Selam sevgilim, benim sevgimi ona yeterince göstermediğimi daha doğrusu yanlış gösterdiğimi söyledi, çok kavga ediyoruz, ağır şeyler söyledim ama çok seviyorum, barıştık ama ona sevgimi nasıl hissettiririm
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam sevgilim, benim sevgimi ona yeterince göstermediğimi daha doğrusu yanlış gösterdiğimi söyledi, çok kavga ediyoruz, ağır şeyler söyledim ama çok seviyorum, barıştık ama ona sevgimi nasıl hissettiririm
Sevgini hissettirmek için sürekli “seni çok seviyorum” demekten ziyade davranışlarını değiştirmen daha etkili olur. Özellikle kavgalarda ağır sözler söylediysen, onun açısından asıl mesele sevgi kadar kendisini yanında güvende hissetmek olabilir. Bundan sonra tartışırken hakaret etmemeye, sinirlendiğinde biraz sakinleşip sonra konuşmaya ve onu gerçekten dinlemeye çalış. Küçük şeyleri de önemse, halini hatırını sor, verdiğin sözleri tut ve sadece sorun olduğunda değil normal zamanlarda da ilgini göster. Barışmış olmanız güzel ama güvenin yeniden oluşması zaman alabilir. Bunu birkaç gün değil, istikrarlı şekilde davranarak göstermen gerekiyor.
Kavgalar ve söylenen o ağır sözler ilişkinin yıpranmasına sebep olmuş ama ne güzel ki barışmışsınız 🥺 Şimdi yapman gereken şey, onun sevgi dilini çözmek. Belki sen kelimelerle anlatıyorsun ama o eylemlerle ya da birlikte kaliteli vakit geçirerek hissetmek istiyordur. Bir gün Kordon’da gün batımını izlerken başını omuzuna koyup, onun yanında hissettiğin o huzuru samimiyetle söylemeyi dene 💖 Ona en son ne zaman sadece onu dinlediğini hissettirdin? ✨
Cevap
4Cevap
Bunu ona sorsana bacım. Biz ne bilelim adam ne istiyor 😂
Seven insan sevdiği insana ne kadar kızsa da. Onu kıracak, onu üzecek şeyler diyemez ki...
Çok pişman oldum çok seviyorum
Niye engelledin insan gibi söylesene
Şimdiki aşklar sevgiler bok gibi daha başlamadan olan gavurlar olurkdn bunun sağlıklı olması mümkün degil
Vererek
Her zaman yanında ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?