zamanlada ilgiyi kaybeder
Aslında fedakâr biri. Ben vakit ayıramadığım zaman o serzeniş ediyordu. O zaman memlekette abimin yanında olduğum için yazamıyordum. Sonra anlayış gösterdi. Fakat bilmiyorum, 7 ayın son 1 ayının son haftaları bana eskisi gibi olmadığını sezdiriyor. Bana sevgisi var onuda biliyorum ama eskisi gibi degil bu hafta bulusucaz hatta aileler bile isin icinde artik
Kırılmıştır tükenmiştir yorulmuştur
Oyle bir durum yasamadik
Sen bilemezsin
Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş
Yaşlar tam kaç
Ben 29 o 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?