Birini çok sevmiştim fakat benim sevgimi hiç haketmedi?

benim peşimden çok koştu ben sevmiyodum ama daha sonradan hoşlnamaya başladım ve bu sevgiye dönşmüştü fakat 2 ay sonra benden ayrıldı hemde saçma bir sebepten 1 hafta içinde başkasıyla çıkmaya başladı daha sonra tekrar barştık seviyodum kabul ettim sonra tekrar ayrldı ve biryle çıktı arkdş klmya devam ettim unutamıorum diye sevdiğim için ama kalkp bana sevgililerinden bhsetmeye kalktı sabrettim kaybet istemediğim için dinledim eve gelip ağlıyodum her gün aynı zamnda beni kıskanıyoduda bu böyle 2 sene dvam etti bana umut verdi olmadı başkalarna gtti kmseyle çıkmamıda içten içe istemedi bnde zaten çıkamadım ama snrasında başkasına aşık oldum :) tam istediğim gibi birine onu unuttum şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım ve eskisi bana msjlar atmaya bşladı cevap vermedm en sonunda mesaj attım bana bir daha mesaj atma erkek arkadşım seninle olan geçmişimi biliyo seninle konuşmam doğru değil dedim ve o günden beri konuşmuyoruz sizce içine dert olmşmudur bana çok çektrdi ve benden böyle bişey beklemiyodu pişman olmuşmudur yaptıkları için
Birini çok sevmiştim fakat benim sevgimi hiç haketmedi?