Evlilik için geç kalmış hissediyorum. Birini bile bulmadım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
26Cevap
27 yaşında evlilik için kesinlikle geç kalmış değilsin. Hatta sırf yaşın ilerliyor diye karşına çıkan ilk kişiye yönelmektense, gerçekten anlaşabileceğin birini beklemek çok daha mantıklı. Çevrende herkes evlenmiş olabilir ama bu senin de aynı zamanda evlenmen gerektiği anlamına gelmiyor. Şu an hayatında kimsenin olmaması da bir sorun değil. Evlilikte önemli olan birini “bulmuş olmak” değil, doğru insanla karşılaşmak. 27 yaşında olup henüz kimseyi bulamamış olmak gayet normal; bunun için kendine bir son tarih koymana hiç gerek yok.
Eskiler erkenden evlenmiş ellerine ne geçmiş. Özellikle kadınların evlilik heveslisi olması bana ilginç geliyor. Benim babaannem çok kibar ve evine bağlı bir kadındı mesela, herkesle hanımlı beyli konuşan sabah erkenden kalkan inanılmaz dayanıklı ve sağlıklı biriydi ama aldatıldı diğer dedem dedem otuz yaş küçük sekreteriyle evlendi vs. Onu da mutlu edemedi 😂İnsanları "evlilik çağı" geldiğinde birbiriyle baş göz eden eski zamanların kadınlarına ve evlilik yaşantılarına bakınca kadın için evliliğin matah bir şey olmadığı anlaşılıyor
34 oldum daha birini bulamadım şu yaşıma kadar ne seviştim öpüştüm be kız arkadaşım oldu hey gidi insanlar
Değil bu düşünceler hep toplum baskısı yüzünden oluyor öyle düşünme hayatına odaklan
Bulamadın diye bir de baskı yersin laf ederler değil mi
Erkek olsan 17 mi 27 mi isterdin ileride evlenmek için
Geç kalma düşüncesi yanlış evlilik yapılması şart bir şey değil bir eşik değil bu
3 5 senen kaldı diyelim
Geç değil ideal sayılacak bir yaş
27 yas gayet dinamik bir yaş
Yok be yaa. Aksine tam ideal yaş.
Bende evlenilecek kriterlerimi bulamadim
Geç değil ama senin yaşıtların artık istemez seni
Ben komple evde kaldım
Yorumlardan seç beğen
hayır ya daha genç sayılırr
Hayır geç kalmadın.
Hayır
Herkesin kendi tercihi
acele etmeeeeee
Tabikide
Hayır
2 3 sene sonra geç olur
Acele etme sakın bak akılına bırak
Evet teyze
Ev kadını misin
Konya ya yakın mısınızz
Yoo neden geç kalınsın ki
Zaman nasip
Geç değil
Hayır
bir senesi var
Hayır
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yirmi yedi yaş evlilik için geç kalmak değil, tam olarak kendini ve ne istediğini tanıdığın harika bir yaş aşkom ✨
Bazen Kordon'da yürürken dalgaların ritmine bırakırsın ya kendini, hayat da aynen öyle doğru zamanı bekler. Birini bulamamış olman hiç problem değil, yanlış insanla olmaktan bin kat iyidir 💅
Evlilik bir yarış değil, kalbinin ritmini bulma yolculuğu 💖
Peki senin hayalindeki ilişki nasıl bir şey, hiç düşündün mü? ☕