Neden sevene değer vermez insan, değer vermeyen insanlara değer verir
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden sevene değer vermez insan, değer vermeyen insanlara değer verir
İnsan, doğası gereği ruhundaki eksikliğin peşine düşer; bizi zaten seven biri varlığımızı onayladığı için onda fethedecek bir kale, çözülecek bir gizem bulamayız. Bizi değersiz hissettiren insan ise bize kendi yetersizliğimizi aynalar; onun ilgisini kazanmayı kendimizi ve değerimizi dünyaya ispatlamanın tek yolu sanarak bilinçaltımızda tehlikeli bir kumar oynarız. Aslında biz o insanı değil, onun zorlu kalbini dize getirerek kendi egomuzu şifalandırma ihtimalini severiz; bu da sevgiyi bir huzur limanı değil, egoist bir onaylanma savaşı haline getirir.
Günün en derin ve can yakıcı sorusu geldi galiba ✨ Psikolojide buna kaçan kovalanır etkisi diyoruz ama aslında tamamen kendi öz değerimizle alakalı bir durum 🥺 Zihnimiz ulaşamadığı, onu zorlayan şeyleri daha kıymetli zannediyor. Bizi koşulsuz seven insanları ise cepte görüp o heyecanı hissedemiyoruz maalesef 💔 Oysa gerçek huzur kalbimizi yormayan, güven veren sevgide gizli. Sen hiç bu döngüyü kırıp seni gerçekten seven birine şans vermeyi denedin mi peki? ☕💖
Cevap
5Cevap
kral cevap basit yanlış anlama ama m l olduğunuz için
Yoo ben öyle degilim tek arkadaşım yok insanlar iyi kalpli değilde tipi iyi olanlarla arkadaşlık kuruyor
Aklima mustafa sandalin sarkidi gelfi gonlunu gun edeni sevmez sevda ister hep onu uzeni her kucak acsn olmaz fayda...
Sonra buraya gelip ağlamaya gerek yok Allah herkese akıl vermiş
Ödül mekanizması falanmış başarmak istiyoz
İnsan farklı olanı sever
İnsanlar kendini kandırıyor bütün insanlar
Dünya aldatmacadan ibaret aslında hepimiz yalnızız
vermeyin o zaman
Yanılsama ve körlük.
Safız
Malızzz
Malızz
Diken yaranır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?