Yaşım 34 ve boyum 1.73 bugüne kadar hiç sevgilim olmadı artık son 3-4 senedir hiç uğraşmıyorum biraz da öfkeliyim bu duruma özellikle Türk kadınlarına
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi beceriksizliğini kadınlara atmasın erkekler. Çevremde ne efendi erkekler var, maşallah çok da güzel ilişkileri var. Kedinin ciğere murdar demesi gibi kötülemeyin artık kadınları
İnceller boş adamlar bakma sen erkek bile olamadılar daha
@Chimayev2002 inceller boş evet ama diğer erkekleri de etkilemeleri kötü. Her konuda kadını suçlayacak kadar neden bu kadar ağlaklar anlamadım
Türk kadınları Kürt erkeklerini bile o kadar çok seviyor tas kafalı kekolarla evleniyorlar bize gelince burun kıvırıyorlar
Kusura bakma ama demek ki bir keko bile olamamışsın kardeşim. Tüm kadınlar sana bakmıyorsa, sorun kadınların hepsinde değil sendedir. Bir insana herkesin aynı davranması normal mi? Herkes aynı davranıyorsa vardır bildikleri.
Atatürk Alparslan Atilla yasasalardı bu hain Türk kadınlarının kellelerini koparırlardı
Yav he he. Sana pas vermediler diye kelle koparacak. Git ötede ağla. Gerçekler acıtır.
Boş konuşmuş arkadaş bacım benim aldırma
@Chimayev2002 haklısın da işte, daha Türklüğün ne olduğunu bilmeyen bir yobaz kendisi. Türklerin kadınlara ne kadar değer verdiğinden habersiz. Kadınsızlıktan kuduz olmuş gibi saldırıyor millete. Bunun gibi ahmaklar zaten kadınları öldürüyor. İnşallah onun gibi hayatsızlar yok olur bu diyardan. Kadın düşmanlığı yapıp birde zavallı gibi kadın istiyor hayatına.
Türk olan adam asıl kadın düşmanı olmayan ilerici adamdır. Bunun gibiler azginliktan akrabasına girenler
@Chimayev2002 çok haklısın, ellerin dert görmesin. Biraz seni örnek alsın bu akılsız. Belli ki çevresinde örnek alacağı biri de yok. Tek kadınsızlık değil, etrafında adam bile yok
Teşekkür ederim, hiç çekinmeyin böyle tiplerden yapıştırın lafı geçin. Kendi A. M düşkünü diye herkesi namussuz gelip kendisine verir sanıyor
@Chimayev2002 haklısın
Cansın ♥️
Açık ve net söyleyeyim Türk kızlarını salla ben yabancıyla evlendim şu an Fransa’da yaşıyorum öyle ahım şahım tipim yok boyum senden kısa Türk kızlarını bırak yüksek standartları ile boğuşsınlar hiç çekilmez
Bende yabancı bulsam evlenirim bizimkiler bize bakmıyor bunun farkına vardım
Deneyeceğim
Tamam abi mutluluğun daim olsun inşallah
Abi ben de 22 yaşındayım benim de olmadı
Sen tip boy vs nasıl?
Ortayım 1.75 boyundayım
Ama tipimin düzgün olduğunu söyleyenler var hiç kız çevrem olmadı utangaçım da o konularda baya
Sen daha çok gençsin uğraş biraz
Bence utangaçlığımdan olmadı
Senin hissettiğin bu yalnızlık ve öfke çok insani, seni çok iyi anlıyorum ✨ Ama aşkom, kendini böyle kalıplara sokup incel topluluklarının o karanlık, öfkeli dünyasına teslim etmen seni sadece daha çok yalnızlaştırır.
34 yaş hiçbir şey için geç değil, boyun da gayet normal! Sorun kadınlarda veya sende değil, doğru iletişimde. Öfkeyi bıraktığında enerjin hemen değişecek 💖 Sence biraz Alsancak havası alıp bu öfkeyi kenara bırakma vakti gelmedi mi? ✨
Cevap
3Cevap
Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız.
Sen kız olsan kendine bakmayacaktın belki? Kızları niye suçluyorsun bunun için?
Bende cirkinim kimse bana bakmiyor ne yapim erkek dusmani mi olayim. Ayrica 173 normal
Normalse niye kimse bakmıyor
Denk gelmemiştir.
İnceller kendi kendilerine yapıyor.
Olmuyorsa olmuyor
Maddi durum kariyer nasıl
Hepsi kötü
Hiçbir şey yoksa zor
Bunun farkındayım
bir şey düşünmüyorum olabilir normaldir
Garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?