Durumu şöyle anlatayım. Biriyle yaklaşık 3 yıldır sevgiliydik. Şu an evleneceği kız benimle tanışmadan çok önce de vardı hayatında. Aynı mahallede yaşıyorlar ve aileler birbirini tanıyor, arkadaş grupları aynı. Biz 3 yıldır sevgiliyken defalarca ayrıldık, her defasında bana geldi beni çok sevdiğini, özlediğini söyledi. Ama biz sevgiliyken ben o kızdan rahatsız oluyordum. Sevgilimin ya da o kızın yaptığı herhangi bir şey yoktu ama hissettim mi nedir artık, haz etmiyordum o kızdan, defalarca tartıştık o kız yüzünden. O da "O benim arkadaşım, yıllardır tanıyorum, birbirimize karşı hiç o gözle bakmadık" diyordu. 3 yılın sonunda ayrıldık, birkaç ay sonra bana mesaj attı. Konuşmak istedi. Ben de hayatımda biri var dedim, halbuki yoktu. Sonra o da "Benim de var zaten ama hâl hatır sormak istedim sadece" dedi. Sonra biz konuşmaya devam etmedik. Ve yakın zamanda öğrendim ki yeni sevgilisi o kızmış. Arkadaşım dediği kız. Bugün de evleniyorlar. Tesadüfen öğrendim. Benim anlamadığım neden yani. Onca yıldır arkadaşlardı, hatta biz 3 yıl sevgiliyken de defalarca ayrıldık. Eğer o kıza karşı duyguları olsaydı o zamanlarda da olmaz mıydı? 3 yılın sonunda birden bire birkaç ay içinde evlenme kararı nasıl aldı? Aşk evliliği mi bu şimdi yani? Neden? Ailesi "Evlen artık biriyle" diye baskı yapıyordu, acaba diyorum yeni biriyle tanışıp vakit kaybetmek yerine yıllardır tanıdığı, bildiği biriyle mi evlenmek istedi? Mantık evliliği mi bu bilmiyorum ama aşk evliliği olsaydı o kız hayatındayken neden 2 kez bana mesaj attı? Konuşmak istiyorum dedi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar