Konustugum biri var aramiz cok iyi ama icimde bir suphe var sanki konustugu baskalari da varmis gibi nasil emin olabilirim helllpp?

Uzun yazıcam umarım okursunuz🦋çok iyi, bana bebeği gibi davranıyor, zaman ayırıyor, fedakarlık yapıyor, sürekli görüşmek istiyor ve benimle ciddi düşündüğünü, bir süre sonra aileleri tanıştırmak istediğini söyledi. Buraya kadar her şey okay ama bu adam benden önce baya çapkınmış ve telini gizliyor gibi, yani teli masada hep açık ama ben Instagram kullanmıyorum onun instası var, bir kere bile yanımda instaya girip göstermedi ya da wp mesajlarına girip göstermedi. O göstersin diye ben mesajlarımı açtım, o direkt kafasını çevirip sana güveniyorum falan yaptı, bilmiyorum şüphe duydum. O kadar şey yapan biri neden mesajları göstermesin ki, geçen gün 6 saat boyunca yazmadı (çalışıyordu, yani ben öyle biliyorum, bugün aşırı yoğunum falan demişti, işi cidden yoğun bu arada ama 6 saat de ne bileyim) az önce konuşurken attığı mesaja 2 dk sonra cevap vermem rağmen 1 saat yazmadı ve bana dalmışım mesajına uyandım falan dedi (2 dk içinde nasıl daldın knk, normalde de geç uyur) neyse ben de konuştuğun başka biri var sanırım falan yaptım, o da hayır yok ben öyle biri değilim dedi. Sonra ben peki iyi geceler dedim, o da direkt iyi geceler deyip o da bana trip attı. Çok gıcık oldum, onu seviyorum hemen silmek istemiyorum ama bu şüpheden nasıl emin olucam? Direkt mesajlara gir ya da instaya gir de demek istemiyorum taktik verin lütfen

Konustugum biri var aramiz cok iyi ama icimde bir suphe var sanki konustugu baskalari da varmis gibi nasil emin olabilirim helllpp?