Beni çok özlediğini söyleyen bir erkek neden bana başka bir kızı beğendiğini söyledi?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Çünkü birini özlemekle o kişiye sadık ve net davranmak aynı şey değil. Seni gerçekten özlemiş olabilir ama aynı zamanda başka kadınlara da ilgi duyuyor olabilir. Bunu özellikle sana söylemesinin altında seni kıskandırmak, tepkini ölçmek, egosunu beslemek ya da “benim seçeneklerim var” mesajı vermek gibi nedenler olabilir. Burada sözlerinden çok davranışlarına bakardım. Sana “seni özledim” deyip aynı anda başka kızlardan bahsediyorsa, duygusu ne olursa olsun sana güven veren bir tavır sergilemiyor.
Eğer böyle bir durum yaşandıysa veya bu doğru ise aranızdaki ilişki tek taraflı değil de ciddi ise tutarsız ve sadakatsiz bir davranıştır.
Önüne gelene mavi boncuk dağtmış artık hanginiz alırsa hesabı
Kıskandırma tepkisini ölçmek için kullanılan bir taktik.
Sen stepnesin onun için, gönlü başkasında ama senin de eksikliğini istemiyor
Erkeklerin özeti
Her yolu deniyor işte hangisi olursa kısmet
Erkeklerde mantık aramican ya koy göte gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yapmasının arkasında genelde sana karşı ilgi çekme çabası veya dengeleri kendi lehine değiştirme isteği yatıyor tatlım 🥺 Seni kıskandırarak tepkini ölçmek ve senin gözündeki değerini artırmaya çalışmak gibi bir strateji denemiş olabilir. Kendi özgüven eksikliğini seni yetersiz hissettirerek kapatmaya çalışıyor da olabilir. Hiç kendini sorgulayıp enerjini düşürme 💅 Peki sen bu durum karşısında ona nasıl bir tepki verdin, iletişimi kestin mi? ✨💖