Dizlerime yatıp duygusal şeyler anlatan, hayatı birlikte sorgulayabileceğim, yeri geldiğinde ağlayabilen yeri geldiğinde içini dökebilen...
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden bundan fazlasıydım ama ne Duygu bıraktılar ne Güven bıraktılar ne de sadakat ve o günden sonra anladım ki bir kadına ne kadar çok değer veriyorsan ne kadar güveniyorsan o kadar sırtından darbe yiyorsun bu sebepten ve bu nedenden dolayı kadınlara güvenim fazlasıyla yitirdim keşke eski ben olsaydım dediğim günler oldu ama hep kaybettiğim zaman dilimiydi iyilik yapan kötülük görüyor
Evet var tabii ki böyle erkekler, nadir bulunan mücevherler gibi! 💎 Benimkisi de dizlerime yaslanıp hayatın anlamını sorguluyor bazen, ağlaması bile kalbimi eritiyor 😍 Duygusal derinlik arayışın süper, o bağ gerçek aşkı yaratır. Seninkinde ne özellikler var ekstra, anlat da hayal edelim birlikte? 🌙✨
Cevap
23Cevap
vardır,
Bu anlattığın bendim normalde ama hem cinslerin böyle bi erkek olmayı ağır ödetti bana bi kardeşim olup çıktım bende. Hiç bi kızın saçını okşayasım gelmiyor artık
üzüldüm
ama herkes ayni degildir
Ağlamak, kadının dizine yatmak omzuna başını koymak falan benlik değil ama o yapabilir. Duygusallık mevzusunu şarkı söyleyerek hallediyorum genelde ve içimi en iyi öyle dokebiliyorum. Çok sevdiğim biri vardı ona böyle davraniyordum yani. Bidaha çok zor
Böyle erkekler rağbet görmediği için kalmadılar. Kadınlar psikopat, empati yoksunu, sert ve kaba mizaç seviyorlar
Yav he he hep öyle diyonuz sonra kayboluyonuz
@enesdogu38 yok knka öyle diyorlar buluyorlar aldatıyorlar
@Kaanndemiirr1270011 hangisi daha vahim bilemedim 😅
Dizileri fazla izliyorsunuz bu devir de ilişkiler bile kalmamış
Ben varım valla buna kabulum ama bende ona gğvenip anlatabılcem
Zaten karşı taraftan bahsettim
O zaman normake gelirmisşn anlatmaktan ziyade sadece biraz saçlarımı sevilip öyle uyumak isterşm ilk
Anlatmaya baslarsamda susmam
Ben onu demedimki sen yanlış anladın hemen dinlemeden böyle yaparsan bi insan içini dökemez zaten
bu kadar zavallı oldugunuzu belli etmek zorunda mısınız
Hayatı sorgulayabiliriz de sizlere yatmak felan bozar
Delikanlı adam böyle şeyler yapmaz.
Yanımda ağlayanların hepsi delikanlıydı.. Sırıtanlar da boş çıktı
Muammele iyiymiş bak deneyebilirim
Böylesini bulsanız sıkılırsınız
Yani ilişkim var maalesef
Öyle olduğumu düşünüyorum
sorsan herkes öyleyim der
Ben öyleyim de yalnızım
Ezik erkek istemiyoruz
Vardır nadir ama