Bizim çocukluğumuzda (90larda falan) 30' dan sonrası ortayaş olarak kabul görürdü. Ama ben kendimi hiç ortayaşlı gibi görüp hissetmiyorum. Tamam çıtır da değiliz😅ama neyiz biz? 🤷♀️

Bizim çocukluğumuzda (90larda falan) 30' dan sonrası ortayaş olarak kabul görürdü. Ama ben kendimi hiç ortayaşlı gibi görüp hissetmiyorum. Tamam çıtır da değiliz😅ama neyiz biz? 🤷♀️
Bence orta yaş değildir orta yaş 35 yaştır yani aslında bu kendisine göre değişiyor. mesela ben 23 yaşındayım hayat benim için bitti diyorum ama 35 yaşında ki bir insan hayat daha yeni başlıyor diyebilir. bu zihinsel olarak kendilerini ne kadar enerjik hissettiğine göre değişir bir insan kaç yaşına gelirse gelsin kendini geliştirebilir ya da yeni şeyler yaşayabilir. bu yüzden de kişiye göre değişir bu durum ayrıca evlilik için konuşuyorsak zaten evliliğin de yaşı yok yani insan 40 a da gelse aşık olur ve evlenir yeter ki bence hayatını dolu dolu ve mutlu bir şekilde yaşasın. keşke herkes dolu dolu yaşasa hayatını o zaman orta yaş diye bir şey demezdik
Benim bildiğim kadarıyla elli li yaş orta yaş, şimdiye kadar hiç duymadım otuz yaşın orta yaş olduğunu bu arada sizin profildeki yaşınıza bakaraktan acaba diyorum siz bekarmısınız da? hani bu yaşta sonra beni kimse almaz diye düşünüyorsanız bunu akılınızdan çıkarın lütfen, çünkü çok güzel bir yaştasınız eyer baktınız talipliniz yok ben buradayım hemen yıldırım nikahı ve düğünü yaparım 😂🤣dediğim gibi en güzel yaştasınız takmayın kafanıza bu gibi soruları yaşamaya bakın hayatın her anının tadını çıkarın mutlu olun tekrar ediyorum ben har zaman hazırım teklifim için😊
Evlilikle yaşı asla bağdaştırmadım şu zamana kadar. Ama hani çok fazla şey var yapmak ve yaşamak istediğim. Ama birçok etken sebebiyle ertelemek zorunda kaldığım. Gibi gibi şeyler. Cevabınız güldürdü bu arada 😆
Çok mu saçmaladım da güldünüz acaba? ama teklifim için tebessüm ettiyseniz iyi derim buna? bu arada soruma cevap vermediniz lütfen yazar mısınız bekar mısınız evli misiniz? siz benim dediğimi uygulayın emin olun mutlu olursunuz hayatın her anında her evresinde tat almaya bakın, son bir şey teklifimi tekrar ediyorum.😊
Beyfendi ben evliliğe topyekün karşıyım. Şahsen ben kendime katlanmakta zorlanırken elin oğlundan böyle bişey beklemem. Benden dişi kuş olmaz siz başka yerlerde deneyin şansınızı.
Evlilik konusunda hemfikiriz desenize, benden de iyi bir koca olmaz😂🤣😆 ben espiri amacıyla yazmıştım şimdi demeyin siz ılıman bakaydınız ben evettim değil, profilime bakin kimseyi dahi takip etmiyorum buradaki amaç latife umarım doğru anlaşılmışımdır?
DSÖ'ye göre ileri gençlik diye geçiyor 😀Yani buna benzer bir şeydi notlarıma bakmam gerek 😀
Aranan kan bulundu😅
😀😀
Eic için teşekkür ederimmm 😀
Rica ederim baayan🌺
Hayır orta yaş değil, hayatın tadı asıl 30 yaştan sonra başlıyor...
Bayan eic🌺🙂
Şimdiden teşekkür ederim. 🥰🌺
Rica ederim 💖
Teşekkür ederim. 🥰🌺
Rica ederim kraliçe 👑
Cevap
29Cevap
Ben lise zamanlarımda, 30 yaşındaki kişileri amca olarak görürdüm. Çünkü yaşlanmış, birçoğu göbekli ve çökmüş insanlardı. Tipleri de öyle duruyordu. Şimdi kendime bakıyorum, 30 dediğimde inanan bile olmuyor.
Bence bu artık kişinin kendine ne kadar iyi baktığıyla alakalı bir durum oldu, yaştan öte.
Demi? Bu durumda ben haklı olmuş oluyorum 🙂
🤣🤣
Çok da orta yaş değil bence. Orta yaşların henüz başları..
Ben 34 yaşındayım gençliğimi hiç yaşayamadım gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı gençliğimi hiç yaşayamadan kendimi yaşlanmış olarak kabul edemiyorum
Bu biraz da geleceğe dair fazla hesap kitap yapmaktan. Anı, bugünü yaşamayı kaçırıyoruz hep. Tıpkı güzel bi manzaranın tadını çıkarmak yerine onu fotoğraflamaya çalışıp zamanı öldürmek gibi.
Bunu bi noktada kırman tersine çevirmen lazım. Tek bi hayatımız var en güzel şekilde yaşamayı hakediyoruz.
Senle aynı fikirdeyim hiç yaşlı gibi hissetmiyorum zaten öylede görünmüyorum ama çıtırda sayılmam buna bi isim konmalı 😃
Evet yaa 😆
Büyümüş genciz biz.
Ne gençler kadar toyuz nede yaşlılar kadar hareketimiz kısıtlı.
Evet evet büyümüş gençlik 😅
Uydurma oldu ama 😁
Oldu oldu. Oruca devam ediyo musun?
şu an değil. Tatil oldu 😄
Hm anladım cınım🙂
🪷🪷🪷
30dayım ve kendimi büyümüş hissediyorum yani evet orta yaş olabilir
Ben 33 olduğuma göre ortayaşın ortalarına doğru ilerlemekteyim😆
Yok ama. 30-45 arası aynı kulvar 😄her yaşta da iyice ölmiyelim aaa
Bence de ağlıycam bak yoksa🤦♀️
Aslında 30-45 akıl çağı olabilir herşeyden lezzet alma dönemi. 45-55 olgunluk dönemi sonrası zaten ponçiklik 😄
Ben 30 olmaktan çok korkuyorum sanki ölecekmişim gibi hissediyorum 🥺😩
33 duruyo burada bak ölmedik daha😄
İşte sizde olmuş bende olmayacak gibi hissediyorum 😅
30ları düşünüp içini karartma 20lerin tadını çıkart. Zira çok çabuk geçiyorlar. Bak bu kesin bilgi🙃
İşte bu da üzücü biliyon mu of ağlıcam
Ağlamak için bahane arıyorumdur😅
😂🤦🏻♀️ ben ben ben
Yeni standartlarda orta yaş 35 - 65 yaş arasıdır hanımefendi.
34de sabitlemeli o zaman 😄
Rakam olarak imkansız da görünüş olarak olabilir tabi
Yani yaş dediğin sayıdan ibaret
Bir yere kadar evet. Ama tamamen de yok sayamayız hanımefendi.
Hayır hiç öyle düşünmüyorum.. Hatta yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor.. Orta yaş olarak kabul etmiyorum..
Teknoloji ve tedavi süreçlerinin geliştiği çağda yaş serüveni uzadı
Fiziksel ve ruhsal hastalık serüvenleri de baya bi uzadı. İlaç şirketleri de öyle keza.
Aynen artık 40 45 orta yaş kategorisinde gösteriliyor emeklilik yaşları sürekli yukarı çıkartılıyor
yaş 35 yolun yarısı eder demişler daha yarıya gelmedik diye düşünüyorum :D
Pekde bişey kalmadı hani😆
olsun her dakika önemli :D
Hahaha
foto seninse eğer daha yaşlanmaya başlamamışsın :D
Yok diil ama benziyo😆
benziyorsa yaşlanmaya başlamamışsındır o zaman :D
Mersi mösyö
mösyö fransızca mıydı italyanca mı
Mösyö fransızca italyanca signore sinyor okunuşu sanırım.
baya dillerle haşır neşirsin galiba biz daha türkçe konuşamıyoruz :D
Yok sen sorunca baktım sabaha kadar düşünürüm yoksa🤣
aahaha :D
Kişinin mentaline bağlı olduğunu düşünüyorum şahsen :D
Hissettiğin duygulara bağlı. 50 sinde genç hisseden vardır 30 unda emekli kafasına giren.
Kadınların 40. Erkeklerin 30 orta yaşlar 😬
😅😅
Ben çıtırım çıtırız ben hala 18im 😃
18 i almıyım ben o zamanlar çok slakdım🤦♀️🤣
Ruhumuz genç yani o anlamda yoksa ben de istemem 🤪
Yolun yarısı diyorlar ama inanmıyorum
35 yaş yolun yarısı diyen şair 46 yaşında öldü..
Çok alkol sigara içiyordu. Zatürreden öldü
Çıtır değil bayatlamaya yüz tutmuş bir yaş aralığı 😄
ben bile gencim ne ortayaşı
Daha genciz ne orta yaşı
Ben gencim daha 😂
Ahaha 🤣
150 boy 120 kilo kelloşum 🤭
Benden kısasın🤣🤣🤣🤣
Ya sen peki 😂😂
Senden uzunum bu bilgi sana yeterli bence🤣🤣
150 boy 120 kilo erkeksi gördün sanki benden uzun olmana imkan yok 😂😂
Evet orta yaş sayılıyor
40 li yaşlar orta yaş olur
yaşlandın guzumm kabul et
Yok be citirsin
Çıtır milf karışımı bir şey :D
artık 40 oldu bence
Evlenemedimya içime oturdu valla
Evlenenler de nasıl ayrılırım derdinde. Çokda şaapmayın😆
Benimle evlenen asla boşanmak istemez
Orta yaş 😄
Engell🤣
3 yıl sonra kaldır birlikte neler yapabileceğimizi konuşalım fjdjg
Ahaha 🤣tamam
yaşlanmışsın
Yaş almışım olarak düzeltelim onu😄
haha güzel motive:)
Yani birinin bu işi yapması lazım😄
bende bi demli çay iç :)
Hayir Bee gencsin
2 dakika yazma şansın var mı
İnsan gibi 2 dakika bir şey tanışmak istedim. Dertleşmek adına.. sen git o sapik olanları şikayet edin anladın hadi eyvallah.
Evet 👍
Yolun yarısı
Elbette.
Sünger 😀
Ne alaka şimdi? 😅
Taş yumuşadı sünger oldu 🤣
Ne naletsin sen yaa 🤣
Öyle
Sen sus 😅
Ynıyon
Yaşli bence
O değil de bu 20ler ne ara bitti hiç anlamadım🤔