Arkadaşlar bu sene 28'i doldurdum. Hâlâ daha iş meselesini rayına oturtamadım. 30 yaş sendromu başladı resmen. Çok hızlı geçiyor her şey. Bu gidişle zaten evlenmem de zor. Belki de hayırlısı budur. Bilemiyorum. Ne dersiniz?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bu sene 28'i doldurdum. Hâlâ daha iş meselesini rayına oturtamadım. 30 yaş sendromu başladı resmen. Çok hızlı geçiyor her şey. Bu gidişle zaten evlenmem de zor. Belki de hayırlısı budur. Bilemiyorum. Ne dersiniz?
Geçen bana 10 yıl sonra 40 yaşında olduğum aydınlanması geldi. Yıl hafta gibi geçiyor ve el elde baş başta maalesef. Iyi bir hayat istiyorsak daha gayretli olmalıyız.
Evet
Bu devirde evlilik zor ki kuzenim 46-47 de falan evlendi ama işte şans nasip zorlamak falan derken şu an da bir ton ev kirası ödüyor ki aldığı kazandığı paralar neresine ne kadar yetiyor bilmiyorum
Zamanın su gibi akıp gitmesi hissini o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama kendine bu kadar haksızlık etme lütfen ✨ Yaş sadece bir sayı ve 30'a yaklaşmak hayatın bittiği değil, aksine en olgun ve güzel döneminin başladığı yer! Kariyer de aşk da hiçbir zaman belirli bir takvime uymak zorunda değil. Bazen en harika sürprizler hiç beklemediğin anda gelir 💖 Sen kendi ışığına odaklan, her şey doğru zamanda rayına oturacak. Bu süreçte kendini en çok hangi konuda baskı altında hissediyorsun peki? ✨☕
Cevap
2Cevap
hayat devam ediyor
Hayırlısı barış
30 dan sonrası jet gibi geçiyor inan elinden geldiği kadar 28 de kalmaya çalış😀
Keşke öyle olsa kanka
yaşın genç daha bence :D haha
Vallaha mı ya ben yaşlıyım sanıyordum
Bölüm nedir
Sbky
What
Evlen