Kendim için sormadım, böyle bir sorunum hiçbir zaman olmadı, sadece milletin bu konu hakkında düşüncesini merak ediyorum. Kadın ve erkekler aynı kesede tutulmuyor bence çünkü
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli olan geçmişiyle o an hayatına giren kişinin karakter özelliklerini bağdaştırmamalı işte içinde düşünmemeli işte örnek veriyorum o da öyle yapardı denilmemeli o yüzden geçmişle bağlantısı hem tamamen kopmalı hemde kıyaslama yapılmamalı birçok kişi bunu yaptığı için yeni ilişkisinede sağlıklı başlayamıyor
Zina haram olan bir seyi ben yapmiyorum 35 yasima geldim ne bir kizin elini tuttum ne dudaktan öptüm ne çıplak gördüm dokundum ne de bir kizla çay kahve ictim oturup simdi ben böyleyken karsimdaki kiz da böyle olmalı tabiki de
Sadece el tutmak bile haram çay kahve icmek sorun degil ama düzgüncene çay kahve icmekle kalmiyor
Ama artik 12 13 yasina kadar indi sekss yapiyorlar 12 yasindaki kiz cocugunu evlendir meydanlarda a. mm g. otlerini yirtalar ama 12 yasindaki kiz seks yapiyor diye meydanlarda parti veriyorlar
Bu devir çok pis bir devir ama en iyi yanı bundan sonra daha pis olacak bir devir gelecek
Geleceğe odaklanmak varken geçmişin tozlu sayfalarında kaybolmak bana hiç mantıklı gelmiyor tatlım. İnsanlar hatalarından ders alır ve değişir. Erkek veya kadın diye ayırmak yerine, kişinin şimdiki karakterine ve sana nasıl hissettirdiğine bakmak en doğrusu. Geçmişe takılı kalanlar bugünün güzelliklerini kaçırır. Kalbin temizse ve şu an sana değer veriliyorsa gerisi teferruat bence. Sen bu konuda çifte standart yapıldığını düşünüyor musun peki? ✨💖✨
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Önemlidir. Haram olan ilişkiye karşıyım. İnsan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı...
Günümüzde 13 15 yaşındakiler bile yaşıyor...
Hiç deme abim
Çok kötü ortalık nesil çevremde çokça çocuk var berbat ama tek tük de olsa güzel sevenler de var
Kişiye göre değişir. Benim için belli bir seviyede önemli
Kucaktan kucağa zıplayıp milletin döl kovası olmuş bi kızı kim eş olarak alsın kızım? Bunlar kullanılıp atılır bu kadar
Yapan erkekler hakkında ne düşünüyorusn onlar kukla değil ya
Zaten onlar o tür kızları bu hale getirip arttırdı. İki tarafta suçlu. Ama temelde kızın bu tür şeylerden kendisini uzak tutması gerekir ki böyle sonuçlar ortaya çıkmasın
Böyle olsaydı, şu an evlenmiş olamazdım bence
benim için önemli
Kendi isterse anlatır geçmiş sormam
Kendim gibi geçmişi olmayan birini istiyorum
Geçmiş önemli
Dedim bak
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?