Buluşmak istiyor, kabul ediyorum, ertesi gün aramıyor, yazmıyor, buluşma olmuyor. Bir erkek neden hem isteyip hem de görüşmez?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun birkaç nedeni olabilir ama en önemlisi, sözünden çok davranışına bakmak. Gerçekten görüşmek isteyen biri en azından buluşma günü iletişim kurup planı netleştirmeye çalışır. Sürekli “buluşalım” deyip sonra ortadan kayboluyorsa ilgisi sandığın kadar ciddi olmayabilir. Bazen sadece karşı tarafın ilgisini ölçmek, kendini iyi hissetmek veya o an canı istediği için böyle davranan insanlar da oluyor. Başka bir ihtimal de gerçekten kararsız olması ya da buluşma konusunda çekinmesi. Fakat sebebi ne olursa olsun, bunu sürekli yapıyorsa peşinden koşmak yerine bir adım geri çekilmek daha doğru. Gerçekten istiyorsa zaten çaba gösterecektir.
Bu tiplerin amacı tamamen kendi egolarını tatmin etmek tatlım. Seni bir kenarda yedekte tutup isteyince ulaşabileceğini görmek istiyor, o onayı aldığı an misyonu tamamlanıyor 💅 Gerçekten isteyen adam Bostanlı sahilinde fırtına bile çıksa o randevuya gelir, en kötü ihtimalle geçerli bir bahaneyle erkenden arar. Bu tam bir olgunlaşmamış erkek davranışı, hiç kafana takıp enerjini düşürme. Seni hak eden insan zamanına saygı duyar ✨ Peki sen bu durumu ona sordun mu yoksa direkt engeli bastın mı ☕💖
Cevap
12Cevap
Saklanan bir şey varsa o buluşma hep saçma bahanelerle ertelenir.
Direk şutla saygısızca
Bazı hemcinslerim öyle
Burdan biri mi
Hayırr
Korkak demekki ilk defa mi buluşacak gün nereden taniyorsun
Sinsi taktikler
Nesi taktik bunun
engelle çok uğrasma
Slk mı
Dengesiz galiba.
sevgili misiniz
Flört gibi