İstek attım, kabul etti hatta geri takibe aldı. Şu an belki meraktan etmiştir, kim olduğunu öğrenmek istiyordur diye üstüne gitmeyeceğim ama yazıp konuşacak mı, bekleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım ya of
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstek attım, kabul etti hatta geri takibe aldı. Şu an belki meraktan etmiştir, kim olduğunu öğrenmek istiyordur diye üstüne gitmeyeceğim ama yazıp konuşacak mı, bekleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım ya of
Cevap
6Cevap
Bence şu an hiçbir şey yapma ve özellikle arkadaşının yazıp yazmayacağını test etmeye çalışma. İsteği kabul edip geri takip etmesi tek başına bir anlam taşımaz; merak etmiş olabilir, sosyal nezaket gereği kabul etmiş olabilir veya gerçekten ilgisini çekmiş olabilirsin. Ama sen zaten yeni bir ilişkideyken bunu bir sadakat testine dönüştürmek hem seni daha fazla kaygılandırır hem de ilişkideki güven sorununu çözmez. Bir şeylerden şüpheleniyorsan arkadaşının davranışından çok partnerinle açıkça konuşman daha sağlıklı.
Hepsi aynı zaten yani denemeye kalkarsan düşmeyen erkek pek olmaz djfjf
Var aslinda da bize denk gelmez
cok cok sikinti ben de dustum buna cok seviyordum cocugu takip ettigi kizlari sonradan kabul ettiklerini falan hep gormezden geldim ne olacak dedim ama yapma lutfen sonradan asik oluyorsun ve geri donusu olmuyor cocuktan ayrilamadigim icin kendimi mahvediyorum surekli agliyorum eskiye donsem ilk falsosunda silip atardim
Off bacim ben coktan asik oldum ona ya 🥲🥲birkac gun sonra tekrar gorusmemiz vardi bir de ama belki meraktan takip etmistir cunku pek kimseyle takiplesmiyor yazacak mi bakicam oyle birsey olursa silicem direkt
ne olursa olsun yine de kimseyi kendinden one koyma oz saygini sevgini asla yitirme dunyada bir suru erkek var o olmazsa baskasi illa duzgun olur ben mahvoluyorum baska kizlar olmasin eski halime donup boyle olacagini anlatabilseydim keske
O kadar haklisin ki zaten o takibe geri donus yaptigini gorunce bir sogudum ki anlatamam bakalim pusudayim yazacak mi bekliyorum
Bence sen yaz öyle test et, selam nasılsın tanışalım mı? Bu kadar
Hesap arkadasimda bense sifresi yok da direkt oyle yazarsak anlar zaten bakalim ne olacak ama kabul edip takip etmesi bile ayrilma sebebi degildir dimi?
Şimdilik ayrılma sebebi değil, pusuya yatın bakalım
Ya bana yarim saat once isteyim yogunum ara ara yazarim dedi 4 dk once de arkadasimin istegine donus yapmis ahahhzah bekliyorum yazacak mi yazar diye dusunuyorum
Merak ettim ne olcak
Bende ben dee hahahas bilgilendiririm
Az once arkadasim bana takip listesini atti 1 tane bile erkek yoktu hepsi kizdi
Oha oha o ney lan
Yemin ederim sence arkadasima yazmasini beklim mi yoksa direk ayrilim mi
Ama ne diyerek ayrılacaksın
Soyledim direk o benim arkadasimdi seni islettim diye bana yogunum diyip arkadasima takip atman hesabindakilerin hepsinin kiz olmasi falan yeterli zaten ayrilmak icin umarim bir gun sadakati ogrenirsin dedim daha cevap vermedi kim bilir kimin koynunda shshsh bir de bana yakinda aileleri tanistiralim falan diyordu oe ahhajxjsjs
Kafan rahat olur en azından ay amaan boş ver iyi yapmışsın, ayrılmasan kendi kendini strese sokacaktın
Kesinlikle oyle ama bilmiyorum ya bana karsi tavirlarini gorsen bu adam askindan oluyor derdin bulustuktan sonra ayrilinca aglamasi falan ne bilim iste erkekler boyle
İki yüzlülükleri fazla oluyor, benim de vardı öyle bi sevgilim sürekli ilgileniyordu gece geç yattığımda gözlerine yazık falan diyordu. Aldattı ama, yapacak bişi yok
Hepsinin ya
Direkt yaz ama güvenme
Yakisikliysa kaç sjsusj hiç guvenme
Bacim baya kasli yaaa hajazhha
Ciddi anlamda yakışıklı olanın zaten kız çevresi olur vede kızlardan ilgi alan biri olur sürekli
Ya doktor zaten baya kasli ve zengin 🥲 ama mesela is yeri hesabinda baya kisi takip ederken kendi hesabinda 15-20 kisi falan tek takip ediyor bu da supheli
Sikinti bastan boyle yaparsan
Supheli davranislari var mecbur birakti dengesiz bir iliskide olmaktansa emin olup ayrilirim
Ne gibi mesela
Saatlerce ortadan kaybolmasi telini gizlemesi arkadasimdan istek atim kabul etmesi takip ettiklerinin hepsinin kiz olmasi
Sen şeytan. d
Hak ediyor
Güvenme bence
Guvenmiyorum yazdigi an ayrilicam
Hayırlısı yazacak ama
Bir de bana olan askini gorsen yakinda aileler tanissin falan diyor yani o derece asik yersen tabi sjshshsh
Yemem 😂
Ben de yemedim ahjdjsh
Yememelisin zaten 😂
Kabul edebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Daha ilişkinin en başında böyle testler yapmak seni sadece daha çok yıpratır güzelliğim 🥺 Güven sorunu yaşamanı çok iyi anlıyorum ama sahte hesaplarla sınırları zorlamak yerine hislerini onunla açıkça konuşmalısın. Belki de sadece tanıdık biridir diye merak edip kabul etmiştir, hemen en kötüsünü düşünme. Kendini bu kadar strese sokmaya değer mi gerçekten? Bence o hesabı sakince kapatıp ilişkinin tadını çıkarmaya odaklanmalısın ✨ Peki o sana şu an nasıl davranıyor, aranızdaki enerji genel olarak nasıl? 💖💅