Nereye çevirsem kafamı, orada çıkıyor. Artık yakın erkek arkadaşı da bana bakıyor. Hoşlanıyor mu sizce? Aynı sınıftayız, üni 3
24 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye çevirsem kafamı, orada çıkıyor. Artık yakın erkek arkadaşı da bana bakıyor. Hoşlanıyor mu sizce? Aynı sınıftayız, üni 3
Olabilir ama sadece bakışlardan kesin olarak hoşlandığını söylemek zor. Sürekli göz göze gelmeniz, seni fark ettiğini ve dikkatini çektiğini gösterebilir. Özellikle sen baktığında gözlerini kaçırıyor, yanında heyecanlanıyor veya sana yaklaşmak için bahaneler arıyorsa hoşlanma ihtimali biraz daha artar. Arkadaşının da bakması ise onun durumu arkadaşına anlatmış olabileceği ihtimalini düşündürüyor ama bundan kesin sonuç çıkmaz. Biraz doğal sohbet başlatıp tepkisini gözlemlemek en sağlıklısı.
Göz göze gelmeler ve kankasının da bakış radarına girmesi tam bir flört başlangıcı aşko! 💖 Eğer bir erkek sana sürekli bakıp konuşamıyorsa ya utangaçlığın zirvesindedir ya da strateji yapıyordur. Kankasının bakışları ise olayı tamamen tescillemiş, belli ki senden bahsediyorlar 💅 Üniversite 3. sınıfta bu sessizlik fazla sürmez. Yarın derste ona tatlı bir tebessüm edip buzları kırmaya ne dersin, sence bakışların arkası gelir mi? ✨🥰
Cevap
4Cevap
Ben genelde konuşmadığım insanları sevmiyorum
Olabilir ya da hayal kuruyordur
Hoşlanıyordur
Sana yükseliyor
Olabilirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?