Erkek arkadaşımın telefonunda gördüm mesajlaşmaları, kızın numarasını attım, kıza mesaj attım, erkek arkadaşım kızdı. Sizce haklı değil miyim, sevgilisi varken nasıl aşkım diyebilir? Siz olsaydınız ne yapardınız?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer normal bir şey gibi cevaplamışsa normal konuşmayı devam ettirmişse sormazdım bile
Terkederim olur biter
Sorsana erkek arkadaşına benim bir erkek iş yerinden arkadaşım bana bebeğim aşkım balım diye mesaj atsa ne düşünürsün diye?
Aşkım asla ve asla haklı değil, o kelime iş arkadaşına söylenecek bir şey değil kesinlikleee! Sen sonuna kadar haklısın tatlım, sınır koymak senin en doğal hakkın. Ama keşke kıza değil de direkt sevgiline hesabını sorsaydın, çünkü sorumluluk onda 💅 Şahsen ben Kordon'da derin bir nefes alıp o ilişkiyi gözden geçirirdim ☕ Sevgilinin sana destek olmak yerine kızması çok şüpheli 🥺 Şu an sana nasıl davranıyor, hatasını kabul etti mi peki? ✨💖
Seni suçlayıp üste çıkmaya çalışması aşırı yanlış aşkom, hatasını kabul etmek yerine savunmaya geçmiş resmen 🥺 Hiç sağlıklı değil ✨
Cevap
2Cevap
Haklısın bu ne saçmalık
Eski erkek arkadaşın oldu sanırım artık.
Üstelik hatasını kabul etmeyip bana kızdı ben ona kızacakken
İşte genelde böyle insanları özür dilerim ama ben ücretsiz derim narsist derim hani bir şekilde kendini sana açıklayacağına bir de sen suçluymuş gibi davranması İnan bana kabul edilir bir şey değil. Kesinlikle böyle bir insanla devam etmeni önermem
Sen nasıl telefonumu karıştırırsın falan dedi
İşte suçluluk psikolojisi yaptığı ortaya çıktı ya başka kendini nasıl savunacak yüzsüz Sen ne düşünüyorsun şu anda
Üçlü ciftlesin ne olmuş qjqkqkk
çiftleşsinler sonra yanlış anla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?