1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Merhaba,
Yani nasıl desem oha yani bu kadar da olmaz roman yazsaydın! 😅
Onu da yazarız
Hepsini okudum inanırım yazarsın. Gönlünce olsun. 🌸
Ahahhshdh teşekkür ederim sizin de
Heheeh ricalar ve teşekkürler 😅
🌹🦋🌹
Felsefe sanat dedin beni vurdun 🤣🤣
Böyle erkek seni neden istesin. yok size.
Çünkü aynı özellikler bende de var
Say merak ettim
Aynıları işte sjjdhdh 180 ve yeşil göz hariç hepsi bende de olan özellikler
4 ülke gezdim kaya tımanışı dağcılık gibi şeylere ilgi duyuyorum namaz kılıyorum hiçbir ilişkide aldatmadım. Karşımdakine en az onun kadar romantik olurum hediye alırım iltifat ederim ( çünkü ilişkide kadın erkek rollerine değil el olmaya inanırım) yemek temizlik yapabiliyorum... Listedeki her şey bende var
İlgilizce de biliyon mu sdfsdf
Eş* olmaya
Bölümünü %100 İngilizce okudum ve bilgisayar mühendisiyim 🙃
Extrem sporun var mı peki
Abi kaya tırmanışı ne sanıyosun sen shhshdhd genel yaptığım o var ama hayallerimde bungee jumping ve uçaktan atlama falan var hayatımda biri varsa onunla yapmak isterim bu hayalleri o yüzden onun da sevmesi gerekir.
Banane abla ben evleneceğim sanki aferin mi diyim sdfsdf
b*k atmama gerek yok çünkü ortada bir şey yok zaten. hayal dünyanda başarılar
Hahahha busun işte bu kadarsın senin yapamadığın şeyi kimse yapamaz anca yalan atıyodur
Dedi gizli üye sdjsjs bekle gelir erkek sana
Burdaki erkeklerin peşinde olsam açık sorardım mesajlar dolup taşardı
aa yorumlara bak ya, okurken huylandim. su listenin %90’i komple zaten kendini gelistirmis normal bi insanda olmasi gereken ozellikler. kadin erkek demiyorum yani. sorsan herkes ben durustum, komigim, sadik biriyim, zekiyim der simdi neden bu kadar laf yapilmis yani ahshahshs
kiz kimseye gelip benim talebimi saglayin hepiniz buna uygun olmali bana layik olmalisiniz dememis, boyle biri var mi umit edeyim mi demis. ki ayni ozellikler bende de var diyor. kendini gelistirmis bi yere gelmis, kendine her bakimdan yatirim yapmis bi insanin kriterlerinin yuksek olmasi da normal zaten ama burada yuksek bi kriter de yok cogu kisilik ozelligi ahlaki ozellik. neyse ben senin sorunun cevabini vereyim uzatmadan, bulursun bulamazsin bilmiyorum. umarim herkes boyle birini bulur kadin erkek fark etmez ama boyle erkekler var onu soyleyebilirim. gordugum kadariyla 1-2 tane de gorduysem var demek ki yani. ornegin abim de su listeye uyuyor, duzenli bi namaz haric mesela. umarim karsina kendin gibi insanlar cikar ya, soylenenleri umursama cunku kendine emek vermissin. yoluna bekledigin gibi insanlar ciksinn 💖🌸
Ayyyy çok teşekkür ederim yaaa. İnsanlar kendini zerre geliştirmemiş bide bunu çok görüyorlar kadın mükemmel olmalı ama erkek nasılsa öyle kabul edilmeli gibi bir düşünce var. Ben de var olduklarına inanıyorum inşallah hayat herkese kendi gibi birini verir❤❤
bazi erkeklerin kadinlardan bir suru fiziksel talebi olurken hic problem yok. bi kadin kendini gelistirmis erkek isteyince sorun oluyo. cunku kadinin sunabilecegi tek sey bedeni algisi var. karsinizdaki insanin her zaman fiziksel olarak mukemmel biri olmasina gerek yok arkadaslar. ayrica sunulan sey bedense bu isi ucretiyle yapanlar var. bosu bosuna insanlardan beklenti icine girmeyin zaman kaybi ya. nasil bi insanla nasil bi zeka bilgi donanim seviyesiyle konustugun cok onemli mesela ama tabi bunu bilene. insallah ve rica ederiim 💖
Kesinlikle öyle ki zaten bedeninle arasam yine bulamayacak biri değilim yorumda sallayanların çoğu peşimde dolanırdı. Ama ben beraber bir şeyler paylaşacağım beraber kendimizi geliştirmeye devam edeceğim biri istiyorum
umarim bulursun gonlune gore 🌸
Burada yazılan çoğu şey kişilikle ilgili. Bu özellikleri fazla görenlerin kişiliği nasıl acaba 🤔
Hele şükür beni anlayan biri maddi veya fiziksel beklentisi olan biri değilim zaten kendime denk birini istiyorum sadece. Fiziki sadece 180+ var o da ben 168im zaten anca kurtarır. Yeşil göz opsiyonel görünce hoşuma gidiyo ama olmasa da olur. Düzgün bi karakter bekliyoruz onu da çok görüyolar
Ben fazla bulmadım yazdıkların gayet düzgün duygusal yönü gelişmiş bir insanın özellikleri. Bunlar olmayacaksa ne olcakmış?
kişilik mi?
En doğal hakkın. Saymasalar bile bir çok kızın istediği özellikleri yazmışsın. Erkeklerin yorumlarına şöyle bi göz ucuyla baktım kendilerini yetiştirememiş mi desem ne desem bilemedim. Bizim asıl problemimiz ilişkilerde erkeklerin yetersiz olması zaten sorumluluk alamaması kadına yetememesi vs vs.. Temiz insanlar temiz insanlara denk gelsin. Amin.
Aminnn
Sen birde benim listemi gör 9 sayfalık bir liste her bir şeyin detayı var okumaktan karnına ağırlar girer ama seninkide iyiymiş yorumlar çok saçma bunların çoğu karakter ve kişilik ile alakalı özellikler laf söyleyenlerde demek ki hiç biri yok boş insanlar boş ver bu özelliklerde birini bulursun umarım 😚
Teşekkür ederim canımm gerçekten bunları bile çok görmek ne biliyim yani. İnşallah senin de istediğin gibi biri çıjar💕
İnşallah 🩷
Kızlar güzel güzel cevaplamış sadece erkekler kurulmuş soruya çünkü biliyorlar kendileri ne bu kadar donanımlı özelliklere sahipler ne de bu kadar iyiler.
Kriterlerinin olması iyi bi sey umarım gönlünle göre bulursun.
Teşekkür ederim balım seninde gönlünden geçen gibi biri seni bulur inşallah. Donanımsızlar ve herkes de onlar gibi sanıyolar
İstediklerin uzun uzun ama hiçbiri aşırı değil. Olması gereken şeyler. Ve evet böyle erkekler var ya
Bütün iyi özellikleri yazmış, 20 adamı bir araya toplasan yine hiçbirinde bu özellikleri denk getiremezsin ki, bu adamın hiç mi kötü bir huyu olmayacak herkes dört dörtlük mü bu hayatta?
Abla aynı özellikler bende de var? Ayrıca eski sevgilimde çoğu vardı ondan sonra revize geldi sbsnndb. Yani 20 adam abartma olmuş
Ne diyelim umarım bulursun da imkansız gibi 😂
Niye kendimden düşün biriyle olayım ki?
Aza tamah ettikçe erkekler kendini geliştirmemeye başladı burada istediğim şeyler o kadar abartma değil temelde iyi insan güzel ahlak kötü alışkanlığı olmayan bu kadar da beklentimiz olsun yani
Valla düşününce hak veriyorum zaten, fazla maddi bir beklentin yok gibi e bir zahmet bunları da barındırsın ki hepsi sapıttı resmen
Aynen öyle maddiyat beklemiyorum zaten işi olsun çalışacak azmi olsun gerisini el ele verir hallederiz
hepsi var da müslüman değilim. deistim. buna rağmen oruç tutuyorum namaz kılıyorum. sırf anne babamın gönlü olsun diye.
Enteresan jdhdhhd
Ben bir kızda bu kadar kriter aramam da yazamamda aklıma da gelmez helal olsun sana varsa öyle birisi çıksın ortaya hemen
Yazmak ne istediğini görmek açısından önemlidir. Yani beyin bu istekleri içselleştirir ve karşına uymayan biri çıktığında ben bu kişiyle ne yapıyorum diye düşünecek kadar ilerlemene gerek kalmadan o kişiyle bir yola girmezsin.
Benim belli başlı isteklerim belli zaten yazmama gerek olmuyor seninde gönlüne göre olsun
İçten içe herkes istediğini biliyo ama yazının gücü sözden, sözün gücü düşünceden fazladır
Ne tarafa doğru eğiliyoruz? Genelde bi meziyeti olmayan insanlar hep karşı taraftan büyük bi beklenti içinde olur ama sen bilirsin
Keşke önce okumayı öğrenseydiniz. 180+ ve yeşil göz hariç hepsi bende de var. Ayrıca maddi bir beklentim de yok karakterine uygun karakterde birini istiyorum suç mu? Ne fazla geldi mesela
180 ve yeşil göz sende var ama karşıdan 1 liste istiyorsun
Ne?
Elindeki Telefonu akıllı birisine ver
Bence sen ver onlar hariç gerisi bence var demişim HARİÇ yani o liste dediğin bende olan
Bu listeyi hazırlayanın aklına şaşarım🤦🏻 işsizliğini tartışmıyorum bile
100/100 artıyıyla eskisiyle aynı bire bir anlatıyorr...
Demekki hala umut var ahhshd
umutsuzluk kafirlere aittir. Her zaman ummadığın yerden gelir umut denen güzel varlık
Ben zaten umutluydum arayan bulur kafasındayım
arayan mevlayı da belayı da bulur yorulmadan aramak KK.. en iyisine ulaşmak için kişiye ancak çalıştığının karşılığı vardır.
Allah razı olsun karşına gönlüne ve yanına uygun biri çıkar inşallah
ecmain bi iznillah inşallah bana ne istedin ise Allah cc sana bin mislini versin. gözünü gönlünü yolunu açık etsin..
Allahım cc betonu delip fışkıran çiçek 🌺🌻🌹🌷 hayalı imanlı sadık güvenilir isnsanlar çıkarsın karşımıza
Aminn inşallah
Amin inşallah çokk dikkatli olun lütfen
üşenmeden bunu yapabiliyorsun işsiz kardeşim
Teşekkür ederim size de öneririm ama kağıtta sadece *mı olsun yazacağı için çok gerek yok gibi
fotoğraftaki adama bak tekrar düşün ezik.
karşındakini tanımadan öfkenle hareket edip konuşacak kadar özgüvenin ve duygusal kontrolün yok. adam yerine koyup yazıyorum burada da benim hatam var.
bir bakayım dedim de, varoşluğun ve cahilliğin çok belli oluyor. gerçek bir erkek hiçbir kadına öncelik vermez. sen ancak onun hayatının bir parçası olursun. çocuksun daha. ayrıca oradaki özelliklerin çoğu bende fazlasıyla var.
Eee fotoğrafta sadece spor yapan biri olduğun görünüyo diğer özellikler vahiy ile mi gelecek. Her spor yapan olsaydı gym'den birini kolundan tutar alırdım sjbsbdj
Tırmanışçısın falan seninle acayip iyi anlaşırdık ama sen fazla düşmancılsıb
Kaya tırmanışı aşırı hayalimdir kavrama gücün efsanedir senin. Nörobilim meraklısın profesör psikiyatristim seni araştırma grubuma alırım bile dedi. Ben de namaz kılarım hiç sevgilim olmadı elime kadın eli değmedi vs vs çok romantiğim. Cinsiyetçişilten kinden nefretten uzağım
Kavrama gücü olan kız >>>
İlk başta korkutucu geliyo ama çıkrıkça aşırı haz vermeye başlıyo. Ben daha amatör takıldığım için efsanevi kavrama gücüm yok ama tepeye çıkacak kadar var işte sjdjdjd. Bence dene ilgin varsa. Ben inerken çıkarkenden daha çok zorlanmıştım çıkarken kendin çıkıyosun inerken aşağıdakine güvenmek gerek
şimdiden çalışıyorum taşınma hedefim var büyük şehire taşınırsam başlarım. şimdiden kavrama gücü çalışıyorum bile ksjskjd
Umarım istediğin gibi bir hayat yaşarsın✨
sen de :)) boyun uzun mu bari
sldkaşlsda
Ortalamaya göre evet 168
evet ortalama 161 dersek %80 kısmından uzun oluyorsun neredeyse. spora devam. fitness denedin mi hiç ağırlık çalışma vs. sırt çalışırsan özellikle çekiş hareketleri çok faydalı olur tırmanmana
hedefim elmayı tek elle ezebilmek bakalım yapabilecek miyiz skdjskd
Yok ben zaten geniş omuzlu bir kadınım fitness yapsam aşırı erkeksi dururum. Pilates falan yapıyorum
Snbsbejjd neden böyle bir hedef var peki sndbbdbd
bilmem havalı. skjsd ya ne erkeksi olması kalça çalışırsın bol bol. yapmayın genetiğinizi heba etmeyin sdksjdk
Yok bana göre değil fitness ben pilates insanıyım
hımm anladım
Yaratıcı bile kullarından bu kadar talepte bulunmuyor
Ediyo bu arada jshshhe siz dininizi bile bilmiyosunuz
Kötü alışkanlıkları yasaklıyo bende istemiyorum. Ahlaklı ve insanlara iyi davranan biri olmamızı emrediyo ki bende öyle biri istiyorum. Eşlerimize sadık olmamızı istiyo benim istediğim gibi. Her zaman okumamızı kendimizi geliştirme mizi istiyo benim istediğim gibi...
Sakın din konusunu açma Müftüyü bile mat ederim
Din inancı Allah ile kul arasındadır
Ben mi açtım sen açmışsın
Siz dininizi bile bilmiyorsunuz diye
Zan da bulunan Sensin
Sadece gerçekleri , gerçek dini anlatsam inanmazsın
Bi tek sen biliyosun çünkü sjjdhdh kanka senin yazdığına göre öyle görünüyordu haklısın zanda bulunmam gerekmezdi ama zaten şansını değil genç erkeklere yönelik konuşmuştum
Genel erkeklere*
Herkesin dini kendine
Senin dinin Sana
Benim dinim Bana
youtube.com/shorts/qIkDvca9gho?si=Dc1Ggny1BnkbZBl8
Birini sev kağıdın nerde olduğunu bile unutucaksın
dimi :)))
Varsa da denk gelmesi zor yani ömründe bir defa falan karşılaşırsın böylesiyle o da doğru zaman olursa
Mantığı ön plana fazla almışsın, bu aşk evliliği falan değil ki 😂
Bu arada; 4 santimetreden kaybediyorum 😄 Yeşil göz, İngilizce bilmek, ekstrem sporlar, 5 vakit namaz kılma, ataerkil düşünce yapısında olmama, “derin” konuşmalar yapabilme gibi kriterlerden de kaybediyorum 😂
Ciddi ciddi, böyle her kriteri karşılayacak birini bulabileceğini mi sanıyorsun? Hadi buldun diyelim; o seni beğenmedi, nasıl olacak, aşk yoksa bir ömür pişmanlık yaşamayacak mısın sence de?
Bulamazsam niye evleneyim peki? Kendi paramı kazanıp kendi isteklerini yaşarken sohbet bile edemeyeceğim adamı ne yapayım. Ben atlamak zıplamak isterken bunları gereksiz görüp benim heyecabımı paylaşmaya çak adamı ne yapayım mesela
Hay hay, evlenme tabii o zaman, kendine yazık edersin ciddi söylüyorum. Belirttiğin kriterlerle sohbet etmek aynı şeyler değil ki, illaki her şey hobi mi olmak zorunda, öyleyse kendin gibi birinde bu belirttiğin fiziksel özelliklerin bulunduğu kişiyi bulma ihtimalin maalesef zor olacaktır.
Derin sohbetler istiyorum ben ne yaptın günün nasıl geçtiniz yoldan geçer herkes yapar. Kendi fikri olacak o fikri savunacak beraber tartışıp en doğruyu bulabileceğiniz biri istiyorum. Fiziksel isteğim bi boy zaten ben de 168im o da 180 olsun bi zahmet
O konuda ben de aynı fikirdeyim ama bugüne kadar az çok sanalda konuştuğum birkaç kişi oldu, hiç biri de benim kadar derin değildi maalesef. 1.79 da olsa kurtarmıyor mu, benim kuzenim de 1.80 ama yan yana gelince aramızdaki 4 santim fark neredeyse yok denecek kadar az.
Yeşil gözlü erkekler de bu topraklarda nadir sayılıyor
Ya zaten bu kağıt manifest gibi bir şey adamı metreyle ölç mıy cem yanımda hoş duracak aynı boyda olunca hoş olmuyo bence. Derin sohbetler edebilecek birinin bu istekleri fazla göreceğini hiç sanmam🙃
Orası öyle 😄 Hayırlısı olsun inşallah
Sadece yeşil gözlü değilim. Boy bile tam tamına tutmuş. Beni tarif etmiş kağıt 😊
Yorjmdakiler yok diyodu işte var olduğunu biliyodum
Böyle olmak bir işe yaramıyor ki, yine yalnızım yine yalnızım 😄
Doğru zaman gelince olur ben öyle inanıyorum
Hayırlısı
Abla gazete ilanı verip arasaydın şimdiye kadar çoktan bulmuştun Enişte adayını 😂😂😂
Yok şimdi aramıyorum ama olursa karşıma çıkarsa ne istediğim belli olsun istedim
Türkiye şartlarında çok zor böyle birbirini bulmak hakkında hayırlısı olsun
Ne zor mesela en temel şeyleri yazmışım zaten
Namaz kılan? İngilizce bilen? Eskrim sporu yapan? Alkol kullanmayan? Gece kulüpleri? Çoğu insan bireysel iş yerlerinde çalışıyor? 180 boy ve yeşil gözlü? Diğeri zaten olması gereken özellikler
Bugün 13-15 yaş arası kız çocuğu erkek çocuğu alkol ve uyuşturucu kullanıyor artık? Ben cuma günü namaza gittin camide sadece 26 kişi vardı?
Zaten namaz kılan iyi bi müslüman alkol ve gece kulübüne gitmez ki hiç gitmemiş yazmışım ama merakından bi iki kere gitmiş bir şey demem. İngilizce de ben yurt dışı seyahatleri yapan ve yapmayı seven biriyim o yüzden o da bilmeli ki rahatça gezip dolaşalım. Ekstrem spor da keza öyle günlük hayatta sürekli yapılacak bir şey değil zaten ama ben yapmak istediğimde de korkmasın benimle yapsın istiyorum.
Ee napıyım koca koca diye ağlayıp bulduğuna yapışıyım mı? Alkol kullanan biriyle ben nasıl hayatımı paylaşabilirim ki onun oturduğu mekanlarda ben oturamıycam bile nasıl bir birliktelik oşabilir. Herkes içiyo diye içilmesini normal kabul etmiyorum
Şimdi Türkiye’nin yüzde kaçı akıcı bir şekilde yabancı dil biliyor? Günümüz ingilizce öğretmeni bile aksaklık yaşıyor okulda ders anlatırken? Hatta geçen sene görevden aldılar bayan öğretmeni? Evet yurt dışı tatilleri güzeldir ancak vize aldığın sürece herkes vize alacak diye bir kaide yok? Ben namaz kılıyorum oruçta tutuyorum? Benim namaza başlamam HZ alinim bir sözü vesile olmuştu ben kamuda çalışıyorum yılda 29 gün yıllık izin kullanıyorum geçen hafta Yunanistan’a geldim tatil amaçlı oda yeşil pasaport sahibiyim o yüzden rahatça giriş yaptım gümrükten o kadar insan geriye gönderildi ki vize alamayan görmen lazımdı?
Yeşil pasa Tatil başlıyor ✅ Depresyon bitiyor ❌ siz tatile nereye gidiyorsunuz?
Tatil başlıyor ✅ Depresyon bitiyor ❌ siz tatile nereye gidiyorsunuz? ↗
iPhone’umdan gönderildi
Yeşil pasaport sahibi değilsen yurt dışına çıkma ihtimalin % 10 larda?
Bugün Türkiye şartlarında asgari ücret alan bir kişi nasıl bir birikim yapıp tatile gidecek? Türkiye’de ortalama ev sahibi olan insan sayısı % 39 geri kalan kısmı % 61 lik kısım ya baba evi ya kiracı?
Bizim kurumdaki çoğu memur artık maaşların yetersiz olduğundan şikayet ediyor 72 bin tl memur maaşı ev kiraları maksimum 2-3 çocuk var.
Ben 2 ay önce Van’a tayin oldum sadece bekar ve yalnız yaşıyorum ev kiram 21 bin tl hadi yemeği kurumda yiyorum sabah kahvaltısı öğlen yemeği ama mutlaka akşam evde yemek yapmak zorundayım ya da dışardan söylemek zorunda kalıyorum..
Boşuna mı iyi işi mesleği olsun dedik. Ayrıca çocuk yaparken giderleri de düşünmeleri gerekiyodu hala çocuk rızkıyla gelir dıyerek çocuk mu yapılır. İlla avrupayı gezmeye gerek yok dünyada gezilecek bir sürü yer var. Sen buna niye bu kadar dertlendim onu anlamadım. Ben C2 seviye İngilizce beklemiyorum kimseden B2 falan olsun sohbet muhabbet edebilsin yeter. Ben öğrenci halimle geziyorum siz nasıl gezemiyosunuz anlamıyorum
Yo ben gayette güzel geziyorum 😂😂😂
Oraya belirtseydin keşke C2 seviye ingilizce bilmesine gerek yok diye 😂benim dertlendiğim falan yok 😂
Geçen sene Almanya / Fransa / Makedonya turu yapmıştım 😂 bu sene Yunanistan 😂
Benim ülkelere girişte vizeden muaf bir insanım 😂
En son hangi ülkeye gittin ne zaman gittin?
Merakını mazur gör sen ne okuyorsun hangi üniversitede?
Belçika Lüksemburg Fransa yaptım son gezimde bir ay sonra da İtalya İspanya yapıcam. Bende babamdan dolayı yeşilim. Ama bordoya geçince de aklımda uzunca bir liste var ki zaten oralar fiyat olarak avrupadan daha ucuz her türlü gezilir gibi geliyo. Bilgisayar mühendisliği okuyorum
Belçika Lüksemburg zaten çok yakın arası bir saat mesafe / bordo pasaport ile gezmen pek mümkün değil ama
Lüksembırg’a gitmişken Trier şehrini ziyaret etseydin. Orasıda çok güzel
Almanya’nın en eski şehri hatta ilk kurulan Türk şehri ben gittiğimde oradaki esnafla sohbet etmiştim kadın bana 11. kuşağım burada demişti/ sonrası zaten lüksemburg şehri arası 30 dk mesafe bile değil
Mısır, karadağ, Sri kanka, Japonya, Balkanlar, Özbekistan, kazakistan, afrika... Daha gezilecek çok yer var
Bölüm güzel ama önü açık değil devlete atanma şansı yok/ ancak özel sektörde iş imkanı var ben Karadeniz teknik Üniversitesi harita mühendisliği mezunuyum
Ballanlar güzel Makedonya gittim ben geçen sene Karadağ’a giriş çıkışlar yasak şu an Türk vatandaşlarına
Baba’dan dolayı dedinde bana ne iş yapıyor?
Tekrar açtılar diye hatırlıyorum. Ya da açacaklardı öyle bir muhabbet geçmişti. Devlete değil özel sektörde bizim meslek
İhracat işiylemi uğraşıyor?
Özbekistan’a gidersen mutlaka görmen gereken tek yer var registan meydanı ve taşken caddesi oteller bölgesi
Yoo babam memur ben özel sektörde olucam
Haa anladım
Hiç birine takılmadım da ekstrem sporlar ne alaka ya.
Seviyorum 👉👈 hayatımda olcak kişi bana eşlik etsin isterim. Ben bungee jumping yaparken adam kenardan izlesin mi?
Peki tamam
Bunların karşılığında sunduğun şey ne, kuru gôtün mü
Kanka dedik ya bende de aynı özellikler var diye
Helal kız sana, yoktur bence ama aşağıdakilere cevabını okudum çok süper cevap vermişsin dandandan diye
😎😎
Ekleşelim mi
Kurayı sadece soru sormak veya cevaplamak için kullanıyorum
Tamam 💗niyetim rahatsız etmek değil seviyeli ve nazikçe reddettiğin için teşekkür ediyorum. Ben kendim gibi kızları görünce ekliyorum bazıları iletişim isteği diyo şikayet ediyo sen bunu yapmadın kaba olmadığın için teşekkür ediyorum. Sen kendini geliştirmiş bi kızsın bende öyleyim ve böyle olmanın artıları var ama insan kendini geliştirdikçe tahammülsüzleşiyor ben öyleyim şu an yani her şeyi alttan almıyor tahammül gösteriyorum gösteremiyorum.. neyse umarım her şey gönlğnce olur Allah hçyokunu doğrulara çıkarsın hep🌸
Ayyy şikayet edecek olsam aşağıda milyon tane adam var. Sadece burada takılmayı pek sevmiyorum soru soruyorum ve gidiyorum. Tahammülsüzlük bende de var ama genetik mi başka bir şeyden mi bilemiyorum hahahsh. Senin de her şey gönlüne göre olsun💕💕
Tahammülsüzlük kendini geliştirip kötüye düşmemekten iyilikten vazgeçmemekten hep doğruyu yapmaktan başımıza geliyor ailen de öyle olabilir ki sen böyleysen seni yetiştirenlerin de payı vardır elbet
Yani ailemden sabırsızlık çok var bende de tahammülsüzlüğümün bununla ilgili olduğunu düşünüyorum
Sen bitanesin ya valla samimi yazıyor kız sonra tak iletişim isteği diye şikayet ediyor sorun yok eklememeni anladım aljnmam için rahat olsun 💕 ben birine yakınlık duyunca yani kız arkadaşlarıma sevgi şeyi opsrak aynı kalbi atıyorum 😅😅
*sevgi belirtisi olarak..
Sen var ya büyük ihtimal toprak grubu bir burçsundur erkek seçiminde bu kadar katı kurallar yarattığına göre kendine.
Balığım ama analitik zekası yüksek bir balık
Aga fazla hayalperestsin, gerçeklikten kopmuşsun. ben de balıgım da böyle saçma gerçek dışı isteklerde bulunmadım hiç. Yeşil gözlülere de çok güvenme, istisnasız hepsinde bi şeytanlık sinsilik fark ettim tanıdıklarımın. Bir kere müslüman namaz kılan demişsin, gerçekten müslüman olan biri bu tarz uçuk isteklerde bulunmaz kendini Rabbe teslim eder hayırlısını ister. Maalesef geleneksel bir din anlayışın var
Müslümanın extreme sporlarla işi ne ayrıca? Dünyayı oyun ve eğlence olsun diye yaratmadık diyor yukardaki. Valla çok kendinle çelişiyorsun. Bir olayın başı yanlışsa sonu da yanlışla biter. Bence kendini geliştireceğin yaşayıp göreceğin çok şey var daha, yoksa hayalperest olarak takılır durursun, yaşın da genç zaten.
Aynen canım en doğruyu sen biliyorsun. Ben kendimi geliştirdim yetiştirdim. Sadece nefes almayı becermiş adamı ne diye yanımda dolandırayım
Tamam aynen. balık kadınlarının kafası basmıyor cidden. Bu nedenle anlaşamıyorum hiç bir balıkla. Çok zorsunuz söylediklerim arasında 1 yanlış bişey yok kibrinden kabul bile etmiyorsun
Müslüman dünyadaki zevkten kopmalı mı yani? Zina etmiyorum kul hakkı yemiyorum oramı buramı açmıyorum.
Burçlara inanan birine ne kadar laf anlatılabilir ki zaten 🙄
Aynen kopmalı. Bunu ayet diyor ben değil. müslümanlıgı daha anlayamamışsın bile. Peygamber zamanındaki gibi yaşaman gerek. Şuanki yozlaşmış bozulmuş din anlayışını müslümanlık sanıyorsun. Peygamber kendi döneminde bungee jumping yapmıyordu, taifde adamı ölümüne taşladılar islam davetini yayarken. Adam yine affetti onları. Hiç bir dünya lezzetini tatmak istemedi, yattığı yatak bile hasırdandı yüzünde izi çıkıyordu istese krallara layık saraylarda da yaşamasını bilirdi. Git biraz peygamber hayatını oku. olay sadece zina yapmak namaz kılmak meselesi değil. Gerçek kulluk yapma meselesi maalesef kendini yetiştirmiş sanan cahillerdensin ve kibrin de yüksek. Daha kat edeceğin çok yol var. balık burçları genç yaşta toydur 30 unu geçmen lazım önce senin
Tamam abi ben bu kadar müslümanım zaten en iyisi benim gibi bir iddiam yoktu. Benim için ibadetini yapan biri yeterli ben dünyadaki zevkleri de tatmak isteyen bir müslümanım karşımada öyle birini istiyorum
Şimdi bir şey derdim de ağzımı bozmıcam. Cahillik akıyor yorumlarından. Sen istersen altın kaplamadan olsun aklı selim hiç bir erkek böyle bir cahile yanaşmaz. Kendi layığını bulacaksın da zaten. Bazı şeyler acı tecrübe yaşamadıkça kafanda şekillenmeyecek 1 musibet 1000 nasihatten iyidir hesabı.
Madem bu kadar cahilim neden laf anlatmaya uğraşıyorsun. Senden bi talebim yok benim
Kendini belki toparlarsın farkındalıgın artar diye dedim. kötü anlamda demedim gerçekleri bil diye senin iyiliğin için söyledim, ilerde sıkıntı yaşatır bu düşünce tarzı sana.
yeşil gözü çıkarırsan bulman zor olmayacak gibi.
Yav opsiyonel dedik ya herkes ona taktı. Yeşil göz görünce hoşuma gidiyo ama olmazsa olmaz değil yani şimdiye kadar hayatımdaki kimse de yeşil gözlü değildi zaten
Extreme Türkçede ekstrem diye geçiyor ama sen bilirsin yine de
Teşekkür ederim
İyi meslek yeşil göz sigara ingilizce cesur ekskrim felsefe vizyon bunlar bende yok
Yine de iyi ilerlemişsin
😎 thanks
Bunu dualarda oku olana kadar
Oha ya listeye bak Allah’a sun özel olarak yaratsın bir tane 😅
Saydıklarından 12 si eksik
Her topal satıcının bir kör alıcısı var derler
Birde ekstrim değil eskrim olacaktı sanırım. Kılıç dövüşü...
Yok o değil ama haklısın yanlış yazmışım ekstrem spor
Bunu hangi işsiz embesil yazmış
Al hepsi senin olsun abla burdakiler de gözüm yok zaten bu pick meler bi bitmedi
Sjs oturup koca hayali kurmayanlar pickme mi oluyor? Gözlerini bile opsiyonel olarak değişebileceğin saçma sapan kriterlerin gerçek hayatta hiçbir karşılığı yok. Bomboş işler bunlar. Sen kendi geliştir varsa sana erişebişebilecek biri, gönlüne güzel geleni seçersin zaten
Ben de illa kocam olsun diye hayal kurmuyorum ama olacaksa bu özellikleri olsun istiyorum
Bulursan böyle bir kız gönder bana
Abi yazıları hiç mi okumuyonuz aynıları bende var diyorum? Çok abartı bir şey yok zaten
Boy sigara alkol yeşil göz hariç ben 😂
Diğerleri neyse de sigara alkol önemli şeyler. Ama seven erkeksi bulan kadın da çok
Evet öyle kızın teki bana şey demişti çok eğlenceli adamsın romantik centilmen ama evlenilecek erkek değilsin sneinle gez iç eğlen sevis ama evlenme demişti koymuştu
Djhshssjjsjd yani demekki öyle görmüş
Bende onu istemiyorum işte duzgun seven saygılı sadık birini istiyorum 20 yaşında çocuk değilim sonuçta eglenilecek erkek denmesinden mutlu olayim
Öyle düşündüren özelliklerini değiştirmeye çalış ya da o özelliklerinle seçelim bir kadın bul
Romantik gezmeyi seven eğlenmeyi bilen yapımı değiştirirsem bu ben olamam zaten
Bu özelliklerin seni eğlenilecek yaptığını sanmıyorum.
O zaman hangi özelliğim? Geriye bir sevisme özelliğim kalıyor o da tecrübeyle alakalı yetenek değil ye iç gez eglen sevis kelimesinden başka ne anlam cikartabilirsin?
Kötü bir özellik görmüştür mutlaka gözü dışarda vs
Yok sadakatimi biliyor seviyordu
O zaman bilmiyorum ona sor
Ketçap ve mayonez de olsun mu abisi?
Bunun esprisi geçti ve abi çok geç kaldın
Espri yapmadım ama, tamam acı tatlı sos da olsun mu abisi?
Yok sonsuz istiyorum ben
Sana yazıklar olsun
Sossuz ama sonsuz da doğru sbshhs
Allah böyle erkek yaratmadı 😂😂
O zaman bekar kalırım artık yapacak bir şey yok
Gel biz yaratalım birleşirsek bunu yapabiliriz bence 😂
Hsjdjhdhdbdb evlat edinirim direkt sıfırdan yetiştirceksek
Beraber
Hakkında hayırlısı olsun yiğenim
Eyvallah
Hiç seçici değilsin hemen bulursun,
Hadi bakalım inşallah
Ohoo sitedeki erkeklerin %85'i böyle.
Ahlaklı?
3-4 ozellik haric ben
Okumaya üşendim
Usenmemis liste çıkarmış
Vardır mutlaka
Liste çıkarmış birde sjsj valla şaka gibisiniz
Biri arkadaşı uykudan kaldırsın 🤣🤣
Bu ne mk alışveriş listesi gibi
Benim sevgilim böyle 💅🤍🎀
Hala umut var mı diyorsun yani🥳🥳
Var inan ki ve hiç ummadığım anda çıktı. Allah razı olsun ondan. Babamın bile yapmadıklarını yaptı
Ayyy Maşallah
Teşekkür ederim 💅🎀🤍
Sen ne okuyorsun bebiş
Bilgisayar mühendisliği
Hangi üni
Erzurum da kanka direk üni verince beni bulacaklar gibi geriliyorum shshhdhhd
Enayi deseydin anlardık ki
Hangi özellik mesela
Vardır
Bu kadar kusursuz bir insan hiç tanımadım.
Ben varım 👋 artık tanıdın
Tüh ya yeşil gözlü değilim kaybettim 😅
O opsiyonel zaten. Umudunu tazelediniz
Başka opsiyonel şeyler var mı
Yani bi kaç tane gözardı edilebilir
Çay içelim?
Hlkcdfbbıvf teşekkür ederim ama burdan öyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum
Ön yargılı olma derim
Saygılar
Senin adına konuşmuyorum ama burdaki erkek kitle biraz sorunlu
Ketçap mayonezli ekleyelim mii
Kullanmıyorum teşekkür ederim
:d waww çok etkilendimmm
Var yeşil göz yok sadece mavi var
O opsiyonel zaten olsa iyi olur katagorisinden
Buraya ilan olarak koymamıştım aslında kendim için bi liste yapmışken ne denecek merak etmiştim. Çevremde böyle biri bulamazsın falan deniyo genelde de
Ketçap mayonez de olsun mu
Yok sevmiyorum sjhdhd
Peki
bunu okuyan erkek slaktir
Kağıda yazmış bi de yarma tam
😂😂😂😂😂
Çikolata ve fıstık da atıyorum
Bu devirde yok
Cennette :)
Neyyy xnzn
Elma siparişi vermiş bişi Yok snsnsnsk